REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Alți proprietari ai terenurilor din zona noului nod rutier A4 vor fi expropriați!

Alți proprietari ai terenurilor din zona noului nod rutier A4 vor fi expropriați!

Andreea CONDURACHE 7 mai 2024 | 00:00 5903

Peste 200 de persoane fizice și juridice din Constanța, proprietare ale terenurilor situate pe amplasamentul lucrării variantei ocolitoare a municipiului Constanța, au rămas fără bunurile imobile. Pentru asta Guvernul i-a despăgubit pe toți ce s-au aflat pe lista privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor. Printre proprietarii ale căror terenuri au fost expropriate se află primăriţa din Cumpăna, Mariana Gâju, dar şi proprietarul grupului Kamsas, omul de afaceri Nicolae Dimaca.

Alti proprietari ai terenurilor din zona noului nod rutier A4 vor fi expropriati!

O nouă hotărâre privind modificarea anexei la Hotărârea Guvernului nr. 413/2010 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată rămase de expropriat, situate pe amplasamentul lucrării, a fost publicată în Monitorul Oficial pe 23 aprilie 2024.

Alti proprietari ai terenurilor din zona noului nod rutier A4 vor fi expropriati!

Patru afaceriști cunoscuți la nivelul județului Constanța vor fi expropriați. Este vorba despre un teren cu o suprafață de expropriat de 374 de metri pătrați pentru care Guvernul va oferi 3182 de lei. Terenul este deținut de Trantu Adam și Aurelia, dar și Ghiuri George Orlando și Zoe. De asemenea, pe listăe ste și primărița din Cumpăna, Mariana Gâju.

Alti proprietari ai terenurilor din zona noului nod rutier A4 vor fi expropriati!

„Varianta de ocolire a municipiului Constanţa” reprezintă un tronson al coridorului IV Paneuropean, care va asigura o legătură directă între România, centrul şi vestul Europei. Această variantă de ocolire cu profil de autostradă, va avea o mare atractivitate pentru zonă, datorită reducerii considerabile a traficului din localitate destinat tranzitării municipiului Constanţa. Varianta de ocolire a municipiului Constanţa, începe de la DN 2A situat în localitatea Ovidiu, de la podul dintre Poarta Albă – Canalul Midia. Traseul traversează municipiul Constanţa prin partea vestică şi se întâlneşte cu DN 3. Linia principală M 800 este intersectată înainte de a întâlni inelul secundar Palas; în continuare traseul trece prin vecinătatea comunei Cumpăna, apoi DN 39 este intersectat la km 8 + 000. Linia de cale ferată Constanţa Medgidia este intersectată, după care traseul ajunge la Constanţa Sud – Portul Agigea, Poarta 9.

Alti proprietari ai terenurilor din zona noului nod rutier A4 vor fi expropriati!

Se dorește construirea a 5 noduri rutiere, în vederea fluidizării acestuia şi evitării aglomerării traficului din municipiul Constanţa pentru cei care tranzitează, poziţionate după cum urmează: km 0 + 000 – Ovidiu NR 2A, km 5 + 687 - Poiana CR 89, km 11 + 177 – Valu lui Traian NR 3, km 13 + 563 – Cernavodă Constanţa A2, km 19 + 750 – Agigea NR 39;

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dorim în baza dreptului la libera informare câte hectare au fost expropriate în decursul anilor pentru diferite obiective numitei Mariana Gaju? Bineînțeles și suma achitata pentru exproprieri.
8
0
platiti despagubiri la seful vostru, mukani pros ti.
0
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră..... Contra Cost!!!!!!
4
1
pe javra de gaju cand o schimbati de la primarie? zici ca e corea de nord la cumpana, primar pe viata.
9
1
a se vedea cum au ajuns in posesia lor, sau au stiut si cumparat aprioric.
9
4
Nu o sa mai fie aglomerat la Eforie ci la Mangalia
9
0
Vezi-ti de treaba ta, trolule, ca nu trece nici prin Cernavoda si nici prin Transnistria. Du-te sa-ti mulgi vaca si apoi aplaud-o ca f**a pe "Xenia"S0S0ACA MAC0VEIoBEIBLEONTUFLORESCUMACEDONSKI hahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahaahhahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahaMakeS0SstronkAGAINhahaurolacil0rhahahahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahaahhahahahahaha!
15
1
Ori documentarea semnatarului este deficitara,ori punerea in pagina este gresita,deoarece reperele din teren sunt execrabil prezentate...
8
1
Din 200 de exproprieri R3plica a găsit 2 familii de Ar0mani. Restul probabil sunt r*mâni. Sa vezi acum înjurături ce o sa curgă la adresa Ar0manilor. Nici in zi de Paște se pare ca R3plica nu își revine. Hai sa auzim numai de bine!
9
6
Că ăștia primesc 2 euro pe metru pătrat?????
9
2
Doar ma.chi.doni.
19
5
Vom merge pe autostrada de la Cta la Mangalia incepand cu 18 august 2045.
14
13

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468