REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

FAC CINSTE CONSTANŢEI: sportivi performanţi în competiţii internaţionale!

FAC CINSTE CONSTANŢEI: sportivi performanţi în competiţii internaţionale!

Replica API 17 mai 2019 | 00:00 458

Clubul Sportiv Marina Constanța este o asociație care susține dezvoltarea copiilor prin intermediul sportului, respectiv prin practicarea artelor marțiale. Întrucât în prima parte a anului 2019, sportivii, antrenorii și conducerea clubului sportiv au depus un efort continuu pentru perfecționarea pregătirii, iar rezistența psihică și fizică, disciplina, capacitatea de sacrificiu și dedicație pentru atingerea obiectivelor stabilite, au fost încununate de succese: în perioada 10-12.05.2019, Clubul Sportiv Marina Constanța a participat la Cupa Europeană de Ju-Jitsu pentru copii Under 14 și Under 16 desfășurată în orașul Amersfoort, Olanda. Competiţia, înscrisă în calendarul sportiv internaţional al Federației Europene de Ju Jitsu, a reunit la start aproximativ 350 de sportivi din 15 țări, care au concurat la probele de DUO, Ne Waza și Fighting.

Cu sprijinul părinților și al sponsorilor locali, CS Marina Constanța a deplasat la Europa Cup 2019, U14 și U16 / Olanda un lot format din 3 sportivi și un oficial. Eforturile depuse la pregătire, seriozitatea, disciplina și perseverența sportivilor, profesionalismul antrenorilor au condus la obținerea următoarelor rezultate: DAVID RIZU – loc I / medalie de aur, proba: ju jitsu fighting, categoria de vârstă: U14, categorie de greutate: -34 kg; DAVID RIZU – loc III, proba: ju jitsu ne waza, categoria de vârstă: U14, categorie de greutate: -34 kg; KRAUS DARIA – loc I / medalie de aur, proba: ju jitsu fighting, categoria de vârstă: U14, categorie: -40 kg; KRAUS DARIA – loc IV, proba: ju jitsu ne waza, categoria de vârstă: U14, categorie: -40 kg; DORNEANU DAVID – loc IV, proba: ju jitsu fighting, categoria de vârstă: U14, categorie: -42 kg; DORNEANU DAVID – loc IV, proba: ju jitsu ne waza, categoria de vârstă: U14, categorie: -42 kg;

David Rizu este elev al Școlii Gimnaziale nr. 43 “FERDINAND” Constanța (clasa a V-a B), iar Daria Kraus și David și Dorneanu sunt elevi ai Liceului Teoretic ”DECEBAL” Constanța (clasa a V-a A și B) și sunt legitimați la Clubul Sportiv Marina Constanța.

Faptul că au reușit să se impună ca sportivi de performanță în cadrul unei competiții internaționale, desfășurate la distanță, după o deplasare obositoare și o perioadă de pregătire în care au respectat cu strictețe indicațiile antrenorilor privind pregătirea tehnico tactică, nutriția, hidratarea, și-au păstrat focalizarea asupra obiectivelor, ne conferă încredere pentru viitoarele competiții.

De asemenea, în perioada 11-12.05.2019, la Sfântu Gheorghe, sub egida Federației Române de Arte Marțiale, a avut loc Campionatul Național de Ju-Jitsu. La această competiție națională, sportivul Marius Tataoană, legitimat la Clubul Sportiv Marina Constanța, a obținut: Locul I - juniori, ju jitsu fighting, categoria: 69 kg, Locul I – seniori, ju jitsu fighting, categoria: 69 kg

Marius Tataoană reprezintă un model pentru sportivii care vin din urmă în ceea ce privește ambiția, disciplina și perseverența, acesta reușind să respecte standardele educaționale impuse de statutul de student al unei prestigioase instituție de învățământ constănțene, dar și să se antreneze la nivel înalt.

Cu speranţa unei excelente colaborări vă rugăm să primiţi expresia profundului nostru respect.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Despre olumpicii constanteni sau cei care reprezinta Romania la concursurii internationale , sa nu scrieti nimic, ca nu intereseaza pe nimeni. Apoi guvernul se plange ca tinerii parasesc tara dupa ce termina studiile. Pai cu ce m-ai ajutat, tu statule, ca sa raman sa platesc pensiile speciale ale alesilor neamului? La vRAJA nu ai loc de odraslele si amantele sefiilor. Una care a rupt puffurile in Germania, e acum mare sefa la vRaja. Ce o recomanda? Nora lui unu cu ochelari. Asa ca, succesurii!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108