REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Exasperați de traficul aglomerat din stațiune, locuitorii merg cu mașinile pe faleză! Video

Exasperați de traficul aglomerat din stațiune, locuitorii merg cu mașinile pe faleză! Video

Replica API 10 august 2022 | 00:00 3955

Supărați de faptul că stațiunea a fost luată cu asalt de turiști, locurile de parcare sunt aproape imposibil de găsit, iar traficul pe principalele artere este aglomerat aproape la orice oră din zi și noapte, locuitorii au găsit o găselniță de a scăpa de acest cumul de probleme. Pentru a scăpa de nebunia de pe străzi, o femeie a decis să circule cu autoturismul pe faleză, lucru strict interzis de lege, mai ales că la acel momentul locul era plin de oameni care se îndreptau către plajă.

Stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud au fost luate cu asalt în această perioadă de turiștii sosiți din toate colțurile țării. Prețurile mai mici la cazare și mâncare, dar și locurile de parcare fără plată, pare să-i fi convins pe oameni să-și petreacă sejurul aici, în detrimentul stațiunii Mamaia. Acest lucru se pare că nu este pe placul locuitorilor, exasperați de faptul că fiecare arteră rutieră este aglomerată, iar locurile de parcare sunt ocupate la orice oră din zi și noapte.

Pentru a evita ambuteiajele, locuitorii au găsit o nouă găselniță: mersul cu autoturismul pe faleză. O astfel de situație a fost surprinsă recent și de către reporterii Replica, în Eforie Nord. Mai exact, în cursul zilei de joi, 4 august a.c., o constănțeancă a ales să meargă cu autoturismul pe faleză, fără să-i pese de faptul că acest lucru este total interzis și exista riscul să accidenteze turiștii care mergeau către plajă.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noi la tura de noapte si in weekend dormim acasa,ardem motorina la cumparaturi,plimbam copii,functionam in regim de taxi pe salarii luate degeaba!Manu stie!!
1
0
Alo! Politia luati atitudine,nu dormiti in bocancii statului
0
0
le dorim sa bata vantul pe acolo sa fie loc de circulat pentru exasperati
0
0
ba agricultorilor,mergeti in plm le jos la plaja aia mirlaneasca din eforie,nu cu masina,tirtanilor bizoni nesi!
0
0
Nu faceati voi replica antireclama statiunii Mamaia? ...nu ziceati ca la.eforie nu se plateste parcarea..ca ce de lume "buna" e la Eforia lui Chitac? Tu-va in gura de fomisti in frunte cu amiralu expirat
1
0
La volan sau pe jos,melteanul ramane meltean.
0
0
la ma-ta!!!!!
0
0
Ati sarit ca prrostii sa latrati pisha-m-as pe voi si pe toti turistii poulii!
0
0
Nu se gandeste nimeni ca femeia a vrut sa-si scoata masina din garaj si nu a avut pe unde sa iasa la strada din cauza turistilor care blocheaza tot..
0
0
Politia unde este?
0
0
Suspendat!Alo plolitia
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102