REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

EXCLUSIV! Un POLIȚIST din Constanța și-a făcut NUNTA din ȘPAGĂ!

EXCLUSIV! Un POLIȚIST din Constanța și-a făcut NUNTA din ȘPAGĂ!

Replica API 21 august 2020 | 23:56 8976

Un polițist de la Secția 1 Rurala Valu lui Traian a fost arestat pentru 30 de zile, el fiind acuzat de trafic de influență. Este vorba despre Silviu Nicolae Grosu, care, timp de câteva luni, l-a dus cu zăhărelul pe un bărbat, depistat la volan sub influența băuturilor alcoolice, că va reuși clasarea dosarului în care acesta era cercetat. S-au întâlnit în diferite locații, inclusiv la Nașul și Finul din Valu lui Traian, unde a tot primit bani, șampanie, whisky, un miel, dar îi erau plătite și consumațiile. Mai mult decât atât, polițistul îi tot spunea șoferului cercetat că atât colegii lui cât și procurorii sunt fie corupți, fie ușor de manipulat, doar că, în speța de față, e mai greu pentru că s-a schimbat procurorul.

Potrivit anchetatorilor: ” În perioada mai-septembrie 2019, a pretins și primit de la un martor-denunțător, in mai multe tranșe, suma totală de 6.000 de lei și produse alimentare (30 sticle de whisky, 10 sticle de șampanie și un miel), cu scopul de a îndeplini acte contrare atribuțiilor sale de serviciu ca organ de cercetare penală (obținerea de acte publice contrafăcute sau audierea unui martor mincinos) și de a propune procurorului clasarea cauzei penale în care denunțătorul era cercetat pentru comiterea unei infracțiuni privind siguranța circulației rutiere”.

Totul a început în luna mai 2019

Potrivit informațiilor noastre, totul a început pe 10 mai 2019, când un șofer a fost oprit în trafic, pe raza localității Cumpăna, fiind depistat că era sub influența băuturilor alcoolice. I s-a întocmit dosar penal, după care, la scurt timp, a fost contactat de către polițistul Silviu Nicolae Grosu, care i-ar fi spus că are ”intrare” la Parchet și că îi poate obține clasarea dosarului în schimbul unor beneficii materiale.

S-au întâlnit, au vorbit, după care șoferul a început să ”cotizeze”. I-a dat diferite sume de bani, cei doi întâlnindu-se prin diferite locații, ajungându-se la suma totală de 6.000 de lei. Se pare că omul legii îi tot cerea bani, invocând diverse motive și plângându-se că s-a schimbat procurorul și că este mai grea ”intrarea”. Însă, chiar dacă cerea sume fixe, cuprinse între 100 și 500 de lei, dacă șoferul avea mai puțin, nu era problemă, Grosu acceptând oricât, chiar și consumații plătite la localuri.

A făcut nunta cu șampanie și whisky din șpagă

Și asta nu e tot. Polițistul a cerut și un miel, care i-a fost adus la localul Nașul și Finul din Valu lui Traian, dar și 30 de sticle de whisky și 10 de șampanie, în valoare de 2.600 de lei, întrucât a organizat petrecerea sa de nuntă, eveniment la care l-a invitat și pe șoferul cercetat, dar care a refuzat invitația.

Polițistul i-a spus că va obține un document de la Primărie

Silviu Nicolae Grosu i-a spus celui cercetat că va obține un document de la Primăria Cumpăna din care să reiasă că drumul pe care a fost oprit și depistat sub influența alcoolului nu este public (rigolă). Mai mult decât atât, omul legii l-a pus să găsească o persoană care să declare că ea ar fi fost, de fapt, la volan. Numai că timpul trecea, tot cerea bani și bunuri, însă nu se ținea de promisiuni. Acum a ajuns în arest, polițistul refuzând să facă vreo declarație.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rugam toti cetatenii ce au minime informatii sa nu ezite sa apeleze telverde gratuit: 0800.806.806
4
0
Nu mi e frica de nimeni! Ce daca nu am inregistrat permisele suspendate! Manea Camil si toti de la Dga, Dna si procurorii sunt fratii mei.
5
1
Asta nu este o scuza"e adevarat ca am fact si eu magarii ca subofiter dar nu ma comparati pe mine cu ofiteri aia de la locotenent in sus pana la generali ,acolo sunt furturi adevarate",dar ai spus un mare adevar si anume;cat de mare este coruptia in politia Romana daca si cat fura un terchea berchea de subofiter ii lasa pe majoritatea romanilor cu"gura cascata".
5
0
acum politistul corupt de cartier o sa se duca multi ani la penitenciar si vede el cum e pe acolo
10
3
I-a dat mielul definitiv fmm !
7
3
Si eu fac la fel,construiesc case cu materiale aduse gratis de la cei pe care ai opresc pe strada.Sunt un spagar si nu ma satur ca am o roaba de cacat in burta
12
2
Respect Cristi, ca ai avut curajul sa scrii adevarul, o fi luat spaga, dar aia nu are de a face cu faptul ca omu si-a facut nunta corect si a achitat totul a cerut si facturi!
13
1
Nu aveti dreptate aici.Scrieti ce este corect,nunta a facut-o la noi la restaurant si-a platit absolut tot ,bautura a fost cumparata de noi are factura separata .Daca a gresit e problema lui dar aici nu aveti dreptate!!!
14
6
Nu este un caz singular in politia romana.Atat timp cat interlopii si proxenetii sunt liberi isi desfasoara activitati de monitorizarea fetitelor trimise la produs pentru ei in uniunea europeana si incasarea sumelor aferente muncii acestora prin diferite case de schimburi inseamna ca politia este corupta sau degeaba.Nu verifica nimeni cate mii de euro intra in conturile lor prin western union
20
1
Toti care am fost pagubiti de acest sarlatan sa mergem sa il denuntam , mai ales cei care avem dovezi, banii nu-i mai putem recupera , macar sa stea cat mai mult unde merita !
17
3
Numai pe sergenti ? Magariile cu suspendarile de permise de la Rutiera ... gata , s-au musamalizat ! Un comisaroi sef a iesit urgent la pensie ... altul si-a cerut , chipurile , transferul tot ca sef de serviciu ... intr-un loc caldut si linistit pe la caziere ... pana cand se mai uita dandanaua ! Poate noul sef de la Rutiera va avea sange in cwaoe si va face curatenie pe la compartimentul Implementari unde de ani buni sunt unii care taie frunze la caini , au firme de taxi si le merge vechimea din birou ! Pacat ca imaginea politiei este terfelita de astfel de specimene !
31
2
Asta i-a pacalit pe multi asa, ma mir ca doar unul a depus plangere, restul au fost fraieri.
33
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614