rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 5 decembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

FĂGĂDĂU şi BABU vor să-şi REZOLVE secretarele cât mai sunt pe FUNCŢIE

Situația este una dificilă la Primăria Constanța acum, când Decebal Făgădău își face bagajele și eliberează biroul pentru noul primar, Vergil Chițac. Este de la sine înțeles că rădăcinile PSD sunt adânc înfipte prin toate ungherele și hârtiile din Primărie și cu greu mai pot fi șterse urmele. Așadar, au existat angajați, așa cum a prezentat Replica în edițiile trecute, care și-au dat demisia, alții, și aici ne referim la directorași, care țin cu dinții de scaun și se pregătesc să joace rolul vieții lor în piesa de teatru: ”Domnule Chițac, bine că ați venit că nu se mai putea cu Făgădău”, dar iată că mai este și categoria celor care fug precum potârnichile, în disperarea de a prinde un loc destul de călduț pe la SPIT sau Poliția Locală, acum, pe ultima sută, cât mai poate Făgădău să semneze transferul.

Se schimbă șeful, se clatină toată gașca, mai ales când este vorba de numiri politice. Iar de aici: fiecare cum poate. Se nasc strategii, planuri și... ”Doamne ajută”. Astfel, au fost cei care și-au dat deja demisia, cei care încă țin cu dinții de scaun, la mijloc fiind vorba de funcții de conducere în Primărie și de venituri pe măsură, dar există și cei care încearcă să mai prindă un loc destul de călduț în instituție, acum, cât încă se poate, dar pe alte departamente. Neieșind în evidență cu o activitate impresionantă în câmpul muncii, mai degrabă putând fi încadrați în categoria: ”a tăia frunză la câini”, și cu teama că ar putea fi luați la întrebări de către noul primar, iată că deja s-a format palierul ”jocuri de culise, contracronometru”.

Fug precum potârnichiile pe alte departamente

Potrivit informațiilor noastre, există angajați în Primărie care dau din coate, din răsputeri, să obțină transferuri, pe ultima sută de metri, cât timp Decebal Făgădău mai poate semna.

Se pare că ar fi vorba despre Narcis Halil, șefa de cabinet a primarului, dar și despre Șeila Cair, secretara viceprimarului Dumitru Babu. Revenind la Narcis Halil, aceasta a activat în cadrul SPIT, fiind ”racolată”, la un moment dat, de către Făgădău și numită șefă de cabinet. În 2016 chiar au existat conflicte, Claudiu Palaz precizând la acea dată că primarul plăteşte angajaţii în mod discreţionar. Se referea la faptul că Narcis primea, la acea dată, un salariu de 6.000 de lei, în condițiile în care postul ei, de șefă cabinet, (la acel moment – n.r.) prevedea un venit cuprins undeva între 1.200 și 1.600 de lei. Din câte se pare, Narcis Halil rămăsese cu salariul pe care îl încasa la SPIT, doar că era deja încadrată pe o altă funcție. Iar acum, potrivit informațiilor noastre, ea încearcă să revină acolo unde a activat înainte, mai ales că șefa de la SPIT, Cristina Aldea, este în relații bune cu Decebal Făgădău, făcând parte din aceeași ”gardă”.

La fel și Șeila Cair, secretara lui Babu, care ar încerca să obțină un transfer fie la SPIT, fie la Poliția Locală.

Iar jocurile continuă. Rămâne de văzut care va fi deznodământul.

Citește și:

Așa ceva! Mai mulți DIRECTORI din Primăria Constanța sunt pregătiți să SCHIMBE tabăra... că nu se mai putea cu FĂGĂDĂU!

L. I.

joi, 8 octombrie 202014490
Comentarii

21@ioana tudoroiu(9 oct 14:33)
mars fa pizda proasta lua ti as mortii in pula de sugatoare proasta ce esti. fugi si lingele coaiele boilor si vezi ti de latrina din care vii.
186Ioana Tudoroiu(8 oct 21:58)
Toti prostii comenteaza de invidie. Fagadau a fost cel mai bun Primar al Cobstantei
26Dreptate RO(8 oct 21:53)
Da,le rezolva...le trimite la produs
24Alooo(8 oct 21:38)
Sugatoare de Pwla ... Narcis sare din carici in carici ... ti ai facut neamurile de ras !
03pt Nasol(8 oct 21:20)
bah mor pe din astia ca tine. Nici n a ajuns pe functie si deja stii ce o sa faca. Dupa vorbe esti uSRIst. Facea stelica ipocrica mai mult? probabil daca lua stelica, acum lucra Dusu de zor la infiintarea firmelor de genul Polaris, Pomacost si toate se masinile se reparau la tartorul Caragheorghe la Cardinal Motor.dupa ipoteza ta, este plauzibila si ipoteza mea, corect?
622Tony(8 oct 19:20)
Fagadau este cel mai prost administrator. Un inganfat imbecil cu capul plin de cacat. El si Babu doi machidoni jegosi si hoti. Fatalau un prost care trebuie sa dispara. Muie fatalau.
221alooooo(8 oct 18:16)
O mare mwe lu replica ca nu lasa comentarii la porcul de stroe.
00Ambulanta(8 oct 18:16)
Pe BADESCU LAURENTIU si catelul lui DORCEA ALEXANDRU zis so prostul ambulantei cat mai dureaza sa i dari afara. Jigodiile Astra au First der au rupt DIN Reparattiile masinilor. DORCEA Java Penalta ti sa infundat butoi de Kkt ce Esti. Infunzi puscaria jigodie PSD
217Nasol(8 oct 18:14)
E de rau. Amiralul fara flota fiind educat in comunism nu va face mare branza cel mai probabil va scoate la mezat toate sinecurile din primarie. Sotiile amantele si rudele pesediste vor fi inlocuite cu sotiile amantele si rudele peneliste. Contractele banoase vor fi anulate si cel mai probabil comanescu si vasalii lucreaza intens pentru infiintarea firmelor peneliste de genul confort urban polaris pomaconst etc. Noi vom ramane tot ca prostii mult in urma unor orase ca oradea sau cluj cu un primar slab ales de doar 10 la suta din alegatori
27Vechea garda(8 oct 17:46)
Am completat angajamentele adeziune care la PNL care la USR plus, deja prima cotizatie este platita deci suntem iar la putere!
210Pui Pui(8 oct 17:33)
...desfiintati cuiburile de vipere ...Eugen...Emil...stau asa de linistiti...ei cred ca vor ramane in continuare directori...dar doar ei cred...noi nu credem....
418radu(8 oct 16:45)
Cacadau a fost o pacoste. Stalpi,mizerie,parcari pe dracu,iluminat sa iti bagi degetele in ochi, numai de cacat. Insa cred ca o sa belim pula si mai rau cu Chit-Chit si mai ales nenorocita aia de Ovanezian. O sa spunem ca Cacadau a fost erou national fata de ce prapad o sa faca astia.
218comentariu(8 oct 15:34)
Politia locala trebuie sa fie printre prioritati , daca nu se poate desfiinta sa fie regandita ca si structura de ordine publica. Agentii sa fie scosi in.strada , sa faca piciorul frumos , sa nu mai stea ca pana acum tolaniti la umbla in masini scumpe cumparate din taxele si impozitele constantenilor. Sa nu uitam ca ei sunt fostii gardieni publici , pe care psd i-a transformat intr-un fel de strutzo-camila, angajarile fiind facute direct pe linie de partid. Politia si jandarmeria cred ca erau suficiente ca structuri de ordine publica si mult mai profesioniste decat acesti lachei ai psd-ului.
2313un cetatean(8 oct 14:13)
un ziar infect la fel ca detinatorul lui care permite exprimarea unor opinii defaimatoare a unor anonimi cu 4 clase care nu au realizat nimic in viata lor si nici nu o sa realizeze, singura lor preocupare este sa moara capra vecinului. Romania delicioasa plina de astfel de specimene, apargatori de seminte si consumatori de bere la pet!
125Chitac(8 oct 13:04)
Iti cerem sa te ocupi de urgenta de toate.toti individele.indivizii care au luat salarii maxime fara sa presteze vreo activitate in cadrul primariei. Cere raportul de activitate si documentele pe care le-au lucrat aceste persoane si vei avea multe surprize - documente elaborate zero.
124promblema(8 oct 12:52)
Cumetrismul si coruptia sunt adanc infipte in zidurile primariei de multi ani .oricate zugraveli o sa incercam aceste racile vor iesi la suprafata.Doar niste legi clare ar putea curata ceva.
327Escu(8 oct 12:52)
Ia spuneti ma Constantenilor in care an v-au aratat panaramele astea bugetul de venituri si cheltuiele al primariei?,va dati seama cate miliarde de euro s-au cheltuit si propritari"adica voi"habar nu aveti pentru ce s-au dat bani astia de catre cel pus de voi sa ii administreze,la ce este in contabilitatea primariei Constanta doar D.N.A.ul de la Bucuresti poate sa faca lumina.Este adevarat ca nu Fagadau singur a facut jaful asta in primarie dar el este capul. Acum PSDisti baga soparla aia cu"sa vedem ce v-a face Chitac",da ma ofticatilor sa vedem pt.ca pe Fagadau si ai lui l-am vazut.
021Directori incompetenti(8 oct 12:16)
Or sa o dea in lingusareala asa cum au dat cu limba in Fagadau peste tot corpul.
335DNA(8 oct 11:57)
Se stie ca femeia barbat Narcis era jupanul in primarie. Ea dadea ordine si nu semna nimic.fraierii executau . Incasa salarii babane fiind trecuta fictiv in state plata la spit. Caz Dragnea bombonica tras la indigo .sa se verifice
813Doar atat!(8 oct 11:38)
4 ani!!!! Atat ati putut, salvatorii judetului! V ati mancat intre voi si v ati dat in gat intre voi ca niste gunoaie ce sunteti, mare parte din voi, salvatorilor! Ati iesit din inertie acum 4 ani si nu ati reusit sa realizati nimic , doar sa distrugeti ce au construit aia care v au crescut si v au facut mari! Doar atat ati putut?! Ati fost anonimi si ve ti ramane niste anonimi! Epoca Maxare si Constantinescu a luat sfarsit! Acum, incepe epoca in care o sa va fie dor de Mazare si Nicusor!!!!!
318firea pandele(8 oct 11:33)
ieri la celsea ovidiu se opreau suv-uri coborau barosani si vorbeau cum sa faca noul stat paralel...
219Dorel(8 oct 11:24)
Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii. Gastile fac rocada mare. Schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor.
013Pentru Sondaj de mai jos(8 oct 11:07)
Adica Cucu aia care facea jumi-juma cu ziarul la bani? Jarteaua aia penala? Nici cainii n-o fut
016cezara(8 oct 10:53)
urmele nu se pot sterge, pot sa fuga, dar nu sa se ascunda, vor trebui sa raspunda toti pe masura faptelor lor
3314Paul(8 oct 10:36)
OMUL Fagadau a fost si va ramine SUUUPER OK.Acu ca se gasesc niste neica nimeni sa comenteze diverse aici ii vina doar si doar a net ului moca si mult de pe cartelele mobile.Nu mai argumentez sint ascunsi si micatori de rahat.Ii ve ti simti lipsa in timp si atunci sa vedeti buuuunele de la sleafta V Chitac.
211inna bela(8 oct 10:26)
Pe Inna Belea o mai tine pe functie la spatii verzi? De trei ani nu e in stare sa rezolve o situatie banala.S-ar putea ca sotul sa sponsorizeze PNL si atunci n-o mai misca nimeni.
315Patratanu George 32 Ages(8 oct 10:25)
Amice: Fagadau Jegosu''Muie sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!
523pt cetatean(8 oct 09:59)
pai da ma, lasa ca dadea Stelian afara si punea pe Gima, Dusu, Stelu, Caragheorghe prin primarii. Stelian nu e omul nimanui saracu, nu vede un turn de 9 etaje in cartier de case si nu e sponsorizat de Dusu. Nu nu. Ne vrea numai binele Stelian, un inger coborat pe pamant.
518Stromeleag(8 oct 09:54)
Poate incercati un transfer la parnaie, eventual la Poarta Albava-n gura de putori. Tot aparatul administrativ capusat de rubedenii si incompetenti, care incaseaza salarii uriase pe frecat menta sau taiat frunze la caini. Ti-ale dreak de scursuri !
1914Cetatean(8 oct 09:36)
Stati linistiti, nu va da Chitac pe nimeni afara, maxim 2-3 sefi, omul e pus pe capatuiala, deja se face jocurile cu ce blocuri sa se ridice, Ovanesian e pe cai
612BOBES O SLUGA PSD(8 oct 09:29)
EL LA MILITIE EA LA PRIMARIE LAS CA I BINE. NE VOPSIM IN GALBEN SI GATA
821fagadau jegosu"(8 oct 09:23)
MWIE fagadau
136Lelia(8 oct 09:13)
Pe Bobes, fosta vanzatoare la aprozar, acum sefa resurse umnae la primarie, cea care face toate manevrele la rotirea cadrelor n.o arunca nimeni de pe acel scaun? Ce facultate a facut ea care era satula de cartofi la kil?
840Bond(8 oct 08:49)
Narcis , rezolva toate manglele lui Fagadau si Babu !! Ea se ocupa de Autorizatiile celor care dadeau spagi , ea intocmea si programa intalniri , ea facea toate intetmedierile ! Un caracter infect de functionar care credea ca Primaria e a ei ! La DNA trebuie sa fie prima pe lista si daca o ia la bani marunti aflam toate secretele lui Babu si Fagadau ! La fel ca ea sun Caruntul Eugen si Popescu Mihaela !!! Toti trei adusi de la SPIT pentru a intermedia comisioane !
655UNU(8 oct 08:48)
desfiintati politia locala! sau, refacute contractele cu salariul minim pe economie, caci de fapt asta si sunt , agenti de paza!
325Foto de milioane(8 oct 08:31)
Uitati 3 prosti sadea..unul care incearca sa explice ceva si 2 care se chinuie sa inteleaga ceva..PENIBILI !! Cine si o fi batut joc de ei si le o fi spus ca sunt cool?? Ca sa i multumim si noi
141Gigi(8 oct 08:18)
Se tot uita un detaliu, atat la Mazare cat si la Fagadau, ei nu puteau face nimic daca nu erau sustinuti si ideile lor aprobate de catre consilierii locali si aviz de legalitate de la secretarul primariei. Cred ca si ei ar trebui verificati la oooo
130Demisia(8 oct 08:13)
Tu, ca jurist al Primariei, sa fii de acord cu o hotarare a parcarilor, in care se incalca grav drepturile cetatenilor si care este anulata in totalitate de catre Instanta, asta spune tot despre competenta angajatilor actuali ! Nu ma mai iau si de maicutele alea de la Biroul Urbanism, de la City, care primesc dosarele pentru autorizatii de construire, lumea stie ce zic, ce pile au astea? Un concurs de angajare pe bune, se va face oare?
121Coresi(8 oct 08:06)
De ce nu lasati comentarii la Mihaela Andrei....
212un fan(8 oct 07:59)
Sa va ia dracu' de sobolani!
918George P(8 oct 07:16)
Eu am fost cu o problema la doamna Aldea Cristina si va spun sincer ca am fost ajutat cu multa amabilitate. Bine organizat in interiorul institutiei si ce m- a surprins este modul de asezare a birourilor la liber si fara sa te simti umilit cum vedem la banci.
438Dan(8 oct 07:15)
Narcis aia cea mai nesimtita persoana pe carea am vazut o in viata mea! Babu a patit o frumos ca a fost dat afara de la Filicori, asta o sa fie batuta sigur in viitorul apropiat! Sheila nu are nici un grad de comparatie ! O fata cu foarte mult bun simt!
219Eheee(8 oct 07:12)
Umbla si ei putin la directorasi ca sa nu bata la ochi ca la posturile calde de directori de pe la alte institutii au blat cu psd si raman pe functii
217Fuga e rusinoasa dar e sanatoa(8 oct 07:12)
Sobolanii...
019Vlad(8 oct 06:50)
Eugen caruntu plangaciosul sageata lui Babu
427Liliana(8 oct 06:38)
Cred ca noul primar este destul de inteligent incai sa nu accepte astfel de tertipuri din partea slugilor lui Fagadau ,care acum ca barca lui Fagadau se scufunda incearca sa se ascunde prin alte posturi caldute.Aceste slugi care au fost prea bine platite din banii nostri,ca sa nu faca nimic ,trebuie sa plece,sa isi caute un loc de munca.
340Koko(8 oct 06:36)
Si la Consiliul Judetean e mare tristete.95% sunt membrii PSD.
539Gore(8 oct 06:33)
Anunt. Asociatie de proprietari angajam femeie de serviciu. Cerinte: studii juridice de lunga durata la Spiru Haret
429Oana(8 oct 06:17)
Cel mai repede va rezolva DNA
939Murat(8 oct 06:14)
CAT BINE NE-AM FACUT VOTAND IMPOTRIVA ACESTUI PRIMAR PUTUROS SI NESIMTIT! Doooamne...e doliu la primarie si nu numai!
mai mult...Replica
5 dec 18:50ReplicaFALSUL MEDIC ESTETICIAN, dr. Lana, ACȚIONA și în CONSTANȚA

Svetlana Serghei, sau dr. Lana - cum este cunoscută, acționa și în Constanța. Mai multe cliente s-au plâns de...499

5 dec 16:16ReplicaSe PRELUNGEȘTE CARANTINA în ȘASE localități constănțene2155
5 dec 15:14ReplicaPETRECERE între adolescenți în MAMAIA: A DESCINS POLIȚIA3341
5 dec 00:33ReplicaCINE au FOST şi CINE SUNT membrii COMISIEI TEHNICE de URBANISM care au avizat MUTILAREA Constanţei

Nu de puține ori, Replica a scos în evidență modul în care fosta conducere a Primăriei Constanța a mutilat...4973

5 dec 00:43ReplicaO FIRMĂ de CONSTRUCŢII și-a DESCĂRCAT pământul în faţa clubului Loft2368
5 dec 00:00ReplicaFRAȚII care au făcut AFACERI IMOBILIARE cu Gică POPESCU ridică un HOTEL în Mamaia2726
5 dec 00:00ReplicaFăgădău a PIERDUT procesul cu PANDELE de la DORALY MALL

Daniel Pandele și-a făcut dreptate, după ce, la inițiativa lui Decebal Făgădău, consilierii locali municipali din...3415

5 dec 00:00ReplicaPROCURORII DIICOT CER MENȚINEREA în AREST a TRAFICANŢILOR din OPERAȚIUNEA OMAHA1258
5 dec 00:00ReplicaPrintre medicii de familie sunt “TROMPETE” care LANSEAZĂ FAKE NEWS-uri1846
5 dec 00:36ReplicaȘEFII din ANR vor SALARII mai MARI

Daniel Răducu Moșneanu, Erdinci Narcis Memiș și Anghel Dumitru, au solicitat obligarea Autorității Navale Române,...1786

5 dec 00:35ReplicaTot mai mulţi ŞOFERI îşi PARCHEAZĂ maşinile pe TRECEREA de PIETONI1090
5 dec 00:33ReplicaJAF la magazinul PROFI. HOŢUL a fost PRINS4203
Vremea
9.8°9.8° - 10.6° sâmbătă, 5 decembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 83%
Vânt: 6.94 m/s
Presiune: 1022 milibari

Loto
6/49
5/40
joker
Horoscop
mai mult...SPSportRT
5 dec 00:00SportSteaua Bucureşti - Dinamo Moscova, scor 8-9, în preliminariile EuroCup la polo

Campioana României la polo, Steaua Bucureşti, a fost învinsă vineri, la Sabadell, de echipa rusă Dinamo Moscova,...231

5 dec 00:00SportCE handbal: Rezultatele de vineri în grupele A şi C - România joacă sâmbătă, cu Polonia

Vineri s-au disputat primele trei meciuri la Campionatul European din Danemarca, în grupele A şi C. România a avut zi...325

5 dec 00:00SportCroația, surpriza zilei (24-22 vs Ungaria)

Reprezentativa Croației a reușit surpriza zilei la Campionatul European de handbal feminin din Danemarca, după ce s-a...374

5 dec 00:32SportAnthony Davis a semnat un nou contract cu Lakers, în valoare de 190 milioane dolari

Anthony Davis şi-a prelungit aventura la echipa de baschet Los Angeles Lakers cu încă cinci ani, la mai puţin de 24...352

Local
5 dec 23:22LocalATENȚIE ȘOFERI! Transport agabaritic pe RUTELE Agigea - Peștera și Peștera - Mihail Kogălniceanu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, vineri, 04 decembrie, începând cu...950

5 dec 23:23LocalAurel MOTOTOLEA, noul manager al Muzeului de Istorie Constanța

Mihai Lupu, președintele Consiliului Judetean Constanța, a decis, în urma evaluării manageriale a lui Sorin Marcel...1366

5 dec 23:24LocalAccident rutier MORTAL pe varianta Ovidiu

6862

5 dec 23:21LocalCoronavirus: Amenzi de aproape 150.000 de lei, aplicate de polițiștii constănțeni, în ultimele 24 de ore

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii...780

5 dec 23:21LocalCoronavirus la Constanța: 873 de cazuri de infectare în rândul personalului medical

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 18.731 de persoane...786

5 dec 23:22LocalCOVID-19: Încă 6 DECESE înregistrate la Constanţa

Până vineri, 4 decembrie, 12.052 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat la nivel...1041

Politică
5 dec 23:57PoliticăIohannis, mesaj pentru români: Vă îndemn să veniţi în număr cât mai mare la urne şi să vă faceţi auzită vocea

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, vineri, un apel privind prezenţa la vot, arătând că votul este cel mai...755

5 dec 23:56PoliticăGuvernul a anulat măsura de suspendare a activităţii pieţelor în spaţii închise

Guvernul a aprobat, vineri, o hotărâre privind eliminarea măsurii de suspendare a activităţii pieţelor...700

5 dec 00:01PoliticăRaed Arafat explică cum au devenit secțiile de votare mai sigure decât spitalele

722

5 dec 23:57PoliticăGuvernul a aprobat cuantumul minim al burselor de performanță, de merit, de studiu și de ajutor social

În ședința Executivului de vineri, 4 decembrie 2020, a fost aprobată hotărârea prin care se stabilește, în...671

5 dec 01:05PoliticăS-a DECIS strategia națională de vaccinare: CINE are PRIORITATE

Strategia Națională de Vaccinare a fost publicată în Monitorul Oficial în noaptea de joi spre vineri și este în...952

5 dec 21:18PoliticăOrban: Persoanele aflate în localități carantinate vor putea să voteze, fără a fi nevoie de o declarație pe propria răspundere

872

Interviuri
1 dec 00:06InterviuriSilviu GĂREA: CETĂȚENII vor CÂȘTIGA dacă aleg PSD-ul! Video

”Mă simt foarte onorat că din miile de membri ai Partidului Social Democrat am fost nominalizat”, spune Silviu...1165

27 noi 00:12InterviuriGeorge Niculescu, PNL: PSD-iștii încearcă să POLITIZEZE această PANDEMIE! Video

George Niculescu este candidatul PNL pentru un loc în Senat. Nu este străin de activitatea unui reprezentant al...1583

27 noi 00:12InterviuriGeorge Vișan: PSD ar fi GESTIONAT această PANDEMIE mult mai BINE decât PNL! Video

1579

3 dec 00:04InterviuriRemus Negoi, USR-PLUS: Imunitatea parlamentară NU trebuie să existe într-o ȚARĂ normală!

Remus Negoi, candidatul USR-PLUS pentru Senat, a acordat un interviu cotidianului Replica de Constanța în care a...797

3 dec 00:05InterviuriSorin Andrei: USR-PLUS are PROIECTE pentru COMBATEREA SĂRĂCIEI

Candidatul USR-PLUS pentru Senat, Sorin Andrei, conştientizează că una dintre problemele majore cu care se confruntă...815

1 dec 00:06InterviuriRăzvan Filipescu, Pro România: GUVERNUL PNL a CREAT HAOS și PANICĂ! Video

Răzvan Filipescu, candidat Pro România la Senat, a acordat un interviu cotidianului Replica de Constanța, prin care a...920

27 noi 00:13InterviuriCristina Rizea, USR-Plus: PSD a avut TIMP 30 de ani să DEMONSTREZE ce POATE! Video

Cristina Rizea, candidat din partea USR-Plus la Alegerile Parlamentare, a acceptat provocarea să reprezinte în...1480

24 noi 00:10InterviuriMarian CRUȘOVEANU, PNL: În Primăria Constanţa sunt foarte multe situații NECLARE. VIDEO

Marian Crușoveanu, candidatul PNL pentru Camera Deputaților, are convingerea că va ajunge în Parlamentul României...2764

24 noi 00:12InterviuriSorin Andrei, USR-PLUS: Așa cum MERGEM la supermarket, putem merge și la VOT. VIDEO

1610

Monden
5 dec 00:00MondenEva Longoria, o mamă foarte atenta la alimentația sănătoasă a copilului ei

Eva Longoria, 45 de ani, cea mai fericită mămică din lume. Actrița a postat recent o fotografie alături de fiul ei...382

5 dec 00:00MondenChitarele lui Eddie van Hallen s-au vândut cu 422.000 de dolari, la două luni de la moartea artistului

Eddie van Hallen scrie istorie și după moarte. Legendarul artist s-a stins din viață la 6 octombrie 2020, în casa...320

5 dec 00:00MondenPistolul folosit de Sean Connery în primul "James Bond", vândut la licitaţie pentru 256.000 de dolari

319

5 dec 00:00MondenRosalia şi The Weeknd au lansat un remix la "Blinding lights", cel mai ascultat cântec al anului

Rosalia şi The Weeknd, doi dintre artiştii cei mai relevanţi ai muzicii internaţionale actuale, au dezvăluit vineri...312

5 dec 00:00MondenWarner Bros îşi va lansa toate filmele din 2021 simultan în streaming şi în cinematografe

Pentru a limita impactul generat de pandemia de coronavirus asupra activităţii sale, directorii studioului Warner Bros...316

5 dec 00:00MondenGala Fashion Awards 2020: Premiile modei britanice, prezentate online de vedete internaţionale

295

Mapamond
5 dec 00:00MapamondCoronavirus: Austria a dat startul testării în masă, în pofida sfatului experţilor

În Austria a început vineri testarea în masă a populaţiei la noul coronavirus, în pofida îndoielilor exprimate de...339

5 dec 00:00MapamondÎncă un misterios monolit metalic a fost găsit în SUA

Un grup de excursionişti a descoperit un monolit metalic pe un traseu montan pe coasta centrală a Californiei, în...491

5 dec 00:00MapamondUn tribunal japonez anulează autorizaţia de funcţionare pentru două reactoare nucleare

316

Sănătate
5 dec 00:00SănătateMicrobiomul intestinal joacă un rol important în ateroscleroză

Cercetătorii au arătat că există o nouă relație între microbiomul intestinal și ateroscleroza, una dintre...321

5 dec 00:00SănătateAntioxidanții, utili în protecția cardiovasculară

Există numeroși antioxidanți care pot să protejeze împotriva afecțiunilor cardiovasculare, însă aceștia trebuie...342

5 dec 00:00SănătateTestele genetice pentru colesterol mărit pot să te ajute să previi infarctul

322

5 dec 00:00SănătatePot dietele vegetariene să prevină bolile de inimă?

Se presupune că vegetarienii sunt mai sănătoși decât carnivorii și mulți oameni obișnuiți trăiesc cu această...318

5 dec 00:00SănătateAnumiți nutrienți din alimente au fost asociați cu riscul de formare de cheaguri de sânge

Un nou studiu restrâns sugerează că un nutrient din carne și ouă ar putea, în combinație cu bacteriile din...325

5 dec 00:00SănătateRecolonizarea bacteriană, o nouă metodă pentru reducerea drastică în greutate

Slăbirea după recolonizarea bacteriană este o modalitate de reducere a greutății prin care se schimbă flora de la...325

5 dec 00:00SănătateColonoscopia - metodă de diagnostic, dar și de tratament

Colonoscopia este atât o metodă de diagnostic, cât și terapeutică și permite examinarea și tratamentul rectului,...348

5 dec 00:00SănătateScăderea în greutate poate indica probleme digestive, precum colita ulcerativă

Problemele digestive ar putea să afecteze masa corporală, spun experții, iar unele afecțiuni ar putea să indice, de...306

5 dec 00:00SănătateCe probleme previne ecografia de șold la bebeluși?

279

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT