REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

FĂGĂDĂU a SEMNAT 137 de AUTORIZAȚII de CONSTRUIRE, de când a PIERDUT ALEGERILE!

FĂGĂDĂU a SEMNAT 137 de AUTORIZAȚII de CONSTRUIRE, de când a PIERDUT ALEGERILE!

Replica API 26 octombrie 2020 | 11:32 11336

Primăria Constanța a emis nu mai puțin de 137 de autorizații de construire, în perioada 27 septembrie – 22 octombrie, după alegerile locale. Ultima dintre acestea este cea a Vioricăi Micu, care a primit undă verde de la Primăria Municipiului Constanța, joi, 22 octombrie, pentru a ridica un bloc de 5 etaje + un etaj tehnic în zona Palazu Mare. Curios este faptul că vineri, 23 octombrie, a fost prima și singura zi în care nu a fost emisă vreo autorizație în perioada de după alegerile pierdute de Decebal Făgădău.

Poate că toate obligațiile au fost respectate sau, poate că, în sfârșit, primarul încă în funcție a hotărât că este timpul să mai ia și pauză. În doar trei săptămâni, Primăria Constanța a emis același număr de autorizații de construire pe care-l emitea, în mod normal, în aproximativ șase luni.

La fel ca zonele Tomis Plus și Tomis Nord – Campus și în zona Palazu Mare se construiește încontinuu. Mai jos aveți detaliile celei mai noi autorizații de construire pe care și-a pus semnătura încă primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Ce prevede autorizația

Mai exact este vorba despre Autorizația de Construire numărul 1459, din data de 22 octombrie a.c., ce prevede construirea unui imobil de locuințe colective, cu un regim de înălțime P+4-5E+ etaj tehnic, pentru împrejmuirea terenului și organizare de șantier. Blocul va fi edificat pe strada Salviei, numărul 9, din zona Palazu Mare, de către Viorica Micu.

