REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

EXCLUSIV! COȘMAR DE REVELION la Spectrum Residences: S-AU TREZIT CU TREI HOȚI ÎN CASĂ!

EXCLUSIV! COȘMAR DE REVELION la Spectrum Residences: S-AU TREZIT CU TREI HOȚI ÎN CASĂ!

Replica API 2 ianuarie 2019 | 04:53 765

Au trăit clipe de coșmar, în noaptea de Revelion, când s-au trezit cu trei bărbați în casă, veniți să fure! Este vorba despre două femei și un copil, care se aflau în apartamentul situat la parterul blocului 2 din Spectrum Residences, cel pe care puseseră hoții ochii. Cel mai probabil, spun cei din anturajul victimelor, răufăcătorii veniseră la pont, bănuind că proprietarul imobilului, care deține o societate comercială, ar avea bani în casă!

Două femei și un copil au tras o sperietură teribilă, în noaptea de Revelion, când s-au trezit cu trei indivizi în apartament. Incidentul a avut loc în jurul orei 4,00, când indivizii au spart geamul balconului apartamentului, situat la parterul blocului 2 din cadrul Spectrum Residences și au forțat ușa de acces spre locuință. Cel mai probabil, aveau informații că proprietarul locuinței, care deține o societate comercială, ar avea bani în casă și că în această perioadă este plecat din municipiul Constanța, pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă. În apartament se aflau însă copilul proprietarilor, bunica acestuia și încă o femeie, aspect la care, cel mai probabil, spărgătorii nu se așteptau. Căci, în momentul în care au fost surprinși în timp ce scotoceau, au fugit, fără să mai apuce să fure ceva.

Tentativa de furt a fost sesizată polițiștilor Secției 1 Constanța, care au demarat cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
umusete de blocuri kn madagascar
3
0
blocurile seamana cu cele din filmul judge dredd care descrie un viitor sumbru plin de infractori si infractiuni de toate felurile,se pare ca si in realitate
7
0
Vitejii proaspat eliberati,soimii PSD-ului muncesc si in noaptea dintre ani.Hai sictir PSD ! Hai sictir cuib de hoti ! Se va sfarsi si vremea voastra.
17
2
din etnii din Albania si ''investitori''dar si''primari''asisderea,hi-hi-hi de-aia arata C-ta precum Alepul dupa bombardamente,de la caldaram plus tuciurii care ''colinda'' si caini,pisici costelive,thanks a lot psd-alde-udmr,La multi ani Romania
15
3
Despre gratii la parter " nu vorbiti...daca proprietarul era asa de bogat?
13
3
Arhitectii din Grecia si Roma Antica , ar vomita , daca ar vedea , cum arata arhitectural , blocurile astea .
28
1
Patroni nu dau bon fiscal si a venit sa ridice taxa pe valoare adaugata de 19%,,,furt la furt,,,tu furi de la mine furam si noi de la tine.
8
8
aia care colinda orasul in cautare de locuri de munca.Contingentul 2018 liberati de bubonel si gazduiti cu larghete de fatalau in h.coanda.Vecinii unora dintre noi.
26
1
idiotul de arhitect ar trebui atarnat pe fatadele blocurilor sa zugraveasca intreg complexul
28
4
Dtan, ma-ta e militian, fi-ti-ar degetele de rahat!
2
9
Rusine arhitectului, daca se poate numi arhitect.
26
4
Si incompetentii infractori de militieni in mod clar nu vor face decat sa astepte ca raspunderea pentru fapta sa se prescrie. Niste incapabili care de fapt sunt pe mana cu hotii!
22
6
Cea mai mare hahalera acest asa zis arhitect. Cum si-a batut cacatul asta joc de intregul complex. Arata ca un cur in urma interventiei lui cuibus, parca e ghetou din albania
46
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108