REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

EXCLUSIV! Hoții au încercat să dea BUFUL la magazinul Altex din Cora!

EXCLUSIV! Hoții au încercat să dea BUFUL la magazinul Altex din Cora!

Replica API 24 martie 2020 | 11:00 10135

Oamenii legii au fost sesizați, în noaptea de 20 spre 21 martie, de către agentul de securitate al magazinului Cora Brătianu, cu privire la faptul că mai mulți bărbați ar fi încercat să forțeze ușa destinată evacuării în caz de urgență a magazinului. Se pare că scopul lor a fost de a ”vizita” magazinul Altex.

Lovitura pare să fi fost gândită cu mult timp înainte, pentru că hoții au venit pregătiți, având asupra lor un suport din lemn pentru a bloca ușa de Acces Personal a magazinului Cora pentru a nu fi surprinși în timp ce intrau în Altex. Aceștia, însă, au fost sesizați de agentul de securitate care asigura paza magazinului pe timp de noapte, care a și sunat la Poliție. Speriați, hoții au luat-o la fugă. Se pare că suspecți ar fi chiar angajații magazinului Altex, deoarece alarma nu era pornită fix în acea noapte.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției 4 au fost sesizati, în data de 20 spre 21 martie a.c., în jurul orei 3.30, prin 112, de către un bărbat de 33 de ani, despre faptul că, în aceeași noapte, persoane necunoscute ar fi încercat să forțeze ușa destinată evacuării în caz de urgență a societății în cauză. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Oamenii legii avetizează proprietarii magazinelor că ar trebui să acorde o atenție sporită în această perioadă pentru că hoții s-ar putea reprofila și ar putea să încerce să dea lovitura în magazinele deja închise.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Total dezamagit de presa din Romania , numai postari cu adaugari in plus si degeaba. De unde stia femeia asta care a scris anuntul ca magazinul nu era armat? Iti zic eu cum functioneaza astfel de alarme, ele pornesc in momentul in care se detecteaza miscare in magazin ,in cazul in care magazinul este armat, de aceea nu au pornit, nici nu a reusit sa sparga un geam , daca reusea sa sparga geamul si facea un pas in magazin in a doua secunda alarma se declansa. De aici rezulta o femeie foarte slab dezinformata care posteaza tot felul de aberatii. Cine stie cate postari de genul mai sunt .
1
0
Ciori borate
0
1
ce nu am inteles din articol... a sunat agentul de paza la Politie, hotii l-au auzit si s-au speriat, sau cum? singura concluzie certa ar fi ca agentul de paza avea 33 de ani! si daca totusi au fugit, inteleg ca nu au mai intrat in magazin... cum s-a tras concluzia ca alarma nu era pornita "fix" in acea noapte? poate functioneaza sau e oprita mereu! un alt articol replica bine documentat!
0
1
Pentru cei care nu stiu asa a fost si cand a fugit Ceausecu pe langa revolutionari s-au bagat si dupa revolutie hoti au devenit revolutionari,care culmea tupeisti astia au fost si sunt cu gura mare tipand ca ei au luptat pentru democratie,astia sunt aia mai mici pentru ca grei sunt fosti activisti de partid care s-au bagat in FSN si alte partidele sau au devenit mari oameni de afaceri.
0
0
In timpul cutremurului din '77 cei care se dedau la furturi erau impuscati pe loc.
2
1
In situatiile de criza,pedepsele se cer a fi pe masura,adica maxime,fara posibilitatea de a fi reduse la apel. Societatea nu crede intr-o justitie care da exemplu de severitate fata de cei cinstiti si toleranta fata de infractori. Justitia de felul asta nu mai este justitie,isi pierde sensul.
16
0
MOARTE CIORILOR DIN CERNAVODA COLUMBIA
14
0
Cn isi ia ma taxe de protectie din Palas in Cora ?
7
1
daca si proprii angajati au inceput sa dea spargeri ce sa ne mai asteptam la ceilalti hoti
12
0
Astia sunt dintre ciorile din Palas care sunt non stop in CORA.
15
0
Astia sunt oamenii nenorocitilor de judecatori din Constanta care premiaza hotii. Sa va manance COVIDUL
16
0
Voinicii lui Dragnea ,protejatii lui Toderica
18
4
folositi arme letale domnilor...si asa o sa se linisteasca....sau se mai imputineaza!!!
28
1
Acum ca s-a interzis circulatia pe timp de noapte, vor dispare si furturile.
18
3
A venit Diaspora
38
4
Vom asista la spargeri tot mai numeroase. Mediul este favorabil hotilor. Populatia este izolata in case, oamenii au ramas fara bani, puscariile sunt pline. Depozitele sunt pline.
48
4
Toti tiganii din Europa sunt in romania....trebuiesc impuscati la cea mai mica miscare !
59
1
Stapanesc Cora, e teritoriul lor, isi i-au taxe de protectie. Poate cu Starea de Urgenta ii mai potoleste pe tigani.
43
3
MOARTE TIGANILOR. ARME!!!
46
1
de ce nu s-a tras in plin in ciropili? ce cautau ei noaptea pe strazi! fmm de ciori boate!!! aicatelea noi care numcim si ni se ia 45 la sula din venit si se da la stat ca sa fie ei cazati in hotelui...?!? moarte tiganilor !!!
55
2
De afara si fura cine a venit de afara hoti cersatori ca nu mai aveau unde cersi
47
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212