Decebal Făgădău

Diana BERECHET, S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau jefuieste si distruge tot. Sa-l scoata cineva in suturi afara din primarie pe nemernicul asta!
1
0
Cine va recomanda? Un frate mai mare. Si eeee sau eeee
2
1
Se duc la puscarie si el si babu
6
1
Fagadau,cel mai bun primar care l-a avut Constanta vreodata!
3
11
Dupa fapta si rasplata. DNA nu doarme, o sa aiba de primit la fel de mult la cate autorizatii a dat pe ultima suta de metri. Trebuie sa se reintregeasca trio Mazare Nicusor Fagadau.
13
1
Auzi ma jegule? sigur esti vreu copil de bani gata de la primarie!! mata si tactu curand se duc pe pla la parnaie!
7
2
Un FATALAU care in functia de primar a iesit pe locul 3.Asta spune totul. ESTE O NULITATE!
13
2
Cate partide ai schimbat domnule ? Pana la urma ce doctrina va este pe plac ?
3
1
Fagadau ia pe ultima suta - spagile , luate -daca se verifica Arhitectii o sa vedeti ca sunt doar cei de casa ! Coruptii la puscarie si averile confiscate !
14
1
cine i a permis sa faca acestea? Noul primar cu ce era ocupat sau frateste se face ca nu vede?
3
6
ironia sortii ar fi sa intre la parnaie pentru una din astea semnate acum la viteza...
13
1
Nimeni din primarie nu a votat PSD nu a votat Fagadau. Noi l-am cunoscut pe acest impostor. Este o persoana lipsita de caracter, mincinos, si foarte slab ca manager. A devenit repede insuportabil dupa ce Nemirschi a plecat din primarie. Fagadau nu a facut absolut nimic bun. Babu a distrus tot ce mai functiona corect. Rasauteanu nu se mai satura de spagile cerute si toti aveau impresia ca cineva are un cat de mic respect pentru ei. Fagadau a fost pentru noi toti cel mai prost coleg. Nu vom mai vota PSD.
18
2
Fraierii comenteaza se cearta si politicul isi face treaba. Ce cacat ati facut daca ati schimbat psd cu pnl. Astia au fost frati la un moment. Atat m... psd pnl ... sunt aceeasi smecheri . E in sangele nostru sa fie totul pe persoana fizica , sa controlam tot, sa fim smecheri si importanti.
6
15
Cand o sa fie Infectatu-Mincinos o sa dea autorizatii si tot felul de avantaje numai clientelei liberale, sponsori, rubedenii. Pai daca aia de la Guvern au angajat 1200 de functionari in 10 luni, cand urlau ca din gura de sarpe ca stopeaza angajarile pe cumetrii. Cu furatul voturilor cu sacii si rucsacii , cu tableta ce sa mai zici de mincinosii astia , si hoti si prosti.
3
10
cat timp mai sta ca primar acest penal?
19
1
S-au are spatele asigurat ca a dat autorizatii si la cei care trebuie sa-l cerceteze?
45
1
Sa ne imaginam ce prapad ar fi facut nemernicul asta rosu in Constanta daca ar fi castigat alegerile.Pana la sfarsitul secolului PSD nu mai are ce cauta in Constanta.Muie psd !
17
1
dna ul , doarme la constanta .. poate au si ei terenuri date de fagabou ...noul primar daca are sange in .... e musai sa alunge pe toti din tv neptun din primarie
20
1
DNa,se audiiiii? fabagou la pirnaie,cu pesedeii,linga mazare beton madagascar.Hai ca se poate,legati judecatorii corupti.Aia care l-au albit pe iorgus zanfir vecinul,care a ajuns dintr-un taran incult sarac un taran incult foarte bogat,din munca cinstita,sa moara mama.
17
1
Il sugeti de carici pe Fagadau ..lachetilor... dati nutret la toti prostii cu articole despre nimic.. ce e atat de bombastic ca a dat nu stiu cate autorizatii intr-o luna? e ceva ilegal sa semnezi autorizatii dupa ce pierzi alegerile? ce tot mancati kkt aiurea? e numarul normal de autorizatii date intr-o luna doar ca acum sunt emise in luna care precede incheierea mandatului..marsh si voua si prostanilor care se inflameaza aiurea ca prostata la omul batran
4
28
In perioade de interimat sau cum poate fi considerata juridic perioada de la alegeri si pana la preluarea functiei de primar a noului primar, ar normal ca primarul sa aiba atributii restranse. Acest individ cu capul in nori poate face ce doreste. Sper sa ajunga in instanta pentru toate abuzurile pe care le-a facut, incepand chiar cu nerespectarea termenului de a raspunde la o petitie si pana la brambureala din zona de urbanism.
16
1
Hotia in Romania e. Meserie de euro
6
4
nu te lasa Balalaule, semneaza cat poti, si tu si cap de lupa de Varcolache, sa aiba si Parchetul cu ce se distra. te dadeai jmecher, aruncai oamenii lui Mazarone ca vezi doamne erau corupti, tu esti cinstit, ai facut din secretare directori si din cap de guma arhitect sef. m-am uitat in ochii tai si ti-am vazut ceafa, nu era nimic la mijolc sa-mi impiedice privirea, daca intelegi ce zic...mi-e greatza de tine mai rau decat de mazare. te-ai vrut mai tare ca Mazarone dar esti doar o copie chinuita
27
1
Noi cetateni Constanteni suntem niste Prosti si ne lasam umiliti de acesti mari Hotii ai Constantei.
17
3
