REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Făgădău are concurenţă în PSD pentru postul de primar

Făgădău are concurenţă în PSD pentru postul de primar

Replica API 19 octombrie 2019 | 00:00 662

Horia Constantinescu de la Protecţia Consumatorilor şi-a facut buletin de Constanţa

Horia Constantinescu de la Protecţia Consumatorilor şi-a facut buletin de Constanţa

Şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, şi-a făcut buletin de Constanţa. Gestul social-democratului a fost speculat imediat: se pregăteşte să candideze la Primăria Constanţa! Constantinescu nu a negat categoric posibilitatea, dar a precizat clar în ce condiţii: ori cu sprijinul PSD, ori independent. Un alt partid nu s-ar pune în discuţie, a precizat fostul şef al Oficiului Judeţean al Protecţiei Consumatorilor din Constanţa.

Horia Constantinescu a fost preşedinte al PSD Costineşti, a candidat de altfel în această localitate, iar în ultimii doi ani s-a speculat periodic faptul că este interesat de o candidatură la Primăria Constanţa. Au fost evidente şi tensiunile dintre Horia Constantinescu şi primarul Decebal Făgădău.

„Da, mi-am făcut buletin de Constanţa, pentru că soţia nu vrea să stea în Bucureşti. Am făcut buletinul pentru copil, să fie la grădiniţă aici, şi pentru soţie”, a declarat Horia Constantinescu. Întrebat dacă asta înseamnă că are în plan o posibilă candidatură la Primăria Constanţa, şeful ANPC a spus: „În momentul de faţă nu ştiu să vă spun. Momentan am activitatea de la ANPC. Nu voi face un gest abrupt, să demisionez de la ANPC, unde depun o muncă asiduă, chiar azi (vineri, 18 octombrie – n.r.) m-am întâlnit cu ministrul de resort, pentru a discuta anumite modificări legislative”, a precizat Constantinescu.

Totuşi, în prezent se ştie că Făgădău este candidatul PSD pentru Primăria Constanţa. Prin urmare: este posibilă candidatura lui Horia Constantinescu la primărie din partea altui partid? „Nu, nu aş candida din partea altui partid. Poate independent, dar nu alt partid”, a mai precizat Horia Constantinescu.

