REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Făgădău s-a întâlnit cu agenții economici din Satul de Vacanță: vor fi luate măsuri pentru ca zona să rămână 'o atracție pentru turiști'!

Făgădău s-a întâlnit cu agenții economici din Satul de Vacanță: vor fi luate măsuri pentru ca zona să rămână 'o atracție pentru turiști'!

Replica API 6 iunie 2019 | 01:15 197

Decebal Făgădău, primarul Constanța, împreună cu o echipă din cadrul municipalității, s-a întâlnit, miercuri, 5 iunie a.c., cu operatorii economici din Satul de Vacanță. Scopul întâlnirii a fost de a stabili ultimele detalii privind măsurile pe care atât autoritatea locală, cât și investitorii le vor lua pentru ca această zonă de interes turistic să rămână în continuare o atracție atât pentru vizitatori, cât și pentru constănțeni.

Primarul a amintit de investițiile care s-au derulat în zonă – montarea de bănci de odihnă, coșuri de gunoi acolo unde era necesar, stâlpi pentru delimitarea clară a zonei pietonale de cea rutieră și alte investiții care sunt în desfășurare.

„Pentru dezvoltarea zonei există implicare de ambele părți, drept dovadă stă recondiționarea Porții Maramureșene de lemn de către investitorii din Satul de Vacanță. Aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor avea loc și în perioada următoare, astfel încât problemele semnalate de agenții economici să își găsească soluționarea”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne batem gura degeaba iar ce scriem pe aici sau oriunde, nu-i deranjeaza pe leprele psdiste. Nu au nicio remuscare pt tampeniile pe care le comit zilnic, pt ca facmanglecare ruineaza orasul si pt ca Cta a ajuns la...coada vacii. Cat timp inca exista o gramada de votanti limitati in gandire si super amatori de pomeni, golani ca Mazare, Stan, Dragnea, Fagadau si , mai nou, parvenitul de Babu isi vor face mendrele pe banii nostrii si pe viitorul copiilor nostrii. Solutia: popii sa nu mai aiba voie sa laude gunoaiele politice iar tinerii sa se implice, nu o mai ' lalaie' aiurea. Esti si viata lor
1
0
Constanta este o tiganie curata! mu13 PSD si simpatizantilor tai!
4
1
misto mai e parcarea dintre casute adica pe aleea pietonala
4
1
''Staulul'' de vacanta este o mizerie maxima! Iar Fagabou, cel mai cretin primar, se face ca nu vede!
7
1
Faceti ba un WC ca al directorului de la aeroport de 25.000.000. Un intrerupator sa coste cel putin 500 euro. Atunci va fi bine si o sa fie si Barcaru cu Nusa fericiti. Iar se supara Raluk
6
1
Un focar de prost gust. Adunatura de cocalari si manelisti s-a intalnit cu Fagadau. Au hotarat sa monteze banci si cosuri de gunoi la granita tiganiei. Fagadau ia-ti gasca din primarie si faceti o plimbare prin parcul Tabacarie traversati Satul de Vacanta intrati in Mamaia pe langa Perla si tineti faleza pana la Cazino. Daca dupa plimbarea asta nu-ti dai demisia atunci ori esti orb ori nesimtit. Ati distrus in 19 ani Constanta. Ai facut parte din gasca Mazare si esti bagat pana in gat in toate mizeriile. Hai sictir!
18
1
Satul de vacanta a devenit o tiganie, de mult timp.....din pacate.
15
1
Replica am inteles ca ai o agenda secreta unde suntem indosariati. Eu am codul suta douazei si cinci. Ne cenzurezi la greucu toate ca nu avem un limbaj ca a lui FARUK nebunul de la palazu mare dar cu cit va subventioneaza masonii aceasta fituica? De ex. aici cu COCINA IN VACANTA au discutat-o in templu lor au mers acum si pe teren de ochii presei. Bine inteles acum s-au aratat si tatuajele pentru a da bine in fata alergatorului de saorma si kebab.
6
4
Mamaia, atractie pentru turisti? Hahaha Mamaia e o cocioaba plina de shaworme, tiganie, mizerie, hoti si preturi de zici ca esti in Maldive.
24
1
Si cand l-au sodomizat , violat , lachit,insemnat ca pe mistreti pe taticul meu Nas la Praga a avut nevoie de multe zile iar mental l-au lasat cu Sechele pe viata la mine n-a fost cazul pentru mine e o placere sa bage canamicina si bile in mine iar in lipsa de ciocane il bag pe Gelu fratele meu, vibratorul care il tin mereu in borseta sanki cica am cutit Multumim Bogdan Pruia ca ne-ai deschis adevarata noastra orientare sexuala
2
3
intai platiti-va taxele, pupati caltabosu si peste vreo doi ani va mai povestesc ce reverii am.... daca voi fii reales
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212