rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 17 ianuarie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Așa ceva! Mai mulți DIRECTORI din Primăria Constanța sunt pregătiți să SCHIMBE tabăra... că nu se mai putea cu FĂGĂDĂU!

După ce Decebal Făgădău a pierdut alegerile, au început să curgă și câteva demisii din Primăria Constanța! Însă nu de răsunet, nefiind vorba de marii directori. Aceștia nu se grăbesc să-și facă bagajul, semn că le place scaunul pe care stau, dar și veniturile. Acum, iată că sunt pregătiți să schimbe tabăra, că așa e în România. Printre aceștia se află și Ani Merlă, director executiv la Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene încă de pe vremea lui Radu Mazăre, care nu prea dă semne că are de gând să plece, ci, din contră, probabil că se pregătește să meargă la noul primar, Vergil Chițac, să-l întâmpine zâmbitoare și să-i spună: Bine că ați venit, că nu se mai putea cu Făgădău!

În timp ce constănțenii și-au dorit să-l trimită pe Decebal Făgădău acasă, alții, cum ar fi angajații cu ștate vechi din Primăria Constanța și nu numai, l-au dorit în continuare pe funcție. În felul acesta, ar fi stat liniștiți cel puțin încă patru ani de zile. Iată că vremea lor a apus, cel puțin pentru unii dintre ei, așa că se pregătesc să-și facă bagajele, în timp ce unii au eliberat, deja, birourile. Doi dintre inspectorii departamentului Compartimentul Comunicare si Relații Mass Media și-au semnat deja demisiile, dar și unul dintre consilierii personali ai primarului.

Mihai Petre

Consilierul personal al lui Făgădău, Mihai Petre, a plecat din primărie

În campania electorală din 2016, Decebal Făgădău avea planuri mari și 40 de promisiuni. Când a ajuns primar cu acte în regulă, a demis mai mulți directori și și-a făcut propria echipă, probabil cu același gând și aceeași dorință de a arăta că poate, dar și pentru a scăpa de eticheta ”viceprimarul lui Mazăre”. Și-a luat în cabinet mai mulți consilieri, nu știm exact pentru ce, căci nu găsim un raport de activitate pe site-ul primăriei, cert este că au încasat salarii bunicele în cei patru ani de mandat ai lui Făgădău și multe laude de la cel din urmă. Printre aceștia îi regăsim pe Mihai Petre și Ilie Floroiu. Iată că cel dintâi a renunțat la funcție, după ce șeful lui a pierdut alegerile, în timp ce Floroiu rămâne pe poziții, probabil pentru a-i ține de urât lui Făgădău până va preda ștafeta adversarului său politic, Vergil Chițac.

Două angajate de la Compartimentul Comunicare si Relații Mass Media și-au dat demisia

Echipă nouă și-a constituit și la Compartimentul Comunicare si Relații Mass Media în frunte cu Adriana Deoancă ce prinsese, inițial, un loc în Consiliul Local. A plecat și ea după Decebal Făgădău. Adriana Deoancă ne-a confirmat că nu mai lucrează la primărie. Un alt inspector de la Comunicare pare să-și fi dat demisia. Pe site-ul primăriei apare ca fiindu-i încetată activitatea Dianei Sobaru.

Ani Merlă și Radu Mazăre

Ani Merlă ține cu dinții de scaun

Veșnica Ani Merlă, director executiv la Direcția Dezvoltare și Fonduri Europene încă de pe vremea lui Radu Mazăre, nu pare că are de gând să plece prea curând. Cam ține cu dinții de scaun, doar e păcat de anii ce au trecut și de experiența acumulată, nu? Cel mai probabil că se pregătește să-l întâmpine pe noul primar, pe Vergil Chițac, cu zâmbetul pe buze, să-l convingă că e pregătită să schimbe tabăra: ”Bine că ați venit, domnule Chițac, că nu se mai putea cu Făgădău”. Că așa e în România. Menționăm că Ani Merlă este, fără doar și poate, unul dintre cei mai bogați funcționari din Primăria Constanța. Aceasta deține împreună cu soțul ei 5 terenuri: unul în Lumina, unul în centrul Constanței, unul în Tulcea și două în Ovidiu. Are, de asemenea, două case, de 140 mp, respectiv, 300 mp. Câștigă anual de la Primăria Constanța117,346 lei.

Fulvia Antonela Dinescu

Secretarul general Fulvia Dinescu, o enigmă...

