REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Pedofilul condamnat la peste 12 ani, pentru că a abuzat sexual două eleve, trebuie să plătească și daune morale

Pedofilul condamnat la peste 12 ani, pentru că a abuzat sexual două eleve, trebuie să plătească și daune morale

Virgil STOIAN 27 aprilie 2024 | 00:00 1141

Punct final în procesul în care Adrian Strătilă, un paramedic SMURD din cadrul ISU Dobrogea, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală, racolarea minorilor în scop sexual și corupere a minorilor. Inițial, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța l-au condamnat la 12 ani și 2 luni, însă la apel, Curtea de Apel Constanța a desființat sentința primei instanțe și l-a condamnat la 12 ani și 6 luni. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Adrian Strătilă trebuie să plătească și 25.000 de euro daune morale, acesta având sechestru pe bunurile mobile și imobile.

Pedofilul condamnat la peste 12 ani, pentru ca a abuzat sexual doua eleve, trebuie sa plateasca si daune moraleAdrian Strătilă

Chiar dacă misiunea lui era aceea de salvator, plutonierul adjutant Adrian Strătilă a avut apucături demne de un obsedat sexual. Potrivit informațiilor noastre, victimele acestuia au fost două fetițe care veneau să se joace cu fata lui vitregă. Cu toate că poza în familist model, bărbatul și-a satisfăcut poftele animalice cu două copile de 8 respectiv 10 ani. Victimele erau prietene cu fiica lui vitregă și obișnuiau să o viziteze destul de des acasă. Părinților fetelor abuzate nu le-a trecut o secundă prin cap că bărbatul, cu o meserie respectabilă, avea să ajungă să le abuzeze. Sub pretextul că le face masaj, Strătilă le pipăia pe acestea. Mai mult decât atât, acesta s-a dedat și la jocuri erotice, trimițându-le fetițelor mesaje obscene pe telefon. Una dintre victime i-a povestit mamei prin ceea ce trece, iar aceasta a sesizat poliția. A discutat inclusiv cu concubina bărbatului, dar nu a avut cu cine să se înțeleagă, Probabil dragostea pentru pompierul SMURD pedofil era mult pre amare, sau oarbă, ca să mai vadă realitatea din fața ei.

Mama uneia dintre victime a fost acuzată că încearcă să-l distrugă pe pompier, însă a luptat cu toate armele pentru a-l face să plătească. În timp ce bărbatul s-a mutat la Topraisar, împreună cu fiica vitregă și mama acesteia, continuându-și viața, victimele au urmat tratament de specialitate... mult timp, pentru a putea să-și revină. Au cerut și despăgubiri morale... de 15.000 de euro, iar autoritățile i-au pus pedofilului sechestru pe bunuri. Va rămâne acum fără nimic... inclusiv fără libertate, însă nimic nu o să poată să redea copilăria celor două fetițe agresate.

Pedofilul condamnat la peste 12 ani, pentru ca a abuzat sexual doua eleve, trebuie sa plateasca si daune morale
Reamintim că Adrian Strătilă lucra de 14 ani la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa. Era şef de departament, şofer pe ambulanţă şi şofer pe autospecială de incendiu. Ultima dată, a fost testat psihologic în anul 2020, cu un an înainte să fie prins.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DLE. POMPER...TE-AI FACUT...DE..K....KAT....TI-AI DISTRUS FAMILIA...TI-AI UMILIT COPIII..PACAT DE BIETELE FETITE...TU CA MILITAR..PEDEAPSA ESTE..BLANDA..UN GLONT IN BIBILICA..TE-AR SATISFACE...RUSINE CADRELOR MILITARE CARE TE-AU EDUCAT..RUSINE NATIONALA..
1
0
Ajuns pedofil
3
0
o sa îl babardeasca alții la paidaimos.
4
0
beti , drogati sau ce mai conteaza? neatentia care ucide ar trebui sa fie pedepsita, isi iau cu suspendare, tot de la un judeca gen, pt asta de sub mine? 60 ani pentru ce ma? ca n a violat o . nebunule... sa vezi ce de judecator vor aparea aici, vedeti ca al de sus vizioneaza violuri si crime zi de zi si ? i se rupe, nu juta le necaz si nici pedepsit nu este de crestini
0
2
pentu cadrele in uniforma,pedepsele sunt mult mai mari fata de un civili...asa e in UE ,USA,si e normal sa fie asa .. imaginati-va ca va opreste un politist si va violeaza,....pai nu merita de 3 ori mai mult ca un violator ordinar,adica cam 60 de ani de puscarie.???.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212