rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 2 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

FĂGĂDĂU şi BABU vor să-şi REZOLVE secretarele cât mai sunt pe FUNCŢIE

Situația este una dificilă la Primăria Constanța acum, când Decebal Făgădău își face bagajele și eliberează biroul pentru noul primar, Vergil Chițac. Este de la sine înțeles că rădăcinile PSD sunt adânc înfipte prin toate ungherele și hârtiile din Primărie și cu greu mai pot fi șterse urmele. Așadar, au existat angajați, așa cum a prezentat Replica în edițiile trecute, care și-au dat demisia, alții, și aici ne referim la directorași, care țin cu dinții de scaun și se pregătesc să joace rolul vieții lor în piesa de teatru: ”Domnule Chițac, bine că ați venit că nu se mai putea cu Făgădău”, dar iată că mai este și categoria celor care fug precum potârnichile, în disperarea de a prinde un loc destul de călduț pe la SPIT sau Poliția Locală, acum, pe ultima sută, cât mai poate Făgădău să semneze transferul.

Se schimbă șeful, se clatină toată gașca, mai ales când este vorba de numiri politice. Iar de aici: fiecare cum poate. Se nasc strategii, planuri și... ”Doamne ajută”. Astfel, au fost cei care și-au dat deja demisia, cei care încă țin cu dinții de scaun, la mijloc fiind vorba de funcții de conducere în Primărie și de venituri pe măsură, dar există și cei care încearcă să mai prindă un loc destul de călduț în instituție, acum, cât încă se poate, dar pe alte departamente. Neieșind în evidență cu o activitate impresionantă în câmpul muncii, mai degrabă putând fi încadrați în categoria: ”a tăia frunză la câini”, și cu teama că ar putea fi luați la întrebări de către noul primar, iată că deja s-a format palierul ”jocuri de culise, contracronometru”.

Fug precum potârnichiile pe alte departamente

Potrivit informațiilor noastre, există angajați în Primărie care dau din coate, din răsputeri, să obțină transferuri, pe ultima sută de metri, cât timp Decebal Făgădău mai poate semna.

Se pare că ar fi vorba despre Narcis Halil, șefa de cabinet a primarului, dar și despre Șeila Cair, secretara viceprimarului Dumitru Babu. Revenind la Narcis Halil, aceasta a activat în cadrul SPIT, fiind ”racolată”, la un moment dat, de către Făgădău și numită șefă de cabinet. În 2016 chiar au existat conflicte, Claudiu Palaz precizând la acea dată că primarul plăteşte angajaţii în mod discreţionar. Se referea la faptul că Narcis primea, la acea dată, un salariu de 6.000 de lei, în condițiile în care postul ei, de șefă cabinet, (la acel moment – n.r.) prevedea un venit cuprins undeva între 1.200 și 1.600 de lei. Din câte se pare, Narcis Halil rămăsese cu salariul pe care îl încasa la SPIT, doar că era deja încadrată pe o altă funcție. Iar acum, potrivit informațiilor noastre, ea încearcă să revină acolo unde a activat înainte, mai ales că șefa de la SPIT, Cristina Aldea, este în relații bune cu Decebal Făgădău, făcând parte din aceeași ”gardă”.

La fel și Șeila Cair, secretara lui Babu, care ar încerca să obțină un transfer fie la SPIT, fie la Poliția Locală.

Iar jocurile continuă. Rămâne de văzut care va fi deznodământul.

Citește și:

Așa ceva! Mai mulți DIRECTORI din Primăria Constanța sunt pregătiți să SCHIMBE tabăra... că nu se mai putea cu FĂGĂDĂU!

