REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Făgădău, despre planurile municipalităţii de a prelua bazele sportive lăsate în paragină

Făgădău, despre planurile municipalităţii de a prelua bazele sportive lăsate în paragină

Replica API 11 septembrie 2017 | 00:00 351

Primăria Constanţa intenţionează să preia în administrare mai multe baze sportive din oraş, care momentan se află în paragină. Consiliu Local a aprobat deja aceste demersuri, mai lipseşte doar acordul Guvernului României, prin Ministerul Tineretului și Sportului.

„Bazele sportive pe care vrem să le preluăm sunt în număr de trei. În primul rând, Baza Triunghi, care acum este o ruină. Apoi, stadionul de rugby din Complexul Badea Cârțan, singurul teren din zonă care va rămâne în afara proiectului municipalității de construire a noii săli polivalente și a bazinului de înot. Vrem ca acolo să se poată juca rugby, baseball, minifotbal, dar poate reușim să refacem și pista de atletism de acolo. Nu în ultimul rând, vrem să preluăm stadionul Farul din strada Primăverii, dar nu și stadionul de rugby în această etapă, pentru că județul finanțează în continuare rugbyul, din câte am înțeles. Toate trei se află la ora actuală într-o stare deplorabilă! (…)”, a precizat primarul Constanței, Decebal Făgădău, acum câteva zile, la deschiderea Campionatelor Europene individuale de șah pentru juniori, ce se desfășoară la Pavilionul Expozițional din Mamaia.

„Din punct de vedere juridic nu s-a preluat încă de către municipalitate infrastructura sportivă, așa că deocamdată nu putem investi acolo. Așteptăm hotărârea de Guvern, am avut săptămâna aceasta o discuție cu domnul ministru al Tineretului și Sportului, iar până la sfârșitul acestui an vom prelua cele trei baze sportive, așa cum am propus Consiliului Local. Pentru anul viitor deja ne propunem un plan de investiții, astfel încât ele să arate decent și să găzduiască competiții importante pentru viața orașului nostru și pentru mișcarea sportivă din România. (…) Sper ca, după ce vom prelua Clubul Sportiv Farul Constanța pentru a-l transforma în Clubul Sportiv Municipal Farul Constanța, toate echipele pe care municipiul le finanțează astăzi să se dizolve în acest club și să devină echipele orașului. Handbalul a început prin unirea celor două cluburi într-unul singur și sperăm să reușim și cu celelalte echipe. Pe viitor vom finanța infrastructură, structură și rezultat. Când spun rezultat mă refer atât la performanță, cât și la sportul de masă. Constanța va fi pe harta sportului românesc și, de ce nu, european și mondial”, a mai spus Făgădău.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce a facur mazare in 16 ani tu ai distrus in 6 luni jegosule ai bagat numai machedoni in primaria aia ca pute pana afara a branza inputitule
3
0
Fagadau pleaca in plm ca n-ai nicio vrajeala! Bag pla in psd-u vostru de gunoiae, ati facut orasul asta dupa chipul si asemanarea voastra.
4
0
MUIE fagadau MUIE psd
3
0
Speram sa plece cat mai repede Bogdan Chirita si SRL lui,care pretinde el ca este Academia Faru.Un impostor care isi face veacu prin biroul lui Fagadau sa ii dea si lui sa suga ceva.
4
1
Multumim domnului primar
1
5
Mascarici NU primar. Fanfaron, DA.
6
3
Psd are doar makidoni analfabeti. Fagadau a strans toti cocalarii makidoni pe langa el. A distrus orasul in 9 luni.
15
4
am distrus baza de la badea cartan ! VICTORIE !
8
1
Nu ai pic de rusine sa minti in asa hal....ai umplut toata primaria de machidoni care nu au altceva in cap decat sa si faca plinul....mincinosule
16
2
Dati-le gratis la privati si impuneti proiecte de reabilitare si de utilizare. Nu mai futeti voi banii orasului pe manglele makidonilor. Numai aveti ce si cum fura, tampitilor? Constanta arata jalnic, tiganii si drogatii sunt peste tot, asfaltul se surpa pe langa canalizarile de rahat facute de Stroe, parcurile mai au 2-3 pomi, locurile de joaca sunt distruse, spitalul nu are aparatura si voi, cretinilor, va faceti ca munciti. De fapt, vreti sa furati pt PSDul vostru, de hoti si nenorociti. Ati ruinat orasul si tara, golanilor!
24
2
....montam tigani!!!!
12
2
....montam stilpisori!!!!
10
3
pana si un mos de 90 de ani e mai potent ca fagagau.nu vorbim de sex ci de facut treaba la propriu.stiu oameni de 80 de ani mai energici si mai organizati decat fagagaul.dupa ce au transformat C-ta in ghetto mizerabil acesti indivizi certati cu etica morala ne iau de prosti incontinuu!ia uimeste-ne si apuca-te de treaba!
19
5
Sa le preia si sa bage niste tigani in ele. Si-asa-s peste tot.
10
5
Vrem fapte, nu vorbe.
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108