Autorizatiile trebuiesc date , dar cu respectarea legii,ori multe din ele nu o fac..Pentru ca oamenii nu vor sa se puna rau cu vecinul sau nu vor sa ajunga in tribunale nu avem dimensiunea acestei catastrofe.Prin autorizatiile .pe aceasta mizeaza smecherii.Astfel avem blocuri printre case , distantele reeglementate nerespectate, .Efectul:scade valoarea proprietatilor invecinate,,scade confortul tuturor locuitorilor .Masuram densitatile in puscarii ,dar nu vedem ca in oras este mai rau .
14
3
soatiul verde dauneaza grav sanatatii
0
6
Un jeg infect. Mare flegma ce merita!
15
3
FMM de gunoi,sa strice tot ce mai poate in ultimul moment,sper sa ne mai intalnim sa vezi ce buni sunt stalpisorii aia cand ii iei pe spinare
14
3
Trebuie anulate toate imediat cum isi intra in drepturi noul primar. fagadau LA PUSCARIE!
118
3
daca era Stelian Ion primar erau 137 autorizatii toate pentru Dusu de la Celco. Portul era dat tot lui Dusu ca sa isi extinda Socep si chimpex. Asa ca e bine asa cu Fagabou. e inca bine!
10
26
Rasa si mortzii ma tii de gunoi sper sa se sesizeze cineva daca mai are cine ca toata justitia e praf si sa faci ani grei de puscarie. Dar nu singur ci cu toate scursurile de consilieri care au votat vanzarea si distrugerea Constantei. Si sa ii iei de mana si pe cipanii carora le ai vandut orasul si statiunea Mamaia
25
5
Un infect infractor esti fatalaule. Fara pic de demnitate si caracter asa te vedem si asa ai fost. Vei ramane pururi cel mai fals si fanfaron prostanac politic din intreaga istorie a orasului. Cel mai prost primar din toate timpurile nu vei mai putea fi egalat de nimeni. Rusu o sa va arate ce inseamna sa conduci un oras. Tu fatalaule cu babu si rasauteanca sunteti trei zdrente.
26
5
Mananci kkt replica! Si prostii pun botu. fagadau a pierdut alegerile acum o luna iar 137 de autorizatii este un numar normal de autorizatii emise pe luna, NU in sase luni. In continuare presa dezinformeaza la greu pe bani, bleah, mi-e scarba!!
11
32
Daca legile date de parlamentari sunt facute pentru hoti,hoti profita din plin,daca legea spunea ca odata validat noul primar fostul numai are putere sa semneze autorizatii de constructii degeaba semna Fagadau,asa prin autorizatiile aste Fagadau strange bani pentru PSD caci le trebuie acum ca vin alegerile parlamentare,prin dispretul pe care il arata fata de oameni PSDeul a mai aratat odata cine este.
12
3
Avem o clasa politica de Criminali si mercenari ! Numai Miscarea Legionara mai poate face ordine in Ro asa cum face acel General in Singapore! Dusi pe camp si executati sau deportati in Siberia averile confiscate!
23
1
137 de autorizatii sunt 137 de spagi date si primite si 137 de posibile dosare dna. daca nu semna iesea deranj de la reclamantii care au spaguit, normal ca vroiau banii inapoi! nu asa fagadaule ?
17
6
Autorizatia 1459 in luna octombrie. Asta inseamna 145 autorizatii pe luna. Daca a emis 137 in ultima luna e numarul normal de autorizatii. Reploca dezinformeaza proestii cred. Cum poti spune ca in 6 luni se emit 137 de autorizatii cand in acelasi articol spui ca s a emis ac ul 1459.
16
14
Harnic primar avem.
14
4
Pai care e problema, credeti ca pe eminentele aste de la PNL ai deranjeaza cu ceva? Spaga se imparte la multi si nu are culoare politica. Mai vorbim peste 3 ani, acum toata lumea se focuseaza pe imobiliare. Asta e sportul de baza la Constanta.
9
12
Individ n7m8t Fagadau o zdreanra de om, fara caracter fara personalitate si mai ales fara demnitate.
19
5
DACA ANIMALUL ALA A SEMNAT 137 DE AUTORIZATII IN DOAR 3 SAPTAMANI, IMAGINATI-VA CATE AR FI SEMNAT IN 4 ANI DACA AR FI CASTIGAT DIN NOU PRIMARIA?
37
5
Muye PSD. Neam de zdrente si secaturi. Huo
28
7
Pe loc repaus, cetateni. Ce a semnat Fagadau e nimic pe langa ce vor semna cuplul de aur RUSU-OVANESIAN, sub obladuirea inocenta a blajinului mojnegutz KITZAQ. Jocurile deja se fac, zarurile se rostogolesc. Mos Teaca se va dovedi a fi doar pielea Pujtii.
19
29
Uite de-aia o sa ,,voteze" lumea PSD in decembrie!
22
10
Eu am depus pt autorizatie. Nu ma intereseaza ce primar o da atata timp cat respecta legea si o da in termenul legal.
29
4
Noi ca si cetateni avem obligatia sa aparam orasul de acesti limbrici comunisti. De la pierderea alegerilor si pana va preda Primaria actualului Primar , aceste autorizatii trebuie atacate pentru ca sunt lovite de nulitate. Daca va doriti corectitudine, voi cetatenii trebuie sa sesizati DNA cu privire la corectitudinea emiterii acestor autorizatii. Toate autorizatiile sunt afisate pe site-ul Primariei Constanta la sectiunea urbanism. Hai oameni buni, cetateni de buna credinta sa ne aparam orasul si sa sesizam DNA cu plangeri penale si sa ingropam comunistii astia numiti ciuma rosie !
31
7
scapa de parnaie ar fi o minune de-a hotului spagoveanului !!! Muie cu cacat !!!
31
5
asta inseamna ca face treaba, esti singurul primar din ultimii 30 de ani care a facut ceva pentru orasul asta de cercopiteci
10
84

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218