REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Făgădău: ‘Nu va veni primarul să şteargă graffiti-ul de pe bloc, va veni să amendeze’

Făgădău: ‘Nu va veni primarul să şteargă graffiti-ul de pe bloc, va veni să amendeze’

Replica API 28 septembrie 2018 | 08:55 366

Se dă startul campaniei ‘Curăţăm Constanţa Noastră’

Se dă startul campaniei ‘Curăţăm Constanţa Noastră’

Mai sunt doar câteva zile până la startul campaniei ”Curățăm Constanța Noastră”, cea mai amplă iniţiativă de responsabilizare civică faţă de mediul înconjurător din oraşul nostru, organizată de Primăria Municipiului Constanța. Ajunsă deja la cea de-a șaptea ediție, acțiunea se va desfășura pe tot parcursul lunii octombrie, iar în tot acest timp vor avea loc activități de înfrumusețare a orașului nostru. Primarul Decebal Făgădău a anunțat că cei care nu vor lua în serios campania, vor fi sancționați.

Vor fi efectuate acțiuni de ecologizare şi igienizare a întregului municipiu, iar lucrările vor fi împărțite pe zone în care se va interveni conform unui program bine stabilit. Cositul spațiilor verzi, salubrizarea și igienizarea cartierelor și parcurilor, plantarea de pomi și flori sau reabilitarea de fațade deteriorate sunt doar câteva dintre acțiunile care vor fi efectuate în cadrul campaniei “Curățăm Constanța Noastră”.

Sunt invitați să participe la curățenia de toamnă a orașului nostru toți locuitorii, fie că vorbim despre voluntari, agenți economici, instituții de stat sau private, asociații de proprietari și cluburi sportive. Toți voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

”Vom fi mult mai drastici în ceea ce privește obligațiile pe care le au proprietarii. Fie individuali, fie asociațiile de proprietari. Vreau să le spun că nu va veni primarul să șteargă grafitti-ul de pe bloc sau de pe casă, proprietatea privată a cuiva, ci va veni să-l amendeze. Susțin ferm Poliția Locală și va avea mandat de la mine să dea cât mai multe amenzi celor care fac mizerie”, a declarat Decebal Făgădău.

”Vor începe în această toamnă și plantările masive și montare de mobilier urban. Am terminat și licitația pentru coșurile de gunoi și băncuțe. Voi pune, doar până vara viitoare, un coș de gunoi la o mie de locuitori. Sper să le folosească, nu se se întâmpla ca în parcuri, unde avem coș de gunoi, iar gunoiul este lângă coș”, a conchis edilul.