Cu alte ocazii, reamintim că Horia Constantinescu a declarat că, dacă partidul (PSD) îi va cere să candideze la Primăria Constanţa, la Primăria Costineşti ori... să nu candideze deloc, el va respecta eventualele decizii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oricine dar Nuuuu Fagabou , Babu si toata mafia din Primarie ! Bloc in bloc , parcuri distruse , interese ascunse si spagi cat cuprinde prin Interpusi ! Aveti Impresia ca respirati aer curat ! Acesta gasca te sufoca fara sa ti dai seama , ca un Cancer ! Scapati orasul de ei ... sa plateasac pentru faradelegile din Constanta la care le au comis !
1
0
La cati tampiti si nebuni se tot aduna in Constanta de la an la an, n-ar fi chiar o surpriza sa mai iasa o data Fagadau sau laketele asta cu privire de maimuta nebuna. Pe partea cealalta, cand te uiti la Stelian Ioan ala awwww
2
0
Asta-i omul lui bonbonel numara oua. Este sageata puscariasului bombonel. Nu ai loc de copiii lui bombonel la Costinesti. Au pus monopol pe toata plaja. Nimeni nu-i deranjeaza. Atat ii duce mintea, sa faca japca cu plajele. N rest, zero barat!
4
0
alt prost si mai jeg decat altii
6
1
la Neptun intr-un control la o terasa si-a luat o bataie de a ramas fara un dinte, cautati pe google ca s-au scris zeci de articole pe scandalul asta, acest "zoro" a fost bagat pe dinainte de bombonel, i s-a facut reclama prin OPC ca sa se vada ca e luptatorul pulii si ca se rupe de atata osteneala in slujba dreptatii si cand colo e un kkat pe el, eu nu-l votez.
7
2
da catanii local javra este ipotetic un justitiar anti mache dar daca ai avut ghinionul sa treci prin spelunca numita costinesti iti schimbi orientarea,mizerie,haos si destrabalare basca lipsa indicatoarelor,un mafiot in devenire nu ca fecalau care este
7
1
Decat sa il votez pe drogatul asta arogant si agramat, mai bine il rechem pe Mihaies.
11
1
Pleaca un prost, vine un nebun!
11
1
Fagabou v a construi pe Lapusneanu blocuri - gata cu spatiile verzi din Cta ... se crede Cioban cu oile acest primar !
11
1
O alta mizerie umana
9
4
Eu nu cred ca il pune candidat P.S.Deu pe H.CONSTANTINRSCU in locul lui FAGADAU decat daca sunt siguri ca actualul primar nu mai are nici o sansa,pentru ca astauia ii merge"elicopteru"vorba lui F.PIERSIC nu fac ei ce vor cu el.
4
3
pe asa con-CUR-renta ne cacam si pe ea si alte ineptii marca pzd!
9
0
Pai golanul asta de Rahova era asociat in firme cu baiatul lui Adrian Nastase.Pus la OPC sef pe aceeasi filiera vine acum sa se pise pe Constanta.E o scursura de om si prosti vor fi cei care il vor vota.
13
0
Ptr 17.44 imi cazi tu in mana. Iti rup kuru si ma pish pe tine secatura. Va n gura de neam de secaturi hoti si koorve tzigoina
2
3
Ce nu intelegeti? Asta pozeaza in justitiar si candideaza la primarie. Buuunn. O sa candideze ca si independent ca sa fure ceva voturi. Lumea naiva pune botul si voteaza chipurile cu un independent. Asa a procedat data trecuta si ala gelat cu ochelari, care acum a ajuns pe un post bine platit. Si uite asa iar iese facacau! Ca asa-i in ....
6
0
decat stelian ipocrit ion cu echipa de make infometati sau decebal hotul mai bine unu ca asta!
4
7
Nu putem vota un alt analfabet in locul lui fagadau.Psd ul trebuie sa vina cu un altfel de candidat ,dar fara fagabou,constantinesci,etc
11
9
gogule daca tot vrei sa pari mare combinator cu filmari etc..macar scrie corect numele ..Saceanu.nu sacean ai auzit si tu de oameni valorosi din constanta si ai simtit nevoia sa ..faci pe tine.Deci pudelule..Saceanu se scrie,nu sacean cu te ai autointitulat tu saracie.
0
18
Acest Horia merge la nunti la toti interlopii daca doriti am filmari. Le voi da la presa la momentul potrivit.
15
5
Este mai bun decat Fagadau si gasca lui de incompetenti.
14
17
Sa dea boala n tine si tot neamu tau de secaturi hoti si koorve. Hotii striga hotii. Huo fi miar scarba Luminitzo
7
6
Acest Horia merge la nunti la Saceanu si toti interlopii. Hai sa il votam sa nu mai iesim din casa apoi de tigani. Halal tara.
15
5
E bun, daca iese primar, prima data inchide definitiv PSD-ul, ca restaurantele de fite din Bucuresti.
6
9
lua-te-ar moartea de cinstit si neatins de vicii ce esti!!! Pici tu la zar !!!
55
7
horica horica pai tu ala care il pupi pe bolboceanu in pula si inchizi ochii la manevrele lui si la ce manevre faci tu cine dracu te voteaza? doar cine nu stie ce faci cred,sa ti dau la muie si tie si lu bolboceanu si lu isabela boschetara care se futea cu chilotii pe ea ii dadea intr o parte
15
3
Replica, reporteri aserviti , slugi ieftine ca si sefii vostrii de cacat, de ce nu ati prezentat pupincurismul lui Stroe, Gaju , Moga si restul muistilor de parlamentari locali modul pervers in care pupa'n cur pe Vasi Dancila? De ce leprelor nu ii aratati pe pomanagii, nulitatile si leprele instalate in posturi, in functii, pe baza de lingeala psdista? De ce nu arati modul libinos in care umflatul de Stroe, un golan ca Moga si o pupincurista ca Caju Mariana a adus osanale celei mai analfabetei Vasilici Dancilici?.. Javrelor
31
5
Oricine dar Fagabou...veti avea blocuri in fata blocurilor ... spatiile verzi se distrug incet incet ...mafia din Primarie trebuie sa dispara ! Rusine !
27
5
2 oameni pe care i-as vota ---Horia C si Murat din turism ---aufacut ceva in viata si fac ----nu umbla cu minciuni si furaciuni Ceilalti sint cu bla-bla si injuraturi
7
37
atunci cand visezi la cioara de pe gard cand tu nici vrabia din mana nu o vezi. E posibil ca aparatul psd ist sa l puna primar..omu e de catifea..fura inteligent...ce nu a inteles este ca prostii care el ii crede naivi sunt de falt inteligentii care vad prin perdeaua de fum..
9
3
Pesede nu mai pupa nici 20 la suta la Constanta.
36
3
Da am vazut ce treaba face Horia asta, am facut zeci de sesizari cu documente cu poze cu tot tacamul si de fiecare data imi cereau amenintator sa le aduc alte dovezi care de fapt erau in competenta lor sa le colecteze prin cercetare la fata locului! In mod ciudat nu la toate firmele!
24
4
Horica este Mazare 2. Alt romanes hot de Bucuresti venit sa si faca treaba la Cta. Ti ai draq neam de secaturi hoti si koorve
38
50
Bravo Horia ai o privire de limbist si labagiu trist. O javra care a trecut prin viata latrand fara sa faca absolut nimk de valoare.
34
5
Succes Horia!
12
26
De femei,Horica
22
4
Dar nu va fii ales .
24
4
Alt mafiot ca si Fagau.Patron de plaje bate turistii cu cearceafuri.Face ca Piedone ptr ciolan!E finul baiatului mafiotului Adrian Nastase!
33
3
O gluma de care poti rade 1 an
24
3
si o maimuta e mai buna ca mine dar voi o sa ma votati pe mine pentru ca sunteti sclavii mei.
19
4
Acum ati aflat si voi?! E veche!
25
2
Cine naiba mai voteaza PSD?
49
4
Hai sictir ! Intradevar ,este planul B al PSD-ului.Horia Constantinescu este un Mazare 2 .Hai sictir !
34
2
Se stia de mult in cadrul psd Constanta ca facacau nu mai e in carti si piticul porno e alternativa. Oricum, lumea s-a saturat de psd. Poate sa candideze oricine de la ei ca nu mai ii haleste nimeni. S-a saturat lumea de mincinosi.
41
3
PSD, dar nu votez Fagadau! Nu suntem copii sa ne minta cu poze!
8
31
Independent nu are sanse, poate doar sa faca jocul PNL ului. Sa ia din procente de la Fagadau si de la Psd. Aici sunt implicati altii din psd, trupa vesela si glumeata. Asta este isi fura caciula singuri. Probabil le este frica de ce rezultate o sa aiba la cj
18
1
Nu era clar de la inceput planul B al PSD-ului? De ce credeti ca facea tot felul de campanii, de imagine mai mult, chipurile pt protectia consumatorului? Asta ca sa fim siguri ca ce s-a furat in era Mazare, nu va fi in veci recuperat!
23
3
Alt hot..pai, nu ne-am obisnuit noi cu hotii si cu golanismele?
37
3
Cine credeti ca voteaza pe acest individ?
35
10
bravo Horia sa fii sanatos si sa candidezi la Primaria Constanta lumea sigur te va vota SUCCES
19
49
Prostu contantei asta , pisamas in basca lui
34
12
Pe el l-as vota. Si, vezi, draga Doamne, eu stiu sa scriu si sa ma exprim! Am fost coleg de scoala cu Ion. Cu Stelian-SperiatDeBombe-Ion. Mi-a fost indiferent ca si coleg. Imi este indiferent si acum! Sa-l futa iepurii, din partea mea!
6
39

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212