Colegă de dosar cu Radu Mazăre și Făgădău, Fulvia Antonela Dinescu, secretarul municipiului Constanța, poate că și-ar dori să urmeze planul de atac al colegei de mai sus, Ani Merlă: zâmbet și plecăciuni în fața lui Vergil Chițac. Contactată pentru un punct de vedere, aceasta a precizat că nu este treaba nimănui dacă își va semna demisia sau nu. Numele Fulviei Antonela Dinescu este legat de un dosar penal care este instrumentat de DNA alături de Decebal Făgădău și Radu Mazăre, fiind acuzată de abuz în serviciu. Anterior avansării în funcție, Antonela Fulvia Dinescu a fost directorul executiv adjunct al Direcţiei Administraţie Publică Locală. Dinescu deține 3 terenuri extravilane în Dulcești, de 45.000, 10.000 și 5000 mp., moștenite în 2017, unul în Pecineaga, dar mai deține un teren suprafață indiviză aferent unui apartament. Are și 2 apartamente, dar și două autoturisme. Câștigă anual un salariu de 88.713.

Radu Vânturache

Radu Vânturache, cel mai ocupat!

Nici Radu Vânturache, șeful de la Urbanism, nu vrea să fie pe lista celor care își fac bagajele. La fel și el, poate că va încerca să schimbe tabăra. Însă, rămâne de văzut. Cert este că nu a putut fi contactat, aflându-se în ședințe toată ziua. Pesemne, o fi fost ocupat să mai semneze, printre altele, câteva tunuri imobiliare.