Mirela Sorina PASCAL

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/constantenii-pregatiti-pentru-curatenia-de-toamna-sacii-de-gunoi-sunt-noile-cosuri-in-stil-art-nouveau-368321/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba muiangiule de fatalau sa dormi cu bodyguarzii in pat, sa ti-o traga in toate gaurile ca tu vei fi cel amendat de oamenii acestui oras pe care i-ai lasat fara apa calda
2
0
ARE CEL MAI SLAB PRIMAR DE DUPA REVOLUTIE!FAGADAU FA SI TU CEVA UTIL OENTRU CEI CARE TE AU VOTAT!ASTA DACA POTI?
2
0
Cel mai "bun" primar... Daca mai iese asta inca 4 ani...Cineva l a numit "omul invizibil" si avea mare dreptate.
3
0
primar. Pai, bai, muistule, am vazut o multime de placute cu nume de strazi vandalizate cu grafitti. Dupa cum stim, proprietarul lor este PRIMARIA. Ce mortii tai de jeg ordinar mai astepti sa amendezi proprietarul tablitelor respective? Si de cand mortii tai de jeg, nu pui leprele alea de militieni locali sa supravegheze asta si ii impingi sa aplice maenzi de circulatie? Sa-ti iau natia la misto, cocosatule!
8
0
Ba .am vazut ne-politistii locali cum stau cu girofaruri pornite in masina si erau extrem de vigilenti.Vanau pokemoni. Niste cacanari care se cred din nypd blue dar nu au invatat sa traga apa la wc.
6
1
...ati facut praf orasul...Constanta este un oras izolat...mai aveti putin pana cand tu si echipa de vice-analfabeti veti fi istorie ...!!!
7
1
Prosti sunt aia care ies. Pentru ce platim taxe? Pentru ce platim polaris? Atat de retardati ati ajuns sa faceti munca moca in locul celor care sunt platiti sa o faca???
8
1
Cu ce cureti orasul nene FATALAU ca de una saptamana ne-ai lasat fara apa calda te duci la prededintele tarii sa plangi ca nu vrei sa dai drumul la apa ca tu ai centrala proprie si cel mai grav esti de partea vinovatului adica Radet. Vei fi acuzat printre altele de sperjur
7
1
Sa isi scoata electoratu la curatenie futegadau . Sa ii scoata pe intretinuti social , toti spargatori de seminte .
6
2
si firmele de salubrizare platite din banii nostri ce fac mai bine i-ai pune la munca pe makedonii puturosi din primarie sa iasa pe teren, imparte orasul pe zone si da-le responsabilitati, sa vina in birou numai Vineri dupa amiaza sa faca raportul de lucru saptamanal cu poze
7
1
Unii se distreaza si murdaresc cu graffiti si altii platesc. Cum ii prindem pe "pictori"? E tare !!!!
10
1
NU Sint Cosuri De gunoi -_sa stie primarul ca subalternii il mint cu nerusinare !--iar cosurile existente au volum mic doar ptr 3 hirtii si2 peturi --restul gunoiului e depozitat jos linga cos --Dl primar iesiti din birou si mergeti si prin urbe sa va vedeti realizarile si deficientele !
7
0
Rusinea Constantei!
12
1
dobitoc. incredibila logica lui, ca in cazul pavelelor din centrul vechi
19
1
Constanta este un oras imputit, schilodit si cu fata hada. Optsprezece ani de hotie se vad si se simt din plin. Orasul nu-si va reveni prea curand. Pacat
23
0
Nu primarul trebuie sa faca curat in fata blocului. Sa puna cosuri de gunoi, flori, pomi da. Restul tine de bunul simt al cetatenilor.
10
10
Dar domnule primar te-as ruga sa ai o intrevedere cu primarul din Braila si sa il intrebi cum la ei e posibil sa aiba un oras atat de curat si infrumusetat si la noi nu se poate?Si ce sa mai spun un cos de gunoi la o mie de locuitori?Nu cumva ar fi mai bine sa montati cosiri de gunoi din 50 in 50 de metri di o sa vedeti ca gunoiul nu o sa mai fie chiar atat de mult.Si firma care se ocupa de dalibrizarea orasului oare ce face?A stai ca mi-am adus aminte strange gunoiul in miezul zilei in loc sa-si inceapa activitatea inainte ss plece oamenii la munca.Iau banii degeaba .Asa ca domnule primar nu
19
0
fagadau, cea mai jalnica prestatie din istoria Constantei, o rusine pentru orasul asta. Tu si zdreanta de mazare ne-ati tinut pe loc, Constanta a ramas in urma cu 50 de ani datorita voua, gunoaielor !
23
2
Normal ,Decebal Fagaadi ia spagi cumva de la Mobitom firma lui Radu Mazare?Intreb si eu DNA
17
1
Alo, domn primar ! Institutia pe care o patronezi de ce nu face curat ? Cei care primesc ajutor social de ce nu i pui la munca ? De la ei primesti voturi ? Ce vrei , sa vin de la munca si sa matur mizeria pe care o patronezi ? Ai luat orasul la picior sa vezi ca nu ai parcuri, nu ai parcari, da mizerie cat cuprinzi cu ochii ???
25
1
machedonii timpiti din primarie au scos ceasurile de la stopuri.In europa civilizata sunt la toate stopurile dar de unde civilizatie la mache
25
3
fu-tu-ti mm de sluga ai devalizat banii orasului cu toata gasca ta de infractori si acum faci pe samariteanul dand impresia ca militezi pentru un loc civilizat?
22
2
De parca ai veni tu in persoana sa dai amenzi!
6
0
Fara AUTORITATE!
8
0
Fatalau vrea sa arate ca are si el o realizare
24
1
Mai bagadau daca verifici nevazatori de la festivalul neversee ai sa gasesti o gramada pe pictori citadini.
22
0
va astept sa veniti in cartierul Henri Coanda sa dati 3000 de amenzi pe zi datorita focarului de infectie pe care cu scop electoral .....
29
1
altceva mai stie? decat sa dea amenzi, ca sa aiba salarii babane
19
2
mai intai sa se familiarizeze cu scrisul si cititul,la alfabetizare fortata,ca se fac de cacat cand trebuie sa''completeze''procesele-verbale.Mai ai putin nemernicule si ti se termina mandatul,altu nu mai pupi tu.Eventual te pui primar in H.Coanda,cartierul atat de iubit de voi astia''care guvernati''.
22
1
O luna la 4 ani ?! Matematica pura.
15
2
Dobitocul nu stie decat sa amenninte, ca orice functionar care se crede stapan nu sluga, cum de fapt este. Nici prin cap nu-i trece ca de fapt proprietarii ale caror proprietati au fost vandalizate prin grafitti au tot dreptul din lume sa traga la raspundere pe cei ce trebuiau sa asigure securitatea proprietatilor lor.
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272