REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

EXCLUSIV! Două eleve s-au BĂTUT în parc, iar colegii le ÎNCURAJAU şi FILMAU! Video

EXCLUSIV! Două eleve s-au BĂTUT în parc, iar colegii le ÎNCURAJAU şi FILMAU! Video

Replica API 14 februarie 2019 | 09:43 1914

Şi-au dat sângele pe nas

Şi-au dat sângele pe nas

Încă un episod care vizează elevi ce se bat a fost înregistrat, dar la Constanța de data aceasta! Ce este și mai grav se leagă de faptul că totul s-a petrecut sub ochii mai multor colegi, dar care, în loc să intervină, au stat și au privit amuzați. Mai mult decât atât, au filmat și au încurajat actele de violență, chiar dacă una dintre părțile implicate în conflict deja sângera. Însă, ”distracția” le-a fost stricată de un trecător.

Totul s-a petrecut miercuri, 13 februarie, în jurul prânzului, când, în zona parcului de la Far părea că urmează să aibă loc un meci de box. Mai mulți tineri s-au adunat și au început să încurajeze acte de violențe, arătându-se extrem de amuzați. Mai mult decât atât, aceștia nu au ezitat să și imortalizeze momentul, filmând întreaga scenă.

Este vorba despre două fete, eleve în clasa a VIII-a la școala nr. 16 din municipiul Constanța, care, din câte se pare, au ales să-și rezolve problemele cu pumnii. Nu se știe dacă ambele au aceeași vină, mai ales că, potrivit unor colegi, ”capul răutăților” ar fi minora mai mare (cu bluză albă).

”Știam eu că nu trebuia să venim aici, în parcul de la Far. Trebuia să mergem direct la școală. Am ajuns, stăteam și a venit deodată o altă fată și a început s-o tragă de păr, fără să facă nimic. Apoi a lovit-o și cu pumnii”, a spus o minoră aflată la fața locului.

”Ele au un conflict mai vechi. Se ceartă de mai mult timp. Cred că totul a pornit de la un băiat. Fata care a început scandalul este mai mare, dar este tot în clasa a VIII-a, pentru că a rămas de două ori repetentă. Este agresivă..”, a spus o altă colegă. În momentul în care un trecător a intervenit, a început să filmeze și i-a ”certat” pe cei aflați la fața locului că acceptă o asemenea situație fără să intervină, toți și-au luat tălpășița.

A rămas pe loc doar una dintre fetele implicate în conflict, care prezenta epistaxis (hemoragie nazală). Aceasta nu a dorit să ceară ajutorul cadrelor medicale și nici să fie anunțată Poliția. Însă, reprezentanții unității școlare au fost înștiințați despre cele petrecute, în ideea ca starea fetei cu hemoragie nazală să nu se agraveze. Directorul unității de învățământ a menționat că va investiga situația.

Video:

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fata cu negru are iubiti ,are mai multi de cate BMW .
3
0
eu stiu fetele foarte bine ......nu a incepute de la un baiat.
3
0
Am fost de fata la tot ceea ce s a intamplat Asa zisa victima a inceput conflictul inca de la scoala
5
1
Nu va mai dati cu parerea daca nu stiti situatia asa presupusa victima este cea care a pornit conflictul. Fata nu a ramas repetenta deoarece are doar 14 ani.
2
3
Eu cand eram la scoala generala aveam in clasa 2surori pe nume grigoras care incepand de la varsta de 10ani facea oral prin wc uri si invatatoarele stiau ce fac dar se faceau ca nu vad deoarece primeau spaga .,ele se bateau pe baieti se paruiau impreuna cu alti talhareau alti elevi mici in scoala care le lua bani hainele mancarea .,in clasa ele aveau whisky Jack denils vodka bateau pe alte fete din cauza ca le atenta la baieti lor dar baietii erau selectatii dupa cum erau dotatii si cate jeturi scuipau .acum au ajuns boschetar ele medgidiei si cu o ciurda de copiii fatati si lasatii pe la s
1
1
Asa ceva deja e o obisnuinta printre elevi .... E greu de gestionat astfel de incidente.
0
1
Ce stituatie nefericita. "Victima" a chiulit pt a ajunge la bataia stabilita cu o zi inainte
5
3
Asa copii asa parinti . Copii sunt oglinda parintilor
8
3
Inseamna ca faru e un loc cunoscut de copii pentru reglare de conturi uite un drac de asta te agata si pe urma intri la puscarie ca ai violat un copil nevinovat.
8
1
Locuiesc in zona. Se intampla frecvent astfel de incidente, vara e circ pana pe la 2-3 noaptea. Politia locala se face ca nu vede.
13
1
Nu am BMW Si nu s-au din cauza mea Eu le-am incurajat sa nu se se bata si sa cada la pace Iar fata de a 8 a nu a ramas repetenta
6
9
Si pe vremuri , exista foarte rar asa ceva , dar iti mustra plodu cu tot cu familie . Iar de a doua zi , mergeai cu capu in pamant de rusine !!!!! Astazi sunt isterice de mici . Deja se uita , dupa cimpanzei de Constanta cu BMW.
20
2
Cu parinti de cacat,ce copii vreti sa fie? Pana si fetele se iau la smardoiala,va dati seama la ce nivel se afla familiile lor,ce va urma in viitorul societatii. Fenomenele astea sunt dese,doar ca mai rar se dau publicitatii. Nu-I nimic,chiar daca generatiile se tembelizeaza,bine ca toti tembelii au telefoane inteligente. Macar telefoanele sa fie bune,ca posesorii lor,la naiba,sa ramana cretini si violenti,asa e la moda.
24
2
LE MANANCA IN BAZDAC,,
22
3
Batuta toata familia agresoarei,asta este educatia pe care a primito!
26
3
Ce programul cornul si laptele fai duoamna abramburica?! Baga programul box si prezervative ca ia uite cum astea mici nu-si potolesc hormonii pentru baieteii cu bmw.
29
3
Nici nu le a dat bine flocii sindeja se bat pe pl vai de capul lor viitoare ministre si prim ministre
35
3
In loc sa si stearga mucii verzi de la nas in ele s a incins tarata ..pe astea o sa le prinda menopauza in generala.....de la atata bataie or sa se uite cu un ochi la faina si cu unul la malai..
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218