REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Face LIVE pe rețelele de SOCIALIZARE în timp ce… DOARME!

Face LIVE pe rețelele de SOCIALIZARE în timp ce… DOARME!

Replica API 16 decembrie 2021 | 00:07 2512

Internetul a câștigat teren, din ce în ce mai mult, în ultima perioadă. Însă, putem spune că, de când cu pandemia, poate că și mai mult. Astfel, multe surse de venit în rândurile românilor s-au rotunjit și continuă să o facă prin fel de fel de activități online, inclusiv streaming sau prin intermediul rețelelor de social media. Însă, interesant este faptul că, pentru a… ”crește” în anumite domenii, există și oameni care sunt dispuși să facă lucruri ciudate. Cum ar fi să doarmă... în direct. Nu în reluare.

Spre exemplu Tik Tok a devenit atât de cunoscut încât nu prea mai există cineva care să nu știe despre existența lui. Videoclipuri scurte, amuzante, triste, lecții de viață, temele sunt diferite. Cert este că un utilizator care postează trebuie să aibă în vedere ca materialele să conțină acel ceva pentru a captiva publicul și pentru a atrage urmăritori și like-uri.

Prin urmare, există video de la acțiuni ale Poliției, de la percheziții, incidente amuzante, farse. O altă categorie este cea a medicilor, psihologilor, chiar și a preoților care împărtășesc sfaturi și stau de vorbă cu oamenii. Bineînțeles, sunt doar câteva exemple de meserii.

Însă, se poate face și live. Iar aici lucrurile devin destul de interesante. Au fost cazuri de persoane aflate în detenție, de români aflați în penitenciare din străinătate, care și-au dezvăluit viața prin intermediul acestor live-uri. Sau persoane aflate pe patul de spital, iar exemplele pot continua.

click pe imagine!

Dar, iată un alt caz, care se pare că ia amploare, în sensul că nu este singular. Un bărbat a pornit live-ul și s-a băgat la somn. Așa se face că, în jurul orei 2.00 dimineața, erau peste 600 de urmăritori și peste 3.000 de likeuri. Urmăritorii se amuzau copios urmărindu-l cum doarme, făcând fel de fel de glume în comentarii, până când, la un moment dat, a apărut un comentariu cât se poate de interesant: ”iată că cineva face bani și când doarme”.

Oricum o dai, cert este că persoana în cauză a avut curaj. Cine știe cum organismul îi juca feste, relaxat fiind, și producea... o ”poluare fonică”, să zicem. Sau poate că se confrunta cu alte reacții ale corpului, în direct. Cert este că, da, putem spune: Mare e grădina...

Dar le-am văzut, oare, pe toate? Nu se știe ce va urma, având în vedere că mintea românului este inventivă. Uneori chiar și prea relaxată.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Idiotenia asta denota inteligenta, gradul de cultura, civilizatie. Aceasta epopee ridicata la rang de mare arta atrage ovatiile unui segment la fel de imbecil. Pe cand si un live pe wc!? Tampita natie!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468