L. I.

joi, 8 octombrie 202015054
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
Comentarii

21@ioana tudoroiu(9 oct 14:33)
mars fa pizda proasta lua ti as mortii in pula de sugatoare proasta ce esti. fugi si lingele coaiele boilor si vezi ti de latrina din care vii.
196Ioana Tudoroiu(8 oct 21:58)
Toti prostii comenteaza de invidie. Fagadau a fost cel mai bun Primar al Cobstantei
26Dreptate RO(8 oct 21:53)
Da,le rezolva...le trimite la produs
24Alooo(8 oct 21:38)
Sugatoare de Pwla ... Narcis sare din carici in carici ... ti ai facut neamurile de ras !
03pt Nasol(8 oct 21:20)
bah mor pe din astia ca tine. Nici n a ajuns pe functie si deja stii ce o sa faca. Dupa vorbe esti uSRIst. Facea stelica ipocrica mai mult? probabil daca lua stelica, acum lucra Dusu de zor la infiintarea firmelor de genul Polaris, Pomacost si toate se masinile se reparau la tartorul Caragheorghe la Cardinal Motor.dupa ipoteza ta, este plauzibila si ipoteza mea, corect?
622Tony(8 oct 19:20)
Fagadau este cel mai prost administrator. Un inganfat imbecil cu capul plin de cacat. El si Babu doi machidoni jegosi si hoti. Fatalau un prost care trebuie sa dispara. Muie fatalau.
221alooooo(8 oct 18:16)
O mare mwe lu replica ca nu lasa comentarii la porcul de stroe.
00Ambulanta(8 oct 18:16)
Pe BADESCU LAURENTIU si catelul lui DORCEA ALEXANDRU zis so prostul ambulantei cat mai dureaza sa i dari afara. Jigodiile Astra au First der au rupt DIN Reparattiile masinilor. DORCEA Java Penalta ti sa infundat butoi de Kkt ce Esti. Infunzi puscaria jigodie PSD
217Nasol(8 oct 18:14)
E de rau. Amiralul fara flota fiind educat in comunism nu va face mare branza cel mai probabil va scoate la mezat toate sinecurile din primarie. Sotiile amantele si rudele pesediste vor fi inlocuite cu sotiile amantele si rudele peneliste. Contractele banoase vor fi anulate si cel mai probabil comanescu si vasalii lucreaza intens pentru infiintarea firmelor peneliste de genul confort urban polaris pomaconst etc. Noi vom ramane tot ca prostii mult in urma unor orase ca oradea sau cluj cu un primar slab ales de doar 10 la suta din alegatori
37Vechea garda(8 oct 17:46)
Am completat angajamentele adeziune care la PNL care la USR plus, deja prima cotizatie este platita deci suntem iar la putere!
210Pui Pui(8 oct 17:33)
...desfiintati cuiburile de vipere ...Eugen...Emil...stau asa de linistiti...ei cred ca vor ramane in continuare directori...dar doar ei cred...noi nu credem....
418radu(8 oct 16:45)
Cacadau a fost o pacoste. Stalpi,mizerie,parcari pe dracu,iluminat sa iti bagi degetele in ochi, numai de cacat. Insa cred ca o sa belim pula si mai rau cu Chit-Chit si mai ales nenorocita aia de Ovanezian. O sa spunem ca Cacadau a fost erou national fata de ce prapad o sa faca astia.
218comentariu(8 oct 15:34)
Politia locala trebuie sa fie printre prioritati , daca nu se poate desfiinta sa fie regandita ca si structura de ordine publica. Agentii sa fie scosi in.strada , sa faca piciorul frumos , sa nu mai stea ca pana acum tolaniti la umbla in masini scumpe cumparate din taxele si impozitele constantenilor. Sa nu uitam ca ei sunt fostii gardieni publici , pe care psd i-a transformat intr-un fel de strutzo-camila, angajarile fiind facute direct pe linie de partid. Politia si jandarmeria cred ca erau suficiente ca structuri de ordine publica si mult mai profesioniste decat acesti lachei ai psd-ului.
2313un cetatean(8 oct 14:13)
un ziar infect la fel ca detinatorul lui care permite exprimarea unor opinii defaimatoare a unor anonimi cu 4 clase care nu au realizat nimic in viata lor si nici nu o sa realizeze, singura lor preocupare este sa moara capra vecinului. Romania delicioasa plina de astfel de specimene, apargatori de seminte si consumatori de bere la pet!
125Chitac(8 oct 13:04)