Mirela PASCAL, Liliana IONIȚĂ

miercuri, 7 octombrie 202013108
Comentarii

00Ella(15 noi 23:17)
Domnule primar, me am pus nadejdea in dvs votandu va, scapati primaria de putori cu salarii mari cand batrani mor de foame si frig !
012Colegi(8 oct 20:35)
Demisiaaaa Merla. Ne-am saturat de tine si de mwia ta acra.... demisia si la puscarie cu tine
03citizenx(8 oct 10:44)
daca vrea sa faca treaba cu adevarat, Chitac ar trebui sa schimbe tot ce inseamna sef in primarie si institutii subordonate, spit, dgas, city bus, politie locala, raedpp etc. Altfel, nu va face nimic cu aceeasi oportunisti, care se tin cu dintii de scaunele lor! Plus cei care au fost condamnati alaturi de mazare, strutinski si inca mai lucreaza in primarie! Pentru ca fagadau nu a dat afara pe niciunul din cei condamnati cu suspendare, ei lucreaza bine merci in continuare, atat in primarie, cat si in institutiile subordonate
07Fulvia dineacu portofel(8 oct 09:12)
Fulvia Dinescu trebuie sa mearga la puscarie alaturi de de Caruntu si Babu care intermediau spagile pentru contracte si autorizatii de constructie. Catei lui Babu. Toata lumea stie ca Caruntu dadea in Fulvia si o mai atingea cineva !!!!! Sunt curios daca sotu stie !
27Insulele Surinam(7 oct 23:43)
Citesc comentariile, si-mi dau seama ce adunatura de retardati incurabili sunt acolo la voi... meritati tot tot, ce vi se intampla..
14DNA(7 oct 23:00)
primaria lui fa.talau era organizata in sistem MAFIOT, cu afini si SCLAVI ai CLANULUI MAZARE !!! Este o CARACATITA DE CEA MAI JOASA SPETA !!! TOTI trebuie sa intre in PUSCARIE !!!
37Foarte(7 oct 22:16)
Foarte bine la puscarie cu ei
34Loco(7 oct 22:09)
Va rog sa-i faceti alta poza lui Fute Vant, arhitectul distrugerii orasului. Nu stiu cum este personajul, dar poza este dubioasa rau. Sperie copiii si pensionarii! Metoda accidentul pe trotineta! Pe langa faptul ca s-a pisat pe arhitectura acestui oras, ne mai arunca si privirea aia de rahat! Hai, la ghena, cu tot cu gasca aia de analfabeti incompetenti, din primarie!
311Alooo(7 oct 21:44)
Vanturache cap de Pwla - ai tupeu de borfas ...golanule ! Esti si idiot ...daca te consideri Unic ...hahalera ce esti ! Rusine !
214iulia(7 oct 21:37)
pana si Caruntu a ars o pe Fulvia Dinescu dupa o petrecere organizata de Primarie .... asa se dadea el mare la bajetii
36Dar oare....(7 oct 21:31)
...Mereuta o sa mai fie Director...intreb pentru un prieten din Madagascar...
26Constantean(7 oct 21:07)
Sa plece toti!!!
213Fulvia o enigma?(7 oct 20:35)
Rade ca proasta n targ, e paralela cu legea dar stie sa ia spagi la autorizatie de constructii..si atat e de capul ei..investitorii cunosc f bn problema..
315Grecu(7 oct 20:31)
Eugen Carunt cel mai prost din curtea scoli
28Noi vrem(7 oct 20:16)
Sa plece cat mai multi din sefii Primariei. Sa ii ia cu ei si pe functionarii pe care ii protejeaza.
18ion(7 oct 20:10)
dupa ce s-au facut oameni e vremea lui mazare si fagadau se dau de cealalta parte sa-si securizeze ce-au furat
110Bogdan(7 oct 19:59)
De ce nu vor sa isi schimbe cariera ? Ca tot supt si pupat or sa faca... Zic si eu
315Andu simion(7 oct 19:47)
Fulvia amanta lu babu o panarama din primaria constanta Demisia
517Bond(7 oct 19:38)
Eugen Caruntu Directorul peste directori a intermediat toate spagile lui Babu la Autorizatiile de Constructii !! Directoarea Popescu Mihaela de la Evenimente intetmedia comisioanele pentru Babu la Neversea si la toate dosarele licente de transport si spectacole !! Acestia doi au fost oamenii lui Babu vezi toate evenimentele la care au stat impreuna si de gat cu Babu !! Doi din cei mai importanti servitori ai lui Babu pe care Curtea de Conturi si DNA trebuie sa i ia in vizor !! Popecu Miharla si Caruntu au facut campanie ptr Fagadau pe banii Primariei !! Dl Chitac va rog atentie marita !!!!
818Nae(7 oct 18:10)
Vechea echipa de hoti ai PSD-ului va pleca, PNL va trebui sa-si bage propria lor echipa de hoti. Pleaca o echipa de hoti satula si vine o echipa de hoti flamanda!
222mafia makedoneasca(7 oct 18:03)
va scoateti ochii cu nimicuri si nu bagati de seama ca mafia makedoneasca isi face jocurile, nu le mai ajunge Constanta, l-au impus la conducere aCApitalei ca viceprimar pe Stelian Bujduveanu, baiatul proprietarilor de la hotel Richmond din Mamaia, asta da lovitura, SRI sa fie cu ochii pe Orban, este capusat de makedoni cei mai periculosi traficanti de spaga din Romania
122Constantean(7 oct 14:43)
La puscarie cu mafia care a distrus Constanta.
121Lelia(7 oct 13:56)
Encica si comp. Afara!!!!!! Dati.i si.un ceaun sa se apuce de treaba, cum a invatat de la ma.sa
219cezara(7 oct 13:51)
stai sa vezi cand o veni justitia peste ei, stai sa vezi cand compartimentul achizitii si urbanism va fi luat la puricat, stai putin sa vezi ce va zice auditul, deabia de acum incepe
623Anaser(7 oct 13:47)
Acolo trebuie ras totul. Inclusiv femeile de serviciu si ale sunt neamuri si relatii. Dar nu inteleg de ce va puneti sperante in Chitac ala. Credeti ca PNL e ceva diferit de PSD? Va inselati si o sa vedeti. Mai vorbim.
119Escu(7 oct 13:43)
