REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Făgădău despre posibila candidatură la primărie a lui Horia Constantinescu: „Nu îmi amintesc să se fi deschis lista de candidaturi”

Făgădău despre posibila candidatură la primărie a lui Horia Constantinescu: „Nu îmi amintesc să se fi deschis lista de candidaturi”

Replica API 24 martie 2018 | 00:30 321

Horia Constantinescu

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a fost întrebat dacă îl vede ca și pe un viitor concurent pentru viitoarea candidatura la fotoliul de edil al municipiului pe șeful de la Protecția Consumatorului, Horia Constantinescu. Edilul a răspuns clar că încă nu s-au deschis listele pentru candidaturi, iar acțiunile șefului CJPC nu sunt văzute cu conotație politică de către acesta.

„Invit pe toată lumea să își propună să candideze. Le spun doar atât: în primul rând nu este o poziție aducătoare de drepturi, ci de foarte multe responsabilități, foarte multă muncă și nu am niciun fel de problemă. Orice fel de competiție este binevenită atât în interiorul partidului, cât și în afara partidului. Personal, nu mă gândesc la momentele electorale pentru că am o agendă atât de încărcată. Să nu credeți că 83 de proiecte s-au scris singure. Gândiți-vă că în mai puțin de 30 de zile să naști 80 de proiecte înseamnă ceva, dacă dăm la o parte sâmbetele și duminicile înseamnă 2-3 proiecte pe zi. Nu-i dau nicio conotație politică. Ba, mai mult, dacă este ceva de discutat din punct de vedere politic, sunt sigur că se discută în cadrul partidului. Până una-alta, sunt președinte executiv a organizației județene PSD Constanța și nu îmi amintesc să se fi deschis lista de posibile candidaturi”, a spus primarul Constanței.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Macar mazare ne trimitea acasa in fiecare an o hirtie cu ce-si propunea sa faca -acumnici hirtie nici realizari -poate cazinoul macar o fi intrat in proiectele primariei?
0
0
Horia este sageata lui Nastase.ar vrea si asta sa puna mana pe primarie !!! Un interlop ne mai trebuie la primarie.unul ca asta care face legea cu pumnul.stim ce faci domnule Constantinescu...stai linistit ca nu ai nici o sansa !!!
1
1
Aici toti comentati si aveti pareri bune , dar la vot va duceti? faceti ceva sa convingeti pe cei care nu inteleg? este cel mai simplu de comentat ...
3
0
Constanta arata jalnic . PSD-isti au reusit sa mutileze un oras care la un moment dat arata cat de cat a oras . Am ajuns sa ne fie rusine sa mai spunem ca suntem din constanta . Cand am avut invitati din alte judete , am evitat sa ii scot in oras ziua pentru ca imi era rusine de ce are sa vada . Am scos invitati prin oras seara pentru ca nu vada mizeria si tiganiada . Votanti psd sunt locuitori cartierului Henri Coanda si toti asistati social din municipiu constanta . Sper ca se vor trezi la realitate constanteni si va vor trimite la plimbare ciumatilor . Ati reusit sa distrugeti constanta .
3
0
Vreau si eu sa stiu UNUL din cele 83 de proiecte, care imi e macar cat de cat util mie, cetatean. Sunt curios daca cineva a vazut vreo schimbare in bine. Macar un stalp de iluminat inlocuit? Macar un parc sau spatiu de joaca amenajat ? Piata ovidiu, ceva ? Orice ? Singura schimbare in tot mandatul asta a fost, pana acum, asfaltarea strazii Traian. Care acum e mult mai ingusta si se circula ingreunat.
3
0
Fagadau primarul care va ramane in istoria orasului doar ca nume fara nici o realizare, iar muie Horia inchide tot preferential stie si are informatia ca orasul Constanta e plin de prosti care halesc vrajeala lui de terminator de gandaci de bucatarie , iar voi presa sunteti implicati in campania lui mister Muscolo .
2
1
Ce facem cu statiile de biciclete , s-au dat atatia bani si stau nefolosite, sau asta inseamna ORAS SMART ?? mai aveti idei de genul acesta? PARCUL ARHEOLOGIC , STRADA STEFAN CEL MARE, TEATRELE MIZERE, SPATIILE VERZI MUTILATE....
5
0
Din pacate, la ora actuala, functia de primar este una pur si simplu butaforica. Din pacate avem un individ pescaunul de primar cu puteri impotente. Chiar daca ia decizii nu sunt ale lui. Sunt ale partidului care l-a desemnat. A fost la muchie si cu manevra satelitilor psd abia abia a reusit sa gastige alegerile. Daca se vota normal, cu doua scrutinuri, o sugeau psd. Si DA, horica fara frica este la incalzire. Asadar o sa avem un nepotel !
2
0
Pe bune...tu scrii proiectele?
5
1
Bre nea fagadau, in constanta in 2018 cand ploua sunt strazi unde sunt inundate casele cam 50-100 cm. Daca nu le stii ti le spun eu: STEAGULUI, ION NENITESCU, IZVOR, RASURI. Cu cata nesimtire poti sa spui ca muncesti la proiecte ?!?! Abia asteptam sa scapam de tine, urmasul infractorului fugar MAZARE si a puscarisului CONSTANTINESCU, huoooooo
8
0
Dl. Fagadau, dvs vb sa va aflati in treaba ? Nu ati facut nimic. Da nimic nu acuzatii de dragul de a scrie. Nimic nimic si veniti sa mintit ca ati facut 80 de proiecte . Cred ca pentru cei din Henri Coanda ca doar ei va voteaza. Pt cetateni platitori de taxe nimic nu ati facut. N I M I C !
7
0
Din pacate sunteti un primar depasit de situatia actuala a orasului. Din pozitia dvs comoda de la primarie nu aveti cum vedeti realitatea orasului. A ajuns mai rau decat pe vremea lui Mazare. In oras se construieste haotic fara sa se tina cont de un criteriu urbanistic. Sunt intarzieri foarte mari la autorizatii care pun bete in roate investitorii. Ca sa nu mai vorbim de infrastructura: va invit sa vedeti situatia deplorabila din unele cartiere: Compozitorilor, Palazu Mare sau Veterani. Eu cu siguranta nu va voi vota, pana in acest moment nu mi-ati demonstrat ca puteti fi un primar pt Cta.
9
0
sa va frec in gura pe toti makedonii
4
1
Fatalaule esti retardat mintal, du-te si lasa-ne ba baiatule.
7
2
Ce vrei sa spui primare?! Ti-e frica ca o sa cazi mai urat decat Mazare?! Pai Horia va avea toate sansele s-ajunga primar!
5
2
in mandatul acestui facacau s-a ajuns pana acolo ca nu mai semneaza "fuctionariii" de frica legii... treaba simpla, daca noi din primarie nu mancam, sa nu traiti nici voi, cetatatenii prosti platitori de impozite si taxe.... pai la scoala 11 in fata se face bloc cu semnatura facacaului, pe spatiul verde....
9
2
SA DEA DUMNEZEU SA SE MA FACA PUTINA CURATENIE PRINTRE MACHIDONII ASTIA SPURCATI CU BRANZA LOR STRICATA. HALELUIA ! O SA-MI MAI SCOT ODATA NEAMURILE LA VOT CA PENTRU BASE
14
1
Bai manglitorule, ce tupeu machidonesc ai, pai noi nu traim in orasul asta ? Tu si cu clica care te inconjuara si-ti mananca din palma frimiturile ati distrus orasul asta. Furati ca in codru dar va laudati cu nush ce proiecte, voua chiar nu va e rusine, ordinarilor ? Ati adus hotia si minciuna la rang de virtute, ordinarilor ?
18
2
Eu fagadau sunt sluga lui psd si dragnea fur bani dau la partid si lui mazare am umplut mamaia si ct de blocuri
16
2
Se aude caar vrea sa candideze Pinocchio orbitanul de la Ovidiu dupa exemplu lui Vrabie, luati-l sa va spalati cu el pe cap ca nu a facut nimic in 6 ani si s-o duca si pe coccostarca de navasta sefa la ISJ POATE MAI CURATAM OIDIU DE HOTII MACHIDONESTI.
6
7
Argatul simte ca se va trage apa dupa el, fiind de departe cel mai incompetent primar al urbei noastre. Un om care isi ascunde neputinta in spatele unei arogante de-a dreptul nesimtite, merita un puternic sut in cur.
23
0
a nascut proiecte-pe bune??care-s alea,in afara blocurilor construite abuziv de toti interlopii si stalpiaori,gardulete,sensuri giratorii din 10 in 10 metri?a uitasem de zidurile anti-tanc intre sensurile de drum-acum nu te mai omoara ala de pe contrasens,te omoara"demarcajele".Dar curatenia stimabile,dar parcarile,dar locurile de joaca,pietele,tiganii care capuseaza banii dati de noi toti?recomandare:mergi in vestul tarii si ia notite de le edilii care-s preocupati de orasele lor,lasa-ne cu realizarile tale directionate catre Bantustana H.Coanda,ai facut dallasul tiganilor in centru.
19
1
faga este alterat si H un fel de don vito fake.
10
1
Fagadau e cel mai slab primar iar Constantinescu e un fel de Mazare la puterea a zecea. Sper sa nu avem parte iar de jmecheri.
20
1
Si care sunt acele proiecte?
9
0
In afara de abureala..stiti ceva ? Ce a facut Fagadau ptr Constanta....asta e important..restul e can can...
15
0
constantinescu trebuie sa voteze la presedintia romanie-i sigur va lua! se vede ce a facut in constanta
8
5
Dati demisia ... muncesti mult , doar unde iese parandaratu...
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212