Iti cerem sa te ocupi de urgenta de toate.toti individele.indivizii care au luat salarii maxime fara sa presteze vreo activitate in cadrul primariei. Cere raportul de activitate si documentele pe care le-au lucrat aceste persoane si vei avea multe surprize - documente elaborate zero.
124promblema(8 oct 12:52)
Cumetrismul si coruptia sunt adanc infipte in zidurile primariei de multi ani .oricate zugraveli o sa incercam aceste racile vor iesi la suprafata.Doar niste legi clare ar putea curata ceva.
327Escu(8 oct 12:52)
Ia spuneti ma Constantenilor in care an v-au aratat panaramele astea bugetul de venituri si cheltuiele al primariei?,va dati seama cate miliarde de euro s-au cheltuit si propritari"adica voi"habar nu aveti pentru ce s-au dat bani astia de catre cel pus de voi sa ii administreze,la ce este in contabilitatea primariei Constanta doar D.N.A.ul de la Bucuresti poate sa faca lumina.Este adevarat ca nu Fagadau singur a facut jaful asta in primarie dar el este capul. Acum PSDisti baga soparla aia cu"sa vedem ce v-a face Chitac",da ma ofticatilor sa vedem pt.ca pe Fagadau si ai lui l-am vazut.
021Directori incompetenti(8 oct 12:16)
Or sa o dea in lingusareala asa cum au dat cu limba in Fagadau peste tot corpul.
335DNA(8 oct 11:57)
Se stie ca femeia barbat Narcis era jupanul in primarie. Ea dadea ordine si nu semna nimic.fraierii executau . Incasa salarii babane fiind trecuta fictiv in state plata la spit. Caz Dragnea bombonica tras la indigo .sa se verifice
813Doar atat!(8 oct 11:38)
4 ani!!!! Atat ati putut, salvatorii judetului! V ati mancat intre voi si v ati dat in gat intre voi ca niste gunoaie ce sunteti, mare parte din voi, salvatorilor! Ati iesit din inertie acum 4 ani si nu ati reusit sa realizati nimic , doar sa distrugeti ce au construit aia care v au crescut si v au facut mari! Doar atat ati putut?! Ati fost anonimi si ve ti ramane niste anonimi! Epoca Maxare si Constantinescu a luat sfarsit! Acum, incepe epoca in care o sa va fie dor de Mazare si Nicusor!!!!!
318firea pandele(8 oct 11:33)
ieri la celsea ovidiu se opreau suv-uri coborau barosani si vorbeau cum sa faca noul stat paralel...
219Dorel(8 oct 11:24)
Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii. Gastile fac rocada mare. Schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor.
013Pentru Sondaj de mai jos(8 oct 11:07)
Adica Cucu aia care facea jumi-juma cu ziarul la bani? Jarteaua aia penala? Nici cainii n-o fut
016cezara(8 oct 10:53)
urmele nu se pot sterge, pot sa fuga, dar nu sa se ascunda, vor trebui sa raspunda toti pe masura faptelor lor
3314Paul(8 oct 10:36)
OMUL Fagadau a fost si va ramine SUUUPER OK.Acu ca se gasesc niste neica nimeni sa comenteze diverse aici ii vina doar si doar a net ului moca si mult de pe cartelele mobile.Nu mai argumentez sint ascunsi si micatori de rahat.Ii ve ti simti lipsa in timp si atunci sa vedeti buuuunele de la sleafta V Chitac.
211inna bela(8 oct 10:26)
Pe Inna Belea o mai tine pe functie la spatii verzi? De trei ani nu e in stare sa rezolve o situatie banala.S-ar putea ca sotul sa sponsorizeze PNL si atunci n-o mai misca nimeni.
315Patratanu George 32 Ages(8 oct 10:25)
Amice: Fagadau Jegosu''Muie sa-i zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!!
523pt cetatean(8 oct 09:59)
pai da ma, lasa ca dadea Stelian afara si punea pe Gima, Dusu, Stelu, Caragheorghe prin primarii. Stelian nu e omul nimanui saracu, nu vede un turn de 9 etaje in cartier de case si nu e sponsorizat de Dusu. Nu nu. Ne vrea numai binele Stelian, un inger coborat pe pamant.
518Stromeleag(8 oct 09:54)
Poate incercati un transfer la parnaie, eventual la Poarta Albava-n gura de putori. Tot aparatul administrativ capusat de rubedenii si incompetenti, care incaseaza salarii uriase pe frecat menta sau taiat frunze la caini. Ti-ale dreak de scursuri !
1914Cetatean(8 oct 09:36)
Stati linistiti, nu va da Chitac pe nimeni afara, maxim 2-3 sefi, omul e pus pe capatuiala, deja se face jocurile cu ce blocuri sa se ridice, Ovanesian e pe cai
612BOBES O SLUGA PSD(8 oct 09:29)
EL LA MILITIE EA LA PRIMARIE LAS CA I BINE. NE VOPSIM IN GALBEN SI GATA
821fagadau jegosu"(8 oct 09:23)
MWIE fagadau
136Lelia(8 oct 09:13)
Pe Bobes, fosta vanzatoare la aprozar, acum sefa resurse umnae la primarie, cea care face toate manevrele la rotirea cadrelor n.o arunca nimeni de pe acel scaun? Ce facultate a facut ea care era satula de cartofi la kil?
840Bond(8 oct 08:49)
Narcis , rezolva toate manglele lui Fagadau si Babu !! Ea se ocupa de Autorizatiile celor care dadeau spagi , ea intocmea si programa intalniri , ea facea toate intetmedierile ! Un caracter infect de functionar care credea ca Primaria e a ei ! La DNA trebuie sa fie prima pe lista si daca o ia la bani marunti aflam toate secretele lui Babu si Fagadau ! La fel ca ea sun Caruntul Eugen si Popescu Mihaela !!! Toti trei adusi de la SPIT pentru a intermedia comisioane !
756UNU(8 oct 08:48)
desfiintati politia locala! sau, refacute contractele cu salariul minim pe economie, caci de fapt asta si sunt , agenti de paza!
326Foto de milioane(8 oct 08:31)
Uitati 3 prosti sadea..unul care incearca sa explice ceva si 2 care se chinuie sa inteleaga ceva..PENIBILI !! Cine si o fi batut joc de ei si le o fi spus ca sunt cool?? Ca sa i multumim si noi
142Gigi(8 oct 08:18)
Se tot uita un detaliu, atat la Mazare cat si la Fagadau, ei nu puteau face nimic daca nu erau sustinuti si ideile lor aprobate de catre consilierii locali si aviz de legalitate de la secretarul primariei. Cred ca si ei ar trebui verificati la oooo
130Demisia(8 oct 08:13)
Tu, ca jurist al Primariei, sa fii de acord cu o hotarare a parcarilor, in care se incalca grav drepturile cetatenilor si care este anulata in totalitate de catre Instanta, asta spune tot despre competenta angajatilor actuali ! Nu ma mai iau si de maicutele alea de la Biroul Urbanism, de la City, care primesc dosarele pentru autorizatii de construire, lumea stie ce zic, ce pile au astea? Un concurs de angajare pe bune, se va face oare?
121Coresi(8 oct 08:06)
De ce nu lasati comentarii la Mihaela Andrei....
212un fan(8 oct 07:59)
Sa va ia dracu' de sobolani!
918George P(8 oct 07:16)
Eu am fost cu o problema la doamna Aldea Cristina si va spun sincer ca am fost ajutat cu multa amabilitate. Bine organizat in interiorul institutiei si ce m- a surprins este modul de asezare a birourilor la liber si fara sa te simti umilit cum vedem la banci.
438Dan(8 oct 07:15)
Narcis aia cea mai nesimtita persoana pe carea am vazut o in viata mea! Babu a patit o frumos ca a fost dat afara de la Filicori, asta o sa fie batuta sigur in viitorul apropiat! Sheila nu are nici un grad de comparatie ! O fata cu foarte mult bun simt!
219Eheee(8 oct 07:12)
Umbla si ei putin la directorasi ca sa nu bata la ochi ca la posturile calde de directori de pe la alte institutii au blat cu psd si raman pe functii
217Fuga e rusinoasa dar e sanatoa(8 oct 07:12)
Sobolanii...
020Vlad(8 oct 06:50)
Eugen caruntu plangaciosul sageata lui Babu
428Liliana(8 oct 06:38)
Cred ca noul primar este destul de inteligent incai sa nu accepte astfel de tertipuri din partea slugilor lui Fagadau ,care acum ca barca lui Fagadau se scufunda incearca sa se ascunde prin alte posturi caldute.Aceste slugi care au fost prea bine platite din banii nostri,ca sa nu faca nimic ,trebuie sa plece,sa isi caute un loc de munca.
341Koko(8 oct 06:36)
Si la Consiliul Judetean e mare tristete.95% sunt membrii PSD.
540Gore(8 oct 06:33)
Anunt. Asociatie de proprietari angajam femeie de serviciu. Cerinte: studii juridice de lunga durata la Spiru Haret
430Oana(8 oct 06:17)
Cel mai repede va rezolva DNA
940Murat(8 oct 06:14)
CAT BINE NE-AM FACUT VOTAND IMPOTRIVA ACESTUI PRIMAR PUTUROS SI NESIMTIT! Doooamne...e doliu la primarie si nu numai!
mai mult...Replica
1 aug 16:45ReplicaAUTOTURISM în FLĂCĂRI pe A2! Pompierii au intervenit. VIDEO