De la putorile astea carora le-a cazut guvernul nu m-am asteptat niciodata sa fie oameni cu coloana verternrala astia sunt rame care se inconvoaie in funtie de sef numai sa ramana in continuare la ciolan,cand defapt ei fac parte dintr-un grup infractional organizat caci Fagadau a fost sprijinit tocmai de directori din primarie in toate faradelegile lui pentru ca asa functioneaza institutia asta,daca erau corecti la prima magarie a lui Fagadau ei renuntau sa il sustina dar asta ii costa functia,iar acum spun ca Fagadau a fost rau. Imi este scarba de omul cu doua fete.
118Merla la Puscarie(7 oct 13:34)
Mihai Petre este viclean.El a stat in umbra lui Fagadau si a mancat. Nu a semnat nimic. Merla a semnat. merge la puscarie cu fadabou si vanturache ii va insotii. Pentru blocul de pe ferdinand cel putin.
110Cta(7 oct 12:49)
Si cum ai vrea mirelo..sa.si dea demisia si sa plece?...sa mori tu...
214daca dna ar functiona(7 oct 12:38)
astia de pe lista ar fi fost de mult la parnaie !!! Sa le dau cacatul la lins celor de la dna si procurorilor dar mai ales judecatorilor spagari deci infractori !!! O muie speciala cu cacat infractoarei merla !!!
211ce figura de....(7 oct 12:19)
...SME... are acest vanturache, belit in cap...unde ti-ai pierdut podoaba capilara???ce figura de ...oameni plini de bani...nu-i mai satura pamnatul???poate..COVITUL???
118UNUL CARE STIE MULTE!!!(7 oct 11:37)
AM CONSTATAT CU STUPOARE CA EXISTA SI OAMENI FARA SCRUPULE INTR-O INSTITUTIE IN CARE CA VREM SAU NU VREM ODATA IN VIATA INTRAM PE HOLURILE EI SI VEDEM DOAMNE ,,BINE" CARE SUNT IN ASTEPTAREA UNUI AGENT ECONOMIC CARE URMEAZA SA CEARA,OBTINA AVIZE SAU AUTORIZATII. AM FOST AVERTIZAT SA MA FERESC DE O ,,NIMFA" CU NUMELE DE GOSPODARU SI NU MAI STIU CUM,CARE AM AFLAT DE LA UN PRIETEN EU FIIND PLECAT DIN TARA,CA DETINE DAR NU APARE IN DECLARATIA DE AVERE UN APARTAMENT PE MALUL LACULUI SUTGHIOL . A ELIBERAT AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE A IMOBILULUI DOAR DUPA CE A FOST SIGURA CA PRIMESTE APARTAMENT ACOLO
122cineva(7 oct 10:59)
pai daca se pastreaza aceeasi structura, nu se schimba nimic
224dumitrescu(7 oct 10:54)
eheee...mai sunt o gramada care nu au ce cauta prin primarie , chiar sot si sotie , fini , nepoate , etc: fosta bucatareasa in Mamaia emite autorizatii de construire , cutra aia directoare de la autorizari agenti economici care face totul pe spaga si ilegal , s.altii... cat despre militianul sobaru , a fost un sclav a lui babu pentru a o angaja sa taie frunza la caini din banii contribuabililor , pe muierea sa pe care n-o duce deloc capul...
419Gigel(7 oct 10:53)
nu pot sa cred ca aceste parasute inclusiv parasutatul Radu vor ramane in primarie. Amiralul isi va aduce parasutele sale atat feminine cat si masculine
018Mission Impossible(7 oct 10:08)
Nu poti face nimic cu o echipa manjita si compromisa. Nu ai cum sa le dai refresh. Au facut sau au girat destule rele. Altii mai buni, fara legaturi cu fosta gashka.
123cristi(7 oct 10:04)
sa plece toti in frunte cu fagadau care si a batut joc de oameni
116Evenimente(7 oct 09:42)
Tudoroiu nu pleaca? Nu face nimic toata ziua,plimba hartiile dintr-o parte in alta si pleaca in excursii pe banii contribuabilului
429Dan(7 oct 09:39)
Cum sa plece de la stat ? Ei nu au lucrat niciodata la privat. La privat se cere performanta. Nu rezista nici macar o luna la privat. La stat trece luna, leafa vine ! Incompetenti !
023alx(7 oct 08:51)
astia sunt exact precum sobolanii, cand se scufunda vaporu sunt singurii care se agata de orice
18Afara(7 oct 08:49)
Cu astea di cu restul
118Pt like(7 oct 08:48)
La pupat in dos nu o intrece nimeni pe dna Gherasim, care a distrus patrimoniu
022Alex(7 oct 08:20)
Inspector de la comunicare...sa te chisi de ras...inutilii astia ar muri de foame daca nu ar fi joburile la stat degeaba
511Sobaru family(7 oct 08:13)
Ati ajuns de panarama. Pe barbasu l-a aruncat ca pe o masea stricata si acum a venit randul sotiei.
123Alina(7 oct 08:13)
Normal ar fi sa ii schimbe pe toti. "Naravul din fire nu are lecuire". Indiferent din ce partid vor face parte, "apucaturile" vor fi aceleasi. De aceea toti Ditectorii din Primarie sa fie schimbati si sa vina oameni care fac treaba pentru ca de aia am votat schimbare!!!
019Like(7 oct 08:11)
Carunt Eugen pupincuristu nr unu.
716Se aude(7 oct 08:10)
Ca nu si a dat nimeni demisia..au fost transferati la taxe si impozite cu salarii mai mari , in frunte cu secretara hatil narcis a lui faga...vor fi bine mersi
211pleaca unii(7 oct 08:04)
vin altii,se vanturache! tagma politica s a nu se strice de atata ...munca!
523anonimus(7 oct 07:46)
Daca tot s-a schimbat primarul sa plece ciuma rosie din primarie.
418Evaluare(7 oct 07:10)
Atat profesional cat si de catre angajatii din subordine. Fara nume, prenume si semnatura.
635Chitac nu are DeCeBalls(7 oct 06:38)
nu va face nimic Chitac, va da 2 , 3 Vulvii afara , apoi afacerile vor merge in acelasi mod creat de Mazariche. Primaria Constanta are o singura sansa , sa ii dea pe toti afara si sa restarteze activitatea cu oameni competenti. CHITAC sa se gandeasca ce trebuie sa faca pana la parlamentare ca altfel se intoarce lumea catre Psd , puschea pe limba !
Vremea
-5.1°-5.1° - -4.1° duminică, 17 ianuarie 2021
ConstanțaUmiditate: 75%
Vânt: 5.38 m/s
Presiune: 1016 milibari

