REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Făgădău nu este de acord cu plasarea în carantină, la Constanța, a românilor proveniți din Italia

Făgădău nu este de acord cu plasarea în carantină, la Constanța, a românilor proveniți din Italia

Replica API 23 martie 2020 | 00:00 1473

În contextul plasării în carantină a 1500 de cetățeni români, proveniți din zona roșie a Italiei, din care o parte vor fi repartizați în statiunea Mamaia, , conform ordinului Ministrului de Interne și la decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, Primăria Constanța a făcut următoarele precizări:

"primarul municipiului Constanța, domnul Decebal Fagădău, nu este membru al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și nu a fost consultat în legătură cu această decizie; primarul Decebal Făgădău nu este de acord cu această decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și este convins că se puteau găsi soluții mai bune atât pentru cei repatriați, cât și pentru constănțeni; ne manifestăm întreaga disponibilitate pentru un dialog constructiv și suntem deschiși la identificarea unor soluții responsabile în această situație excepțională", transmite primăria.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu are nimeni nimic cu diaspora in sine, decat tot respectul, pretuirea si dragostea noastra, bineinteles acei oameni care muncesc acolo nu cei care fura si cersesc.....DAR CARANTINA E CARANTINA, PANDEMIA ESTE GRAVA! Era de dorit, omeneste sa ramana acolo in carantina. Ce nu inteleg, doar nu au fost dati pe strada de angajatorii italieni, nu as crede asta.
0
0
Cine plm e Fagabou si ce poate face el?
2
1
ca i-au adus asta e dar cand tactu si mata, sau tu sau chiar copiii tai nu vor mai avea loc in spital de ei atunci sa mai vorbesti de solidaritate!!! Ca virusul asta nu alege iar spitalul are locuri putine asta este problema adevarata de care se plang constantenii!!!
3
0
Oamenii care au plecat daca erau oameni stateau acolo izolati, in carantina, unde au platit asigurari medicale dat voi nu sunteti oameni ca pe unde ati fost doar propriul interes vi l-ati vazut. Ce vina avem noi ca voi v-ati aflst lin locul nepotrivit, nu noi v-am trimis ati plecat de buna voie. Aici in tara pe sinarea cui veniti. Aveti lociri de munca, ati platit asigurari medicale,impozit pe venit....????? Nu voi suteti oameni cei ce va primit.
7
1
OCUPA TE DE PAZA LOR .
2
4
urgent trebuie trimisi de aici, cum sa-ti asumi asa ceva?faceti ceva pana nu e prea tarziu
9
2
dupa ce o sa deveniti someri toti cei care ii urati pe oamenii care au plecat sa caute un loc de munca ,dupa virusul galben ve ti face acelasi lucru asta e ironia.Atunci cand va trebuii sa munciti cu adevarat 12 sau 14 ore pe zi ,va fi momentul cel mai frumos din viata voastra .Asa sa va ajute dzeu.
6
11
Din spirit de solidaritate cu "concetatenii nostrii" pune casa ta la dispozitie pentru vreo 2-3 din diaspora.Ce zici???
10
2
George, indobitociti si plini de ura, ba chiar posbili "criminali", sunt cei care au parasit Italia in astfel de momente. Corpul lor poate fi o bomba ceas, exact ca niste teroristi. Aveau obligatia legala si morala sa ramana in Italia, sa nu puna in periocol pe cei dragi sau alti cetateni romani.
11
2
Ce ai facut pentru spitalul de boli infectioase in 7 ani de cand esti primar la orasul asta distrus?Este un spital in paragina cu manager politic ca si la spitalul judetean unde doar s-au furat banii .Acum te-a apucat grija de constanteni.Cat de ticalos poti sa fi cand tu furi banii nostri din orice pozitie si cu orice ocazie?Vezi weceurile de 50000euro,etc,etc,etc,etc,etc.Ce jeguri umane sunteti!
17
3
S a rezolvat problema pana ai hotarat tu ca nu esti de accord.
6
3
Nici noi nu suntem de acord.
3
4
Oameni egoisti , idobitociti de ura, asta sunteti . In frunte cu primariul pisd ist. Unde este solidaritatea fata de concetatenii nostri?! Sau voi ignoranti si plini de ura , nici nu ati auzit de asa ceva.
11
13
asa e oamenii sunt paziti nu pot parasi carantina teoretic, insa virusii pot sa zboare dusi de briza marina. i-am vazut la balcoane, ce dovada mai clara vrei, mamaia va deveni zona infectata si va fi ocolita la maaare distanta, eu as modifica si circulatia autobuzelor si masinilor in acea zona. este zona infectata, trimiteti epidemiologi sa ia monstre din aer sa vedem ce zic !!! oamenii aceia au predat hainele, bagajele , li s-au dat alte aine fiindca si acolo e un pericol. bineinteles sa si cugetam un pic...
6
6
este vorba de oameni paziti de jandarmi ,ei nu pot parasi carantina daca isi fac treaba autoritatile, in plus Fagadau a simtit ura pe care o au multi impotriva conationalilor si incearca sa castige putin capital politic.Cei care se intorc acasa nu sunt "DIASPORA" sunt atat hoti si cersetori cat si oameni cinstiti ,insa unii orbiti de ura ii pun in aceeasi oala pe toti.Atunci de ce ne suparam cand dzeu. face acelasi lucru cu noi?
12
6
Acum s au lins pe p..la si pnl isti Pt mizeria facuta de un prefect timpit Constanta a ajuns cosul de gunoi
10
9
Ar tb sa ii ia locul. Este depasit. Rasauteanu o sa fie noul primar
4
5
a avut si el o dee buna si nu comenteaza nimeni!!dar daca era de accord...valeu
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212