REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Exclusiv! Consilierul lui Ciucă, Mihnea Drumea, i-a luat locul lui Niculescu în conducerea Portului Constanța

Exclusiv! Consilierul lui Ciucă, Mihnea Drumea, i-a luat locul lui Niculescu în conducerea Portului Constanța

Mirela PASCAL 27 mai 2023 | 00:00 4861

Consilierul prim-ministrului Nicolae Ciucă a ajuns în conducerea Portului Constanța! Constănțeanul George Niculescu a fost ales, pe 20 aprilie a.c., președintele ANRE, înlocuindu-l pe Dumitru Chiriță. George Niculescu a fost numit secretar de stat în Ministerul Energiei în martie 2021, odată cu instalarea guvernului Ciucă. Era membru în Comitetul de supraveghere al Hidroelectrica și în consiliile de administrație ale companiilor cu capital de stat Nuclearelectrica și Administrația Porturilor Maritime SA, posturi la care a renunțat. Pe 26 mai a.c., acesta fost revocat din funcția de membru al Consiliului de Administrație al Portului Constanța, în locul lui fiind numit Mihnea Drumea.

Exclusiv! Consilierul lui Ciuca, Mihnea Drumea, i-a luat locul lui Niculescu in conducerea Portului Constanta Mihnea Drumea

Liberalul Mihnea Claudiu Drumea a fost numit pe 10 aprilie a.c. consilier al premierului Nicolae Ciucă. Anul trecut, în martie, a fost numit de Cîțu în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale. Acum, a ajuns și în conducerea Portului Constanța. Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul CNAPM a luat act de revocarea din funcție a lui George Niculescu și au votat numirea noului membru, în persoana lui Mihnea Drumea, pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii până la 6 luni.

Exclusiv! Consilierul lui Ciuca, Mihnea Drumea, i-a luat locul lui Niculescu in conducerea Portului Constanta George Niculescu

Drumea este profesor universitar la Universitatea „Spiru Haret“ din Constanța, profesor universitar la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ și doctor în Drept la Universitatea „Babeș-Bolyai“ din Cluj-Napoca.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lighioanele astea de securisti si fosti activisti ai partidului comunist Roman care le-au confiscat revoluzia romanilor din decembrie 1980 pentru ca dupa 1990 sa ramana tot ei la putere mai intai in FSN apoi infiltrati in toate partidele au facut praf Romania,cat despre shcoala si pe timpul lui Ceausescu un doctor in stiinte nu era oricine,ala chiar era cineva in meseria lui;bineinteles nu si tovarasa doctor inginer,savant de renume mondial Elena Ceausescu.
1
1
Felicitări maxime pentru domnul prof. uni. dr. pentru toată activitatea de pana acum! Un om deosebit, cu calități profesionale maxime! Cu asa constănțeni suntem cu adevărat o ora ți! Mult succes excelenta!
3
1
.Ro
2
1
Placa un mafiot vine alt mafiot
6
1
Drumea ,Lecu ,Mecu .....numai ei .
4
1
O alta sinecura PNL-ista , secatura asta a fost scoasa in fata de Olga Dutu ( D-zeu s-o odihneasca in pace !) , asa se explica toate titlurile academice obtinute de-a lungul timpului . Singura lui calitate a fost aceea ca l-a un moment dat si-a unit "dezinteresat" destinul de nepoata lui madam Dutu , nu-i de mirare cum o asemenea " valoare " a politichiei romanesti si-a gasit un post caldut de consilier in echipa plagiatorului Ciuca .Bai nesimtitilor din PNL , voua nu va este rusine cu nevertebrate ca Ciuca , Bode , Lupu , Chitac sau Drumea , unde sunt principiile bratienilor ?!?
18
3
Drumea poate face reclama cu succes la gonoree cu fatza aia
12
1
Bravo, ca tot nu se pricepe la nimic,numai bun in port,Drumea...
12
1
Toate ca toate dar de Ktana junior, a noua minune a lumii sa nu va luati.
8
0
Bogdan catalin angajat pe santier face magarii mari cu ajutorul sefilor !
4
0
Alta lepra?
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614