Loto
6/49392149261127
5/403414110220
joker121011273619
Horoscop
mai mult...SPSportRT
17 ian 00:00SportPSG, victorie la limită pe terenul lui Angers. Marseille a clacat în fața lanternei roșii

...224

17 ian 00:00Sport​Liga 1: Dinamo București vs Chindia Târgoviște 0-1 / Berisha, decisiv pentru dâmbovițeni

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte,...265

17 ian 00:00SportBorussia Dortmund, doar remiză cu ultima clasată (1-1 vs Mainz) - Levin Oztunali a înscris un gol superb

Borussia Dortmund a obținut doar o remiză, acasă, scor 1-1, împotriva celor de la Mainz și a ratat ocazia de a se...218

17 ian 00:00SportLiga Campionilor (handbal f): Încă o înfrângere pentru CSM București (22-29 vs Vipers Kristiansand)

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia norvegiană Vipers...241

Local
16 ian 21:53LocalPerioada în care consumatorii casnici pot încheia contracte pe piaţa concurenţială, prelungită până la 30 iunie

Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) a prelungit până la 30 iunie perioada în care consumatorii...1156

16 ian 21:51LocalPrimăria Constanța încurajează iubitorii de animale să adopte responsabil

Grija pentru animale este esențială pentru o administrație preocupată de bunăstarea locuitorilor săi. E o...943

16 ian 21:52LocalSTS: Platforma pentru programare la vaccinarea anti-COVID, în procedură de actualizare pentru etapa a II-a

1066

17 ian 11:43LocalCUM se va RECUPERA la școală materia pierdută

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat într-o intervenție telefonică la Digi4 că numărul orelor de...902

17 ian 13:51LocalELEVII ar putea fi TESTATI pentru COVID-19

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunțat mai multe măsuri și reguli pentru elevi și profesori care vor fi...1356

17 ian 13:50LocalINCIDENȚA cazurilor de COVID, în Constanța, în uşoară creştere

Potrivit informaţiilor oferite de Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, incidenţa cazurilor de coronavirus este...2899

16 ian 18:55LocalConstănţenii sunt dispuşi să DONEZE BANI pentru GRĂDINA de VARĂ

Grădina de vară din Constanţa reprezintă pentru cei mai mulţi dintre locuitori o emblemă şi locul unde şi-au...1510

16 ian 00:05LocalANI GREI de ÎNCHISOARE pentru o colegă de `AFACERI` a FEMEII GRAȚIATE de BĂSESCU

Argentina Ștefan are un ”palmares” bogat în infracțiuni, ea fiind condamnată de mai multe instanțe din țară,...2708

16 ian 21:52LocalPescuit comercial, fără documente legale, în Delta Dunării

1189

Politică
Interviuri
19 dec 00:07InterviuriLiviu POPA, ŞEFUL RADET: Mă bucur că au început să se miște lucrurile

Sistemul de termoficare din Constanța a încetat să mai producă căldură și apă caldă în parametri normali,...4140

4 dec 00:21InterviuriLucian Lungoci: PSD va asigura MAJORITATE parlamentară pentru un Guvern PREGĂTIT. Video

Lucian Lungoci, președintele interimar al Organizației Municipale a PSD Constanța, este candidatul PSD pentru Camera...3513