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, 1 august, pe Autostrada A2, pentru...1321

2 aug 00:07ReplicaPORTUL Constanța dă 20.000 de EURO, pentru paza unui depozit, unui lider PSD, care-și lasă angajații să MOARĂ de FOAME4817
2 aug 23:11ReplicaSensul GIRATORIU de la CORA BRĂTIANU devine ISTORIE: Se vor MONTA SEMAFOARE15513
2 aug 00:35ReplicaCristian BĂRHĂLESCU își mai bagă o FIRMĂ în FALIMENT, în plin sezon TURISTIC

Încă o firmă a fostului secretar de stat Cristian Bărhălescu intră în faliment, în plin sezon turistic, la...1219

2 aug 23:08ReplicaVEDETELE s-au SPART în FIGURI, în MAMAIA!2412
2 aug 00:30ReplicaSCANDAL între VECINI, la HÂRȘOVA, din cauza… PORCILOR946
2 aug 00:00ReplicaTURIȘTII s-au BĂTUT cu SALVAMARII, la EFORIE!

Polițiștii constănțeni au fost sesizați duminică 1 august, în jurul orei 17.30, cu privire la producerea unei...6291

2 aug 00:28ReplicaUn PENSIONAR din NEW YORK i-a spart CAPUL unui angajat de la un atelier de CRUCI917
2 aug 00:28ReplicaIndividul care și-a ÎNJUNGHIAT FRATELE, la ABATOR, a fost CONDAMNAT!607
2 aug 00:27ReplicaNu SCĂPĂM de CANICULĂ nici săptămâna asta, la Constanța!

Specialiștii din cadrul Centrului de Meteorologie Regional Dobrogea transmit faptul în următoarele zile vremea va fi...511

2 aug 00:26ReplicaPLAJELE sălbatice din VADU și CORBU, luate cu asalt de TURIȘTI! Video657
2 aug 00:25ReplicaBĂRBATUL acuzat de FURTUL de pe Mamaia spune că ÎNLĂTURA un PERICOL!1210
Vremea
30°30° - 31.3° luni, 2 august 2021
ConstanțaUmiditate: 58%
Vânt: 9.96 m/s
Presiune: 1009 milibari

Loto
6/4953313113546
5/403618229825
joker15422645113
Horoscop
mai mult...SPSportRT
2 aug 15:53SportJO 2020: Programul sportivilor români în competiţiile de luni 2 august

Sportivii români vor evolua luni 2 august la trei discipline sportive la Jocurile Olimpice de la Tokyo, atletism,...218

2 aug 00:00SportJO 2020: Programul finalelor de luni 2 august la Tokyo

Nu mai puţin de 23 de titluri olimpice se vor decerna luni 2 august la Jocurile de la Tokyo, cele mai multe finale...141

2 aug 00:00SportJO 2020 - Înot: Dressel a obţinut a cincea medalie de aur la Tokyo, cu ştafeta de 4x100 m mixt

Titlul în proba masculină de ştafetă 4x100 m mixt la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost câştigat, duminică, de...139

2 aug 00:00SportFotbal - Sassuolo: Juventus speră să-l aducă pe Manuel Locatelli

Clubul Juventus Torino speră să îl poată transfera pe mijlocaşul italian Manuel Locatelli, campion european cu...106

Local
2 aug 23:43LocalFelicia OVANESIAN dă cărțile pe față: „Corupție, achiziții cu dedicație...”

City managerul municipiuui Constanța, Felicia Ovanesian, vine cu explicații pentru cetățenii care au în...2446

2 aug 23:43LocalUn TURIST și-a RECUPERAT PORTOFELUL cu ajutorul JANDARMILOR

Cu ajutorul jandarmilor, un bărbat din București a reintrat în posesia actelor de identitate, legitimației de...462

2 aug 23:44LocalRAZII pe străzile din CONSTANȚA: ȘAPTE PERMISE REȚINUTE. VIDEO

486

2 aug 23:41LocalCoronavirus la Constanța: 43.078 de persoane infectate cu SARS-CoV-2

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 43.078 de persoane...329

2 aug 23:41LocalRezultatele LOTO 6/49, Joker, 5/40 și Noroc de duminică, 1 august

Duminică, 1 august a.c., au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc, după...446

2 aug 23:42LocalRAZII pe șoselele din TULCEA: 6 certificate de înmatriculare retrase!

În această perioadă, polițiștii rutieri au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor...379

2 aug 23:44LocalACCIDENT RUTIER în CERNAVODĂ: TREI PERSOANE au ajuns la SPITAL

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină duminică, în Cernavodă, acolo unde a avut loc un...822

2 aug 23:44LocalALERTĂ ALIMENTARĂ! Îngheţată retrasă din magazinele Metro

Două sortimente de îngheţată au fost retrase din magazinele Metro din cauza oxidului de etilenă din aditivul...3242

2 aug 00:03LocalCNAIR: Restricţiile de tonaj (7,5 tone), prelungite până pe 2 august, din cauza caniculei

321

Politică
2 aug 19:26PoliticăIohannis: România este locul în care diversitatea etnică, religioasă şi culturală este respectată

Preşedintele Klaus Iohannis participă duminică, la „Săptămâna Haferland”, festivalul comunităţii săseşti,...191

2 aug 19:27PoliticăKlaus Iohannis, mesaj duminical: 'Îşi riscă zilnic viaţa'

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică, un mesaj de Ziua Naţională Salvamont, el apreciind că salvatorii...290

2 aug 19:27PoliticăAlexandru Rafila: ”Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe”

512

2 aug 19:27PoliticăSe strâng semnături pentru demiterea primarului USR Clotilde Armand

Liderii PSD au decis să ia măsuri cu privire la criza interminabilă din Sectorul 1 pornind o campanie de strângere...678

2 aug 19:28PoliticăDiscuții între miniștrii de externe român și israelian după atacul asupra petrolierului Mercer Street

Miniștrii de externe român și israelian au discutat, sâmbătă, despre incidentul violent produs în zona...396

2 aug 19:28PoliticăUSR, acuzat că a votat alături de AUR și PSD împotriva interzicerii exportului de animale vii pe timpul verii

407

Interviuri
16 iul 00:36InterviuriPSIHOLOG: Bullyingul în școli este urmarea FRUSTRĂRILOR din SUFLETUL unui COPIL! Video

