REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Monica Iacob și Bădeasca, acuzate că au transformat Serviciul de Ambulanță Județean în SRL!

Monica Iacob și Bădeasca, acuzate că au transformat Serviciul de Ambulanță Județean în SRL!

Andreea VLAICU 7 mai 2024 | 00:00 9531

La Serviciul de Ambulanță Județean Constanța au fost sesizate, de-a lungul timpului, mai multe nereguli, în special pe timpul conducerii lui Laurențiu Bădescu, dar și anterior, pe vremea lui Vasile Popescu. Însă, recent au ieșit la iveală mai multe aspecte ce țin de sfera penalului, dar pare că nimeni nu vede, nu aude... De altfel, și procurorii au intrat, la un moment, pe fir, în urma unor plângeri penale, dar dosarul a fost clasat...pentru că nu s-ar fi găsit probe. Conducerea este acuzată de delapidare în formă continuată prin cumul de funcții, abuz în serviciu, hărțuirea angajaților... legat de delapidare s-a sesizat, în urmă cu ceva timp, și Agenția Națională de Integritate, a cărei concluzie o vom prezenta mai jos. Așadar, în vizorul acuzațiilor se află managerul general, Monica Iacob și directorul medical interimar, Bădescu Panțuru Mirela Daniela, soția fostului manager de la Ambulanță, Laurențiu Bădescu, și el cercetat pentru că și-ar fi folosit funcția pentru favorizarea unor persoane, întrucât în exercitarea atribuțiilor de serviciu a semnat acte administrative prin care s-a obținut un folos patrimonial pentru soția sa.

Monica Iacob si Badeasca, acuzate ca au transformat Serviciul de Ambulanta Judetean in SRL! Bădescu Mirela și Iacob Monica

Cotidianul Replica a mai abordat, de-a lungul timpului, neregulile întâlnite la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, însă pe zi ce trece, situația se agravează și ilegalitățile se ascund sub cel mai greu și gros preș al SAJ-ului. Vorbim despre delapidare prin cumul de funcții, abuz în serviciu și hărțuirea angajaților... acuzații formulate chiar de către angajați ai Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, un ambulanțier și o asistentă. Aceștia spun că situația este scăpată de sub control și că este revoltător faptul că nimeni nu ia atitudine, nici măcar Inspectoratul Teritorial de Muncă și Direcția de Sănătate Publică, care au efectuat multiple verificări la sediu, însă, ca prin minune, nu au reușit să găsească neregulile despre care se tot vorbește.

Ilegalitățile au loc, dar totuși nu există?

Sesizări, pentru a pune stop neregulilor, au fost făcute la toate instituțiile statului, inclusiv la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Inclusiv polițiștii s-au sesizat, în 2021, cu privire la faptul că Mirela Bădescu, în calitate de medic la SAJ, cu complicitatea soțului Laurențiu Bădescu, manager la acea dată la SAJ, încasează venituri salariale necuvenite și prejudiciază bugetul angajatorului prin obținerea unor drepturi salariale justificate doar de existența unor contracte de muncă, nu și de activitatea efectiv realizată în cadrul instituției. Prin ordonanța organului de cercetare judiciară din cadrul IPJ Constanța-Serviciul de Investigații Criminale, din mai 2021, s-a dispus începerea urmării penale pentru înșelăciune, fals intelectual, fals în scrisuri sub semnătură privată, complicitate la înșelăciune și complicitate la fals intelectual.  Dosarul a ajuns la Parchetul Tribunalului, însă procurorul a clasat speța.

Monica Iacob si Badeasca, acuzate ca au transformat Serviciul de Ambulanta Judetean in SRL! ordonanță procurorului

 

Și angajații au făcut sesizări

Mai mulți angajații, unii mai curajoși decât alții, au semnalat faptul că Bădescu Mirela, deși în perioada octombrie-noiembrie 2020 s-a aflat în concediu medical/de odihnă, s-ar fi pontat în foile colective de prezență cu ore de lucru inexistente, astfel acumulându-se sume de bani necuvenite prin plata unor ore neprestate. Mai departe, Bădescu mai e acuzată că și-ar fi dat semnătura și ar fi aprobat foile de prezență a unui ambulanțier, cu toate că știa că aceasta este în concediu... că până la urmă, banii tot în casă ajung. Și că toate acestea nu ar fi de ajuns, falsul în înscrisuri continuă și la clinica privată a soților Bădescu, Vita Med M&L, din Năvodari, unde Bădescu Mirela, care are calitate de administrator, asociat și medic, ar fi emis rețete medicale fictive și ar fi întocmit înscrisuri vizând servicii medicale, care în realitate nu au fost prestate, inducând în eroare reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Constanța, decontând contravaloarea unor servicii inexistente.

La data de 17 mai 2021 s-a dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la acuzațiile aduse privind faptele penale. În urma anchetelor, prin adresa S.A.J. Constanța, s-a comunicat faptul că nu au fost întocmite/aprobate documente de Bădescu Mirela, aceasta beneficiind de concediu în acea perioadă. Audieri au fost și la clinica Vita Med M&L, unde au fost chestionați 5 martori, care au beneficiat de serviciile medicale din cadrul clinicii. Procurorii au dispus clasarea cauzei, întrucât în urma anchetelor și a interogărilor, faptele, culmea, nu există. Desigur a fost depusă o contestație împotriva clasării, însă fără rezultat până acum. 

Monica Iacob si Badeasca, acuzate ca au transformat Serviciul de Ambulanta Judetean in SRL!

Ce spune ITM Constanța

În urma solicitărilor noastre de a afla rezultatul controlului și măsurile aplicate de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța la Serviciul de Ambulanță Județean... nu am aflat mai nimic. Ca răspuns din partea acestora, ITM ne-a comunicat că a fost un control în domeniul securității și sănătății în anul 2023, iar în domeniul relațiilor de muncă în cursul acestui an. În rest, alte detalii nu ne-au putut fi furnizate din cauza obligației de a păstra confidențialitatea în legătură cu faptele, informațiile sau documentele de care iau cunoștință în exercitarea funcției publice.

Monica Iacob si Badeasca, acuzate ca au transformat Serviciul de Ambulanta Judetean in SRL!

Bădescu Mirela, directorul general, este și președintele Comisiei de Etică și Integritate al unității

Managerul medical, Monica Iacob, ar fi ”complice” cu Bădescu Mirela, împreună jonglând cu banii din instituția publică. Au fost înaintate și sesizări cum că angajații sunt hărțuiți moral la locul de muncă, de data aceasta în vizor fiind managerul medical, Monica Iacob, care ar obliga angajații să semneze documente pentru a „ieși bine” la controale. Aceasta, împreuna cu managerul, ar fi modificat Regulamentul Intern după bunul lor plac, doar pentru a evita cercetarea disciplinară a directorului de la Ambulanță. De ce nu s-a autosesizat Comisia de Etică și Integritate al unității? Pentru că tocmai cea despre care sunt acuzațiile de hărțuire morală este și... președinte al Comisiei de Etică și Integritate al S.A.J., deci este logic că nu s-ar fi tras pe ea însăși la răspundere disciplinară.

Monica Iacob si Badeasca, acuzate ca au transformat Serviciul de Ambulanta Judetean in SRL! Laurențiu Bădescu

Delapidare de aproape 800.000 de lei

Principala acuzație ar fi delapidarea, la mijloc fiind vorba despre un prejudiciu de aproximativ 800 de mii de lei, despre care unii angajați spun că ar fi fost produsă cu bună știință. Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către Bădescu Laurențiu a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, întrucât în exercitarea atribuțiilor de serviciu a semnat acte administrative prin care s-a obținut un folos patrimonial pentru soția sa. Bădescu și-a încadrat soția la Compartimentul de formare profesională a personalului medical și auxiliar din cadrul S.A.J. Constanța, aceasta obținând în perioada 2019 – 2021, venituri din salarii în sumă totală de 799.297 lei. Bădescu a mers cu raportul ANI în instanță și a pierdut definitiv, la Înalta Curte. Deși, în primă fază, obținuse anularea raportului, la Curtea de Apel Constanța. Deci, delapidarea este cât se poate de prezentă în inima sediului Ambulanței Constanța.

Monica Iacob si Badeasca, acuzate ca au transformat Serviciul de Ambulanta Judetean in SRL! raportul ANI

Iacob Monica, manager doar cu numele. Bădescu conduce din umbră

Potrivit angajaților, de fapt Bădescu Mirela conduce instituția, nicidecum managerul general Iacob Monica, care este pusă de formă pe scaun ca o păpușa Muppets, ca Bădescu să tragă sforile în tot ceea ce înseamnă S.A.J. Iacob este și directorul economic de pe vremea când director era Bădescu Laurențiu, mai exact perioada când a fost constatată delapidarea de 800.000 de lei. Așadar, actuala manageră nu poate spune că nu este pusă în temă. 

O mare familie la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța

Favorizări și nepotisme la S.A.J. Constanța, după ce în vara anului 2021, managerul Bădescu Laurențiu a fost eliberat din funcție, în urma raportului întocmit de instituțiile de control ale statului. În prezent, director este soția sa, Bădescu Panțuru Mirela Daniela. Dacă pe vremea când la conducere era Bădescu Laurențiu s-a efectuat delapidare prin cumulul de funcții al soției sale, este la mintea cocoșului că acum, când ea este director, situația este mai gravă. 

Dacă ne îndreptăm atenția spre declarația de avere a Mirelei Bădescu, aflăm că aceasta a câștigat, în anul 2023, de la S.A.J. Constanța, din poziția de director medical, un venit de 277.079 lei, echivalentul a 23.089 lei pe lună.

Monica Iacob si Badeasca, acuzate ca au transformat Serviciul de Ambulanta Judetean in SRL! captură din declarația de avere

Tot din declarația de avere, aflăm că Mirela Bădescu a deschis, anul trecut, două depozite bancare, unul de peste 30.000 de euro, și unul de 65.000 lei.

Monica Iacob si Badeasca, acuzate ca au transformat Serviciul de Ambulanta Judetean in SRL! conturi bancare

Laurențiu Bădescu, pe lista candidaților la Consiliul Local din partea PSD

Și cum cele enumerate mai sus nu sunt destul, aflați că asta nu este tot. Mai nou, Laurențiu Bădescu este implicat și în politică. Pe lista cu candidații PSD la Consiliul local apare și numele acestuia. Cei drept, este trecut pe locul 23, motiv pentru care suntem siguri că nu o să reușească să devină consilier local, însă faptul că încearcă sa se implice în orice domeniu de activitate este încă un motiv pentru a fi „aplaudat”.

 

Monica Iacob si Badeasca, acuzate ca au transformat Serviciul de Ambulanta Judetean in SRL!

Mirela Bădescu și Monica Iacob, de negăsit

Am încercat în nenumărate rânduri să contactăm directorul medical, Mirela Bădescu și pe managerul general, Monica Iacob, pentru a-și susține punctul de vedere, însă fără succes. Ce să înțelegem din faptul că nu doresc să vorbească cu presa?

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce seamana cu doua SCROAFE , HA HA HA H
4
4
Mai Relu stai cuminte ca cel putin una din doamne isi muta "cuibul" la Gradina!Nu degeaba suntem,gineri,nurori,neamuri etc,colegi de banca!Stiu ele sa se puna la adapost stai tu linistit! O sa se definitiveze pana la urma care minte si care nu! Pacat de institutia asta care trebuia sa odere siguranta cetatenilor ca foar este o institutie platita din bani publici! Povestea nu e imaginara cea cu Oanea!Poate nu se stie ca inclusiv in sala de judecata fiecare dosar este inregistrat auvio si video! PAM-PAM Ca sa nu mai spunem ca au gost prinsi in fapt gix de dna doctor cu ajutorul telefonului! Astea sunt vechi deja
2
2
Sa nu cumva sa se sparga "apometrul" de la trandafiri peste aceste 28 de zile ,abia daca se mai poate acoperi pe sine de disperat ce este , clanul b*****u trebuie sa aduca mai mult decat "zeciuiala" cea de toate zilele, iarasi le apuca pe doamne de maine incolo 3 -4 dimineata pe la birou , incalcandu-si propriul regulament . Fabrica de documente trebuie sa mearga la capacitate maxima, spor sa aveti! Il aveti degeaba.;))))) SE STIE SUS LA IMPARATIE CA MERGETI PE "DUBLURA"
0
3
MAI SUNT 28 DE ZILE PANA LA VOT SI CEASUL TICAIE PT. -USR - CARE SE FACE TANDARI
5
2
Sti ceva dar nu sti bine. Prima data la demis RAPORTUL D S U TRIMIS LA M S. Fam Sima au vrut sa iasă in evidentă și și au tras merite. A fost pus Cearli care a adus-o pe Hariton care știa ce și unde sa caute și Dorcea și a oferit serviciile pt funcție pt ca i expira interimatul. Împreuna au căutat și trimis documentele la ANI ȘI MS. Totul ok. Cearli îl folosește pe Dorcea și l pune sa urle peste tot cât de ingrat a fost Băd escu ca a furat etc. Dorcea executa și primește prelungire pe funcție. Continua și denigrează pe Băd escu mai urat Între timp bed escu apelează la apometru și reușește sa o pună pe Iacob cu condiția ca nevastă-sa sa fie dir med. Singurii demiși Hariton și Dorcea după care sau ocupat de Cearli Asta este adevarul.
4
5
INTREBARE DE 10 PUNCTE DIN PARTEA POPORULUI SAJ. Managerii -escu au facut bataturi asistentelor sefe, traditional pentru ca aveau hemoglobina buna. Dar tu, CEARLII IONUT, esti LGBT ? Asa sunt toti membrii de partid drogati din USR ? Nu ai putut, pe aceste doamne de companie, decit sa le pui martori la procesele tele ? Urmeaza Hariton sa fie martor la procesul tau ? Cearlii, ai grija de funduletul tau si mai vezi cum stai cu analizele.
8
1
Una danseaza,alta face bataturi dar de ce nu se spune cum si asistenta sefa Onea Iulia a facut bataturi cand era b*****u el manager?Inclusiv instanta stie acest lucru mai ales ca asta a si fost motivul pt care ea avfost respinsa ca martor hahahaha
2
6
Sunteti culmea cu totii jur!Pai mai oameni buni pana cand credeti ca mai duce situatia asta asa?Zuceti ca Dircea face,drege sau Cealera! Vreti adevarul?Fam Sima i-au daramat si prima data!
2
7
HAI NU MAI FIȚI ASA SPERIAȚI . Se rezolva totul cu Hariton manager. Ea a dansat pe mese ? Voi oare cum o sa dansați după numire ? Dorcea tu la ce masa joci ? Te dai pe lângă Hariton și scri de ea. Nu e frumos Acum ești curajos ….sa vedem pana când. Ai spus ca tu i faci pe fam bades cu sa plece. Cum facem ca nu se vede nimic și te au cam mirosit toți ca tu ești țața de servici.
1
3
POPESCU VASILE 27 DE ANI MENAJER SAJ. HARITON - DANSA PE MESE SI IL DISTRA CIND SE PLICTISEA POPESCU, CEALEREA - ERA INJURAT SI FACUT REST DE s****a DE POPESCU, SARPE - STATEA IN PICIOARE IN POZITIA GIOCELULUI IN FATA LUI POPESCU, IAR DOBRESCU VIORICA - AVEA BATATURI LA GENUNCHI . ACESTA ERA COMITETUL DIRECTOR DE TRISTA AMINTIRE A LUI POPESCU VASILE....
10
3
HARITON A RAMAS REPETENTA LA MATEMATICA DAR VREA SA FIE MENAJER LA SAJ ? STIE DOAR ADUNAREA SI INMULTIREA ? ASA A INVATA-O POPESCU VASILE ? DEFECT PROFESIONAL DE CIND A FOST DIRECTOARE ECONOMICA....
10
2
Hariton manager și totul este bine. Echipa este pregătită sa repare totul Echipa Hariton Beciu Alina, Dorcea o sa aducă zâmbet in amb. Cea mai buna echipa.
2
13
Dorcea au mai rămas 29 zile sa latri la presa după care începe hora. Faci pe băiatul bun pe lângă noi dar noi știm cine ești sifonule. Când a venit Cearli îl înjurai pe Băd acum ești băiat bun. Tu cu Fam Sima vreti scaune. Ai fost demis pt incompetenta si te guduri pe lângă Negrila ca un cățeluș sa te apere. Negrila nu știe cât de meschin ești. Mai e puțin si reglam tot. Tot spui sa dea bani bade asca înapoi Dar tu când ii dai ? Latră Dorcea cât mai ai glas Pe noi nu ne prostesti
9
4
AU MAI RAMAS 29 DE ZILE PANA LA VOT SI VA LUATI RUSCACUL CU SIGLA USR SI PLECAȚI ACASA.....
12
1
Pt cel de mai jos de spui de droguri si ale cele stiu deja cine esti!Ai grija cu pastilele antidepresive ca "umfla fata" dar din pacate se pare ca numai asa puteti face fata stresului care va asteapta! Ok,documente clasate cu ajutorul stiti voi cui pe jud Cta dar la Bucuresti ati luat-o direct in freza ca sa nu mai spun ca sunteti anchetate mai ales la ora actuala cum si cine a recuperat prejudiciul! Si apropo....toata tara si toate SAJ-urile va stiu ca incercati sa scapati de toate pericolele din jurul vostru,astia gen "trompete" dar poate au nevoie altii de voi nu stiu pe la Poarta Alba/Valu/Jilava.... Spor la scris in continuare si LMA afara
1
12
Ești tare supărat ca vine echipa Hariton. Stai liniștit sunt locuri de munca Spui ca Hariton și dobr escu au făcut și dres iar tu nu ai avut loc. Asa este cu fata care o ai …..Asa a fost tot timpul șmecheri f… iar la cheti țin borcanul. Cine la pus pe bade scu sa l apropie pe Dorcea ? Toată curtea știe ca e sifon. Cum a fost demis cum au început sifonelile in presa Medicii știu ca dc nu elimini cauza nu poți trata boala. Asa ca spor sa aveți. Dorcea veghează si Raportează.
3
7
Aoleu va luat frica. Mâncați maro de frica anchetei. E prea târziu Tu ce încerci sa salvezi ? Imaginea fam Băd escu ? Este dovedit și este alta ancheta acum 800.000 lei semnați pe soția preaiubitoare de lei. Ești băgat și tu pana la gât Se vede ca e f activ Dr plm Bala nes cu disperat ca e impotent Se da băiat la toate as dar……rămâne cu la ba. E și smardoi închipuit duce mult. Nimeni nu poate sa ia o palma de el. Hariton va fi manager iar voi la mulți ani …..cu executare
4
10
Sunt deja negociate aceste alegeri. Se cunosc deja castigatorii acestor alegeri locale si europarlamentare. USR - DRULA - MINISTRUL RANGA - ramane spectator alaturi de candidatul STELIAN ION SI senatorul NEGOI
8
0
PORTOCALIUL LUI CEALERA DE LA SAJ S-A DIZOLVAT. ACUM LA PUTERE ESTE ROSU DE LA SMURD
9
0
Ce imi place ca va stropiti intre voi,mor de dragul vostru!Incet,incet iese adevarul cu dedesubturile lui de sub presul ala gros al SAJ! Se presupune ca acolo sunt oameni cu o anumita pregatire si un anumit statut dar toti lasa de dorit,toti sunteti o apa su un pamant! Hoti care striga "hotii" Rusine SAJ
2
7
Tocmai ca Badestii s-au plans cuiva din exteriorul SAJ de pierderea spagii!Cred ca le-au cazut fetele pe jos cand la TV au aparut aia la Moldova care au marit scorul de la 4000 la 6000 Aaa si stai asa ca la angajarea celor 100 din pandemie,nu era Cearli pe scaun erau fix cele doua dive
0
13
Spaga aia babana de care vorbesti a pierduto Cearli ! Si-a bagat unghia in gat cand i -a picat scaunu! Toata lumea de la ambulanta stie ca Badestii nu i-au spaga si nici Monica...deci teapa!
19
0
Vad ca ai cunostinta de toate cele.... Dar de ce nu spui cum s-au plans cele doua doamne ca au pierdut spaga de 400000 € pentru angajarea celor 100 de anul trecut?De ce nu spui cat au dat ca sa aiba scaunele stim noi cui?De ce nu spui ca taticul lor,ala cu apometrele isi ia mana dupa ele dupa ce a aparut aici?Observ ca toti astia sunt niste spagari de prima clasa dar nu au întrecut actuala conducere!Monica de ce sta pe scaunul ala si fara doctora si avocata nu misca un pai?Tot Saj-ul stie ce rol are ea acolo ca deh....Ziceti de tipat si de urlat!Astea doua nu tipa si nu urla decat in birourile lor dar pe angajati ii demit fara motive!Cat despre plimbatul cu ambulanta,doctora b*****u stie cum aghiotanta ei tudorache foloseste ambulanta pe post de autobuz scolar! Delapidarea ramane delapidare si mai este si in forma continuata!ASTA ESTE SUBIECTUL ARTICOLULUI
3
16
Hariton si Cealera facuti din acelasi aluat si de aceaisi mama. Costum, cravata rochita eleganta, semianalfabeti in text si numai pe interes. Politica precum tamponul. Totul de unica folosinta. Dupa modelul Cealera. Alaltaieri PDL-ista, mare Basista ( sa va arate poze cu Mircea Basescu si a lui consoarta) , ieri PSD-ista de artista ca la ciuma rosie-njura, dar functie mare vroia, iar azi mare USR-ista in hora cu toti Ionii si Ionelele ( Ionut Cealera, Ion Stelian, Ionela Sima, ionica Popescu). Nu esti gelos mai batrane Popescu Vasile? Sa lase ei 1 ianuarie pentru 7 ianuarie? Tradare coane Vasile, tradare mare si tu, onoare de barbat impaiat? Toate cunostintele tale lui Hariton i-ai s-o faci imparateasa? Milogeala pe la sindicat. Si Vali in loc sa multumesca, ca proastele astea doua mari bivolite pe nevasta au promovat, in fata lui Hariton sta ba in genunchi, ba culcat. De ce ba pe nevastata nu ti-au promovat-o? Multe stim si tot vom zice. Ba voi de Dorcea va luati? E diliu dar bun boy
16
0
Ba daca sunteti curajosi si sunteti din aia care va tremurau chilotii cand va bagase in examene Cealera sa va dea afara sa va duceti sa-i bateti obrazul lui Hariton f, Beciu m, Popescu i, care lui Cealera i-au dat idei cum sa vina in buzunarele si conturi multi dolarei.
12
0
Ba esti unul dintre aia care moare de ciuda ca ia facut contul baban lui Cealera,si Dorcea? Si turma a intrat moca lei?
3
5
Hariton. De la dansul de pe mese, cu avantajele conexe, iata coana jupaneasa a ajuns intr-o banca de liceu, tocmai la Baneasa. Si virtuoasa de la scoala impartea borcanul de cerneala cu fisu care era la scoala normala primara gimnaziala. Drag de carte a prins ea, din studiat nu se mai oprea, ba o facultate, ba mai multe masterate. Si intre timp ce mai facea? Pe Popescu il impartea cu marea Dobresca. Care pe care se calarea, care pe care se manipula, doar Sarpe, Haralambie si Dorcea stia. Avantaj sofer de casa.
12
1
Vreti sa vorbim de cazuri serioase de abuz in serviciu si delapidare? 2.Machi-donul C.ealera, busines man de meserie...doctor in timpul liber! Toata lumea stie ca a avut CUD si cand era la coordonare trimitea fraieru sa stranga buletine ca sa poata el deconta servicii medicale fictive de la CASA. Destept! Asa tot sa faci medicina. Alta situatia pentru care a plecat cu coada intre picioare de la ambulanta: a folosit ambulanta in scopuri personale cand se afla la coordonare. Mai bine zis a plecat de la locul de munca pentru a face consultatii cu o ambulanta B2 cu asistenta. Ca rezultat, asistenta a fost concediata din cauza lui! Cand a fost mare manajer cerea spaga la ambulantieri 10.000 E ca sa-i angajeze…a si luat bineinteles… pentru ca trebuia sa-si refaca averea, nu de alta dar l-a costat numirea vreo 50 de mii…la ghiciti cine? Trambita senator N.egoi !! Ups…se stie!!
14
2
Chiar il meritati pe Cealera. Al vostru sa fie. Sa va tipe. Sa va urle. Sa va jigneasca. Sa-l venerati ca cunoaste si el 3 m*******i cu bani. Asta este puterea si forta lui. Nu vreau sa va spun ce pregatire temeinica si ce studii inalte. Vorba aia o clasa in plus peste numarul de clase ale trenurilor de cfr. Poate exagerez. Dupa ce au inceput sa stranga la saltea or fi cumparat niste hartii pe cate scrie liceu si facultate.
13
0
Vreti sa vorbim de cazuri serioase de abuz in serviciu si delapidare? Oameni buni va prezint 2 cazuri pe care le cunosc toti angajatii de la SAJ, dar au fost ignorate de presa si de trambita/gorneta Stoica Ionela. 1.machi-donul P.opescu V.asile, SEFU, isi ridica cu surle si trambite azil de batrani in Kogalniceanu exact si fix in perioada in care se fac renovari la Ambulanta ?! Coincidenta sau nu, se folosesc aceleasi materiale: gresie, faianta, lavabil…Se poate verifica! In 2016 este gasit incompatibil de ANI pentru ca a desfășurat operațiuni comerciale cu Serviciul Județean de Ambulanță Constanța printr-o asociație in cadrul căreia soția lui deținea calitatea de membru fondator și președinte, iar fiica acestuia deținea calitatea de membru fondator. Bineinteles aceste acte au si complici: a.m.an.tele dumnealui: H-ariton si D-obre V.iorica
15
2
Daaaaa ai dreptate doar bade scu și Iac ob sunt Perfecțipt funcți. Uite echipa propusă la ms Hariton , Beciu, Alina, Călărașii, Dorcea
2
10
Nea Vasile mai bine sa iti pui intrebarea altfel....cand se vor restitui banii luati din bugetul de stat?Aia este! Cat despre astia de i-ai enumerat dumneata,nu ii cunosc insa chiar as pune-o pe aceasta Stoica/Sima cum o chema-o direct manager ca in felul asta mai fac astialalti direct plm mai fac si mai fura!Pe 9 iunie o votez ca de oameni din astia transparenti avem nevoie nu de lichele numite politic care fura si se cearta os!
1
9
Mai Gică de dreapta sau de stânga cum ziceai că Hariton manager? Ok. Dar cu cine...in echipa? Pai cu Marieta la poarta, Alina asistenta manager, Oana dir ec că își dorește de mult danu inddindeplinedte conditiile, Gina la salarizare, Pisica la magazie in locul lui Cornel că să aibă timp să se ocupe de sindicatului că îi fura. Membrii Sanitasul, la tehnic Apatachioaie că se pricepe la toate și este susținut de Hariton că și el a susținut o cu nea Ghiță de la federație. Sindicaliști au rămas de ii numerice pe degete.Sima Alin director medical iar Stoica asistent sef dacă pierde primaria. Oare e bine așa? Iar mata nea Gică ce post ai putea ocupa ? A da sperietoare de c***i. O să fie minunat......
10
3
Întreb. Managerul trimite la M S lista cu oamenii care au cursul de management. Oare asa naivi sa fie ăștia sa pună pe lista concurenta ? Și au mulți. Ce sa spunem dacă și analfabetul Dorcea îl are ?
2
5
Nu se va schimba nimic. Sa spart Pușculița și se croșetează la greu nu pe fata… doar pe dos. Sa rămână Dorcea ? Ca ce ? El a fost pus doar din lipsa de altul Acum latră peste tot de când a fost demis și demis o sa rămână pe viața. O sa vedeți cât o sa verse când va fi întrebat Oricum lui ii merge și acum binișor ca doar reparațiile merg
2
5
Doamna,daca nu facea parte din aceasta gasca,la ora actuala nu detinea aceasta functie desi sunt multi care pot fi dir economici,deci prin urmare,este in gasca si ia parte la nereguli si delapidare!E la mintea cocosului :))
6
4
Știai greșit. Cele două doamne nu o înghit nici cu o tonă de lămâie.Nu este in această gașca. Oare de ce? Char sa retraso perioada din această funcție...
0
7
UPS!Ati uitat sa o mentionati pe actuala directoare economica dna Roman! Ea nu semneaza statele de plata pt delapidare?Ca parca asa stiam eu! Normal ca are parte din plin si ea....
6
2
Oameni buni nu va mai hazardati ca in cel mai scurt timp se va schimba "Maria dar va avea aceeasi palarie" adica mai exact manager dr.Vasluianu.Dir medical Dr Bercaru iar Dir economic dna Dogea Lica iar tehnicul....va ramane tot Dorcea! Mai vedem noi daca am sau dreptate dar concluzia este aceeasi,se schimba doar muppetzii ca umbra e aceeasi iar conform unei zicale vechi "boul se leaga de coarne si prostul de semnatura" sau poate vb cuiva,vom asista la a doua cadere a Constantinopolului
9
2
Cealera și a lăsat oameni aici conduși de căpeteniile Hariton Dorcea Pisica ca el sa se întoarcă victorios. Cam greu De ăștia nu veți scapa Scumpul vostru Băd escu cu f**a de Băd easca și m***a Iac ob au spart iar Pușculița Dacă ăștia vor rămâne o sa fie vis. Vreti bine ? Atunci Hariton manager și totul o sa fie normal. Hariton manager.
5
18
Analizand comentariile acestui reportaj constat ,ca au iesit in fata numai oameni cu bube in cap si multa pricepere , incepeti sa va turnati unii pe altii probabil pentru ca nu ati reusit sa furati si voi, observ ca a iesit in fata acest vestit medic , care pe langa fapul ca este portavocea conducerii are un coportament de "interlop" care se da mare ca sparge geamuri pe la SAJ , i se mai spune si VANDAMME care isi agreseaza colegii in timpul serviciului daca acestia nu se supun conducerii .In fond si speta acesta este doar un papagal vorbitor este cunoscut pentru gura lui mare si urat vorbitoare...
3
14
Exact sa faceti ce trebuie la locul de munca. Dar nu ca Edi Balanescu la coordonare,si Sabin Laszlo cu mainile in buzunar, trimis la cazul Kaufland, unde un tanar de 34 ani a murit degeaba. dupa care au musamalizat cazul, cu acordul Cnducerii.
2
13
Acest guvern ne-a marit salariile, ne respecta MUNCA NOASTRA ! EDI BALANESCU si toti medicii din Romania au salarii decente, SABIN LASLO si toti asistentii din Romania traiesc mai bine, la fel si toti ambulantierii din sistemul de medicina din prespital ! Este loc si de mai bine, dar fiecare din voi SA FACETI CE TREBUIE LA LOCUL DE MUNCA !
13
1
Am urmarit articolul si comentariile, dorim opinia conducerii la aceste acuzatii grave.Restu e Can-Can. Daca aceasta conducere a delapidat asa cum se vorbeste, dorim ca organele competente sa isi faca treaba.Apropo de alegeri, de 34 de ani votam trandafirul rosu, iar din pacate in acest moment avem, baroni locali si un deficit bugetar de 53 la suta.
3
12
PESTE 30 DE ZILE , VOM INTRODUCE IN URNA VOTUL NOSTRU, VOM VOTA ROMANESTE, NU VREM 3 GRAME DE CANABIS LEGAL PENTRU COPII NOSTRII, NU VREM SOBOBOLANI PE STRADA, NU VREM LESBIENE SI HOMOSEXUALI ! VREM SA TRAIM TRADITIONAL ASA CUM AM TRAIT DE PESTE 2000 DE ANI IN ACESTA TARA !
14
2
Am urmarit acest reportaj care este chiar o situatie de ingrijorare in acest judet si sistem sanitar!Cred ca aceste comentarii rautacioase sunt inutile!Vad ca aruncati cu noroi in aceasta persoana care a avut curajul de a spune ce se intampla defapt! Daca toti angajatii au acelasi caracter ca acest poet,sa ne fereasca Dumnezeu sa apelam la salvare!
4
13
O sa ramanem cu pixurile, brichetele, si pungile incriptionate USR, PMP, FD - ALIANTA DREATA UNITA, si ne vom aduce aminte de voi ca am participat gratis TOT POPORUL SAJ la acest stand up de mare comedie, pe care Celeraaaaa Ionuuuut a putut sa o creeze dupa experienta de 9 luni in care s-a nascut UN MAARE MENAJER AL SAJ CTA. NU TE VOM UITA NICIODATA, CEALERA !
15
3
UNDE O SA MAI DEPUNA RECLAMATII SOTII SIMA DUPA ACESTE ALEGERI ? SE VA ALEGE PRAFUL DE USR CTA SI DE DEPUTATUL / CANDIDAT STELIAN ION, DE SENATORUL REMUS NEGOI , EXACT CUM SI CEALERA A INTRAT IN ISTORIA NEAGRA A SAJ CTA
15
2
cei peste 500 de angajati SAJ se distreaza de minune in acesta campanie electorala. Mai sunt 30 de zile si candidatul STELIAN IONUUUUT - USR CONSTANTA - POLUL DE DREAPTA va ramane doar o fotografie pe noptiera asistentei STOICA / SIMA care o v-a excita in fiecare noapte !
13
2
Dorcea de ce nu sunt bani de reparații????? Ți ai făcut cadouri de iepuraș cam mari zice lumea. Asa am văzut și noi Ai nevoi mari Ne crezi p****i pe noi. Ok. Faci fix ca pisica ea f….ea tipa. … la presa.
2
10
asistenta Sima / Stoica - USRista cu ruscac, deja intra in istorie alaturi de Cearlieeeeee Ionuuuuut. Felicitari pentru TOATA TURA A DOUA, care a creeat aceste rime savuroase ! Vorba lui Cealera - IAR ATI STAT DEGEABA PE BANII DE LA STAT !
15
1
-La PSD am incercat, pozitia 23 ei mi-au dat! -Independent de candidam, pozitie mult mai buna aveam! - Un catelus eu mi-am luat, Blnescu l-am botezat! -Este tzantzos si flocos, ii dau sa mai roada un os -Cand mai latra cate o rima, ii mai dau si-o aspirina -Cand latra in favoarea mea, tare imi creste inima! -I-am promis sarea in bucate, dar ii dau tot terci cu lapte. -L-am facut Muppets-ul meu, sa nu devina derbedeu! -Cand mai vrei sa o dam in rime, nu te mai pune cu mine
4
10
Balanescule acu 2-3 ani il injurai pe b*****u il faceai hot, spurcat, incompetent, porc ( cuvintele tale) , si de cand ti-au dat un os, ai inceput sa latrii si sa dai din coada. Vezi ca vorbeste lumea ca te vinzi cam ieftin.macar creste si tu tariful si pretentiile daca tot faci parte din marea Famiglie b*****u, ca altfel ti se retrag gingiile degeaba.
3
11
Vreti sa o duceți in politic. Degeaba nu se prinde. Mesagerul este o habarnista este mințiți și are și datorii de plătit logic este pusă cu fenta de Bădescu. Dar uitativa la cum zâmbește Dorcea prin curte de când tit apar informații in presa. E fericit rău. Sa le dea el oare ? Întreb și eu
5
9
Ai dreptate filiera scrisă este f corecta. Achizițiile nu au treaba in combinație. Restul este f corect. Dorcea sa se afirme face necesar pt orice negrila vizează normal ca el m-a pune. Nu sunt bani de reparați??????? Au fost destui dar când se platesc facturi la mișto.
6
6
Doctore esti foarte frustrat dupa cum se vede!! Lasand abilitatile tale de poet deoparte,cred ca esti bolnav psihic sau mai degraba traumatizat de fratele cu care te bati si te certi prin tribunale pe casa parinteasca! Eu zic sa iti faci un control psihiatric sau poate imparti bomboanele cu astia "corectii" ai tai!Aaaaa stai asa ca stiu!Faci asa ca tie nu ti-au dat nici macar un oscior mic de ros si nici functie de DM cum visai nu ai primit dar lasa ca ti-o ia direct V inainte ca manager! Hai sa ai spor la scris ca pana iesi dimineata din tura de noapte tot asta ai sa faci ca atata poti! Totusi lipsesc cuvintele care te caracterizeaza "p....l.....m"
2
9
Eu stiu tot. Am acasa peste tot documente sustrase de la SAJ, fara ele langa mine intr-un sevraj. Am si in pod, numai gold, dar nu mai ajung la ele , ca ma doare un sold. Am si in beci, sa le am cu mine si la locul de veci. Astia care spun ca stiu tot, ma jignesc profund, dar eu in curand, voi initia