4 dec 00:21InterviuriMircea Dobre, Pro România: PNL și PSD, un VIRUS mai PERICULOS decât COVID! Video

3099

4 dec 00:21InterviuriCristina Rizea: USR-PLUS va OBȚINE un scor BUN la parlamentare. Video

Este economist, antreprenor, voluntar civic și mamă. I-au plăcut provocările, iar candidatura la parlamentare este,...3037

3 dec 00:04InterviuriStelian ION vrea listarea pe BURSĂ a Portului Constanța

Stelian Ion, candidatul USR pentru încă un mandat în Camera Deputaților, are încredere că mesajele transmise în...4694

3 dec 00:04InterviuriGeorge Vișan, PSD: PNL vinde ILUZIA unui VACCIN anti COVID!

3709

Monden
16 ian 20:45MondenTemeri adeverite: Screech din serialul 'Salvați de clopoțel' are cancer

Actorul american Dustin Diamond, cunoscut din serialul "Salvaţi de clopoţel/ Saved by the Bell", a fost diagnosticat...656

16 ian 20:16MondenSelena Gomez a lansat primul său single în limba spaniolă

Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez a lansat joi piesa "De una vez" un cântec în limba spaniolă...538

16 ian 00:00MondenUn serial documentar despre Demi Lovato va deschide SXSW Film Festival 2021

469

16 ian 00:00MondenApple va produce un film despre Napoleon Bonaparte, ce va fi regizat de Ridley Scott

Studioul de producţie al companiei Apple va realiza un film despre Napoleon Bonaparte, intitulat "Kitbag" şi regizat...487

16 ian 20:07MondenBong Joon Ho, regizorul filmului „Parasite“, va prezida juriul Festivalului de la Veneţia

Bong Joon Ho, regizorul filmului "Parasite", va prezida juriul celei de-a 78-a ediţii a Festivalului de la Veneţia,...471

16 ian 20:05MondenRegizorul Noah Baumbach va ecraniza romanul „White Noise“, al scriitorului american Don DeLillo

469

Mapamond
16 ian 00:00MapamondSUA: Autorităţile federale au executat încă un condamnat la moarte

Autorităţile federale americane l-au executat joi pe penultimul condamnat la moarte a cărui execuţie era programată...558

16 ian 00:00MapamondAvion căzut în Marea Java: Înregistrările unei cutii negre pot fi extrase

Anchetatorii indonezieni au anunţat vineri că au putut extrage înregistrările uneia dintre cutiile negre ale unui...528

16 ian 00:00MapamondCoronavirus: O femeie de 101 ani, supravieţuitoare a gripei spaniole, vaccinată împotriva COVID-19

470

16 ian 00:00MapamondCoronavirus: SUA au înregistrat 3.882 de morţi de COVID-19 într-o singură zi

SUA, cea mai afectată ţară de pandemie, au înregistrat în total de la declanşarea crizei de coronavirus 23.282.329...458

16 ian 00:00MapamondRusia: Vaccinul Sputnik V victima unor restricţionări pe Twitter

Dezvoltatorii vaccinului rus împotriva noului coronavirus, Sputnik V, au afirmat joi că accesul la contul oficial de...547

16 ian 00:00MapamondCoronavirus: Două milioane de israelieni au fost vaccinaţi cu prima doză

467

Sănătate
16 ian 18:42SănătateCum combați instantaneu poftele care îți pun silueta în pericol

Cel mai mare inamic al siluetei tale este pofta... de dulce, de sărat, de fast-food, de orice. Ce poți face pentru a...508

16 ian 18:36SănătateStudiu: Zahărul poate modifica chimia creierului în 12 zile

Noile cercetări efectuate pe porci arată că aportul de zahăr modifică circuitele creierului prin care acesta...521

16 ian 00:00Sănătate7 motive pentru care sforăi. Ce poți să faci

535

16 ian 00:00SănătateCe dezechilibre pot apărea în organism în absența serotoninei

Serotonina este un neurotransmițător puternic responsabil pentru unele dintre cele mai importante funcții ale...484

16 ian 00:00SănătateCum ar trebui să gătești alimentele, pentru ca vitaminele să nu se piardă?

Beneficiile găsite în fructe și legume, cum ar fi vitaminele, pot dispărea în timpul gătitului. Ce poți face...497

16 ian 00:00SănătateStudiu: Ce efecte au consumul de brânză și de vin roșu asupra creierului?

583

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT