REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

FĂGĂDĂU ar PUTEA să SCAPE! ADIO CANDIDAT COMUN PNL – USR

FĂGĂDĂU ar PUTEA să SCAPE! ADIO CANDIDAT COMUN PNL – USR

Replica API 21 iulie 2020 | 00:20 4654

La doar o zi după invitația lansată de Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, celor doi candidați la postul de primar al municipiului Constanța, Stelian Ion și Vergil Chițac, pentru o întâlnire la "o discuție, în centrul căreia să se afle proiectul de câștigare a alegerilor locale de către PNL și USR", Ludovic Orban pune capăt telenovelei.

Președintele Partidului Național Liberal a declarat într-o emisiune Digi24 că lucrurile sunt tranșate la malul mării.

Vergil Chițac

"La Constanța situația e clară. Nu vor fi candidați comuni PNL-USR PLUS. Vergil Chițac este un candidat puternic, care stă cel mai bine în sondaje. Am făcut o cercetare sociologică foarte amplă, am ales candidatul Vergil Chițac, care a fost foarte aproape să câștige și are prima șansă.", a declarat Ludovic Orban, președintele PNL.

Vezi și: Continuă 'TELENOVELA' dintre USR-Plus și PNL, la Constanța

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chitac castiga sigur primaria, cine sa il botez pe Fatalau un primar slab cu amanta in primaria Constanta. Sefa de cabinet Narcis este angajata la spit nu a fost nici odata Acolo, ce inseamna angajata fictiv DNA ce face. Fatalau a distrus Constanta
1
0
Lasa ne tataie, lasa ne.
0
2
Chiar si daca aveau candidat comun, il batea Faga detasat. PNL si USR sunt niste panarame.
1
6
cu mult cacat pentru pesedeu si Fagabou
8
2
Mos teaca e un pensionar de lucs si atat..si degraba varsator de corona..aaa si stie sa piarda..Puie MNL !!!!
1
6
Gunoie PNL-iste care se gandesc decat la ei nu si la cetatenii orsului.
7
9
pntru Chitac nu avem carnati la popota,,tot Fagadau ese Premar ,,restu ciussss.
5
15
Nu fagadau. Nu fagadau. Cel mai prost este fagadau.
13
7
...si de clica mazarista ramasa in Primarie ...acest repetent de Primar impreuna cu cimpanzeii si babuinii lui ....frati de lovele au pus orasul pe chituci...cel mai mizerabil oras din tara este Constanta...acum cand sezonul este in floare ...el s-a apucat sa sape strazile si trotuarele...pana acum a dormit ...e o harababura in tot orasul...
16
3
Nu conteaza cine candideaza, Cta a ajuns o hazna. Incepind cu Neagoe si terminind cu Fagadau, am vazut orasul asta devenind un mare nimic, raiul gunoielor de tot felul, al prostitutiei sezoniere,drogatilor de poarta 2 etc. Nu conteaza cine vine, tigania in care traim se va accentua
13
0
Stelian Ion joca pentru PSD. Este inteles cu Fagadau. Mananca si el ceva gras la Mamaia.Corina Martin de la PER la fel.
13
3
Altul nu este. Fagadau number one.
9
20
Sincer m-am plictisit de slogane, stanga, dreapta, comunism,psdist, pnlist. Votez pe cine este un bun gospodar si cu realizari cf CV, om integru si care are oarece compasiune fata de constanteni. Daca nu ar fi dintr-un partid politic, ar fi ideal. Insa pe Chitac, niciodata. Toata natiunea a vazut de ce este in stare.
11
9
Vai de capul vostru Constantenilor daca in orasul asta este nevoie de o intelegere intre partide adica o uniune pentru ca sa fie ales alt primar decat Fagadau sluga lui Mazare,Fagadau care i-a pozitia de drepti in fata telefonului daca la celalalt capat este R.MAZARE sau N.CONSTANTINESCU.
14
3
bravo nea primare!!!handicapatii astia nici nu au candidat impotriva ta....
10
9
Ar fi o mare lovitura pt constanteni daca fagadau castiga. In cazul acesta ne meritam soarta orasului.
16
4
daca cineva are impresia ca dreapta poate castiga primaria la constanta .. se inseala amarnic !! Psd poate sa sarbatoreasca deja ! aia e !!
11
7
Deci, Fagadau primar! N are rost sa cheltuim bani pe alegeri! Un mare blat. Nici macar nu mai pleaca ai nostrii.....
10
9
Constanta este un imens blat. nu este pnl vs psd vs usr si cum si-or mai zice.Toti sunt blat pentru ce e de furat, terenuri de milioane, constructii initial ilegale apoi legalizate prin hotarari cu deddicatie, functii publice banoase si influente in administratie. toti sunt hoti. Toti
13
3
tovarasul chitac nu e acealsi de la alegerile trecute? intreb ca poate nu imi dau eu seama
12
6
Sa ii facem o oferta lui Emil Boc, daca vrem un oras ca afara. Cu trogloditii nostri vom ramane inca mult timp un oras cenusiu si corupt.
17
7
Profesorul CHITAC este cel care va prelua Constanta din mocirla in care a adus-o PSD-ul si o va ridica acolo unde-i este locul unei cetati marete, cel mai mare port la Marea Neagra. Merg pe mana profesorului CHITAC, cel care a aratat ca poate conduce multimi!!!
17
26
ORICINE DAR NU PSD SI FAGADAU. STOP CORUPTIE. NU FAGADAU.
20
9
La Constanta alegerea PNL a dezamagit! Nu charisma, nu inteligenat, nu profesionalism! Doar dorinta de ciolan
26
5
N-au stiut sa gestioneze acea reusita de la Europarlamentare ,s-a terminat , vor ramane doar un mic episod in valtoarea politicii romanesti ! Adio !
26
1
sa va ia dracu pe totii care injurati psd sa vina ceausescu pentru ca ei duce mai departe comunismu si e bine . votez facadau pentru contanta si ce daca a furat uite cum face acum??
5
16
Vremnea voastra a trecut.Ti-ai facut-o cu mana ta.Aroganta si prostia v-a adus sfarsitul.Ti-ai dracu de slugi pesediste !
12
9
Ar trebui sa promovati o lista cu acele cuvinte care nu pot fi admise la publicare !
9
2
Mesaj pentru USR: va rugam sa il sprijiniti pe Gabi Turita sa ajunga in Parlament! Este mult mai bine pregatit decat Caragheorghe, Ochiulet, Iacob si multi altii. Votam Gabi Turita senator! Gabi, navigatorii sunt cu tine!
3
5
Chitac este un om echilibrat si are experienta de a conduce o structura administrativa.Fagadau este Mazare pe tacute ca hotii.
15
25
Stelian Ion si Chitac nu au nici o sansa in fata lui Fagadau.Amandoi sunt ZERO BARAT:unul a luat casa de la ANL prin masa care a lucrat la Raedpp si plus avocat al mui Mazare, iar celalalt este o nulitate ca senator, a mai imbolnavit si oamenii si acestia sa ne conduca???
25
17
inca o data s-a demonstrat ca prostii adica noi suntem victima nenoricitilor din politica. Psd-Pnnl-Usr-Pmp-Prorahat si cine dracu mai sunt toti niste nenorociti care pe spatele nostru fac punga groasa. adio vot pentru partid, votez om , altul decat cel intr-un partid. muie psd-alde-pnl-usr-pmp etc la fel cum ati strigat voi
17
4
Fara Virusatu Mincinosu, pai daca papagalul asta e in stare sa infecteze cateva sute de femei numai de interes, sa-l voteze femeile, dar cand s-o vedea mare jupan pe intreg orasul, la ce ce sa te astepti de la lingaul asta.
20
9
Ai limite ca nu mai vrea lumea oportunisti.
11
5
Bravo Fagadau
11
17
Calculele sunt multe, la fel si scenariile. DACA nu va S.Ion nu va accepta sa punga umarul la debarcarea psd-uluia Constanta societatea civila il va asocia cu interesele psdiste si va fi aruncat in anonimat la cosul de gunoi politic. De aceea zic ca in calcule poate fi facut si un scenariu pentru un colegiu favorabil pentru el la alegeriile parlamentare plus foarte, foarte multi bani.
15
2
Iar iese fagadau vai de curu nostru, in toamna repara bulevardele iar primavara vine raja si le strica
33
5
Steliane si-asa n-ai nici o sansa, lasa-ne
33
11
Dar apoi merg sa votez, sa nu votezi tu in locul meu!!!!
15
3
In ziua de scrutin eu ma duc la pescuit,sa puna softul STS ului pe cine vrea!
7
19
Fagadaul de la PSD si Fagadaul de la USR deja bat cuba a victorie. Mazare si gashka lui deja au comandat sampanie.
20
12
Albanezul ion stelian este avoCA.CATUL lui MAZARE in 3 DOSARE DE CORUPTIE !!! Despre ce vorbim ? ? ? MAFIA MAZARE-PORCstantienscu-STRUTinsky are OAMENI PLASATI in TOATE partidele !!! constanta NU VA MAI SCAPA NICIODATA de acest CLAN BLESTEMAT !!! NICIODATA !!!
38
13
fagadau este din nou primarul constantei!!!
17
30
Ti ai dreq cu virusatul vostru cu tot!
14
17
Omul lui mazare, candideaza ca sa-l faca pe fatalau primar inca o data. Ne cacam pe ochii tai de machedon degenerat si furacios, stelica.
34
14
Oricine dar nu psd. Constanta trebuie sa scape de mafia psd. Fara Fagadau si Tutuianu. Astia doi trebuie sa dispara daca vreti sa nu va mai plangeti urmatorii ani. Lasati puiul si malaiul si votati cu creierul. Fara psd.
41
13
Ati luat-o in mana!Ludovic,nu cumva ati facut o intelegere la Bucuresti,ca sa faceti jocurile PSD la Constanta?
18
15
miroase a blat, ghici cu cine...cu aceeasi mizerie
20
7
ma bucur ca deja alesesem sa votez un om care nu apartine unui partid . nu merita nici macar unul care este candidat la partide. constanta merita un om nu o marioneta
15
13
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
28
36

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272