Psihologul Gabriela Bâzâitu, care este și psihoterapeut, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, unde a...1222

24 iul 00:31InterviuriȘEFA DSP, Cristina SCHIPOR, ne spune de ce VIRUSUL Delta este mult mai VIOLENT! Video

Cristina Schipor, directorul DSP Constanța, a făcut față cu brio pandemiei de coronavirus, chiar dacă, la fel ca...2098

19 iul 00:32InterviuriViorel CATARAMĂ: În MAMAIA se mănâncă mai BINE ca la CANNES sau MONACO! Video

11504

26 iun 23:09InterviuriCRISTINA RIZEA, USR: Constanța NU a avut proiecte MATURE pe Sănătate, care să intre în PNNR! Video

Deputatul USR, Cristina Rizea, a fost prezent în studioul Replica, unde, în cadrul unui interviu, a vorbit despre...1461

25 iun 23:17InterviuriSeptimiu BOURCEANU, despre PSD Constanța: NU pot să-i contrazic că au fost INCOMPETENȚI! Video

Preşedintele Organizaţiei municipale a PNL Constanţa, senatorul Septimiu Bourceanu, a venit în studioul Replica,...2224

25 iun 23:14InterviuriPetre ENCIU, USR: Dacă problemele din Coaliție nu se rezolvă, IEȘIM de la guvernarea LOCALĂ!

2722

Monden
2 aug 17:50MondenA murit celebrul actor din filmele „Breaking Bad” și „The Lone Ranger”

Saginaw Grant, un prolific actor și șef ereditar al Națiunii Sac & Fox din Oklahoma, a murit la vârsta de 85 de ani,...696

2 aug 00:11MondenConstănțeanca Alexandra STAN nu mai face TOPLESS pentru că... NU o LASĂ SOȚUL!

Alexandra Stan este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și nu a ezitat să arate acest lucru, în mediul...3995

2 iul 17:50MondenAlexandra Stan, reguli stricte de când a devenit o femeie măritată!

1186

Mapamond
2 aug 15:07MapamondIncendii violente în Grecia: Patru sate au fost evacuate

Patru sate din nord-vestul Peninsulei Peloponez, în apropiere de oraşul Patras, au fost evacuate sâmbătă de...493

2 aug 15:08MapamondVaccinarea anti-COVID va deveni obligatorie în Ungaria pentru personalul medical, din 15 august

Administrarea primelor două doze de vaccin împotriva coronavirusului va deveni obligatorie pentru tot personalul...256

2 aug 15:09MapamondCutremur cu magnitudinea 6,1 în Peru. Cel puțin 40 de răniți, aproape 200 de case avariate

245

2 aug 15:09MapamondVacanțele turiștilor din Turcia, ruinate de incendiile violente de vegetație

Incendiile uriașe de pădure care par de nestăpânit au învăluit întreg litoralul Turciei în fum, acolo unde mii...383

2 aug 15:10MapamondATAC ARMAT la Berlin: Sunt cel puțin patru victime, între care și o femeie

Cel puţin patru persoane au fost rănite vineri într-un incident armat care a avut loc în parcarea unui magazin, în...632

2 aug 15:11MapamondIncident în spațiu: Staţia Spaţială Internaţională a fost scăpată de sub control zeci de minute

370

Sănătate
2 aug 00:00SănătateHidratare cu pepene roșu

În timpul verii, mai ales pentru persoanele active, crește riscul deshidratării. De cele mai multe ori vorbim de o...108

2 aug 00:00SănătateCNCAV: A fost atins pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu o singură doză

Pragul de 5.000.000 de persoane vaccinate cu cel puţin o doză a fost depăşit sâmbătă, a anunţat Comitetul...85

2 aug 14:49SănătatePreşedintele Colegiului Medicilor critică medicii care nu se vaccinează: 'Este imoral şi nedeontologic'

Prof. Dr. Daniel Coriu, preşedintele Colegiului Medicilor din România, a explicat într-un interviu acordat News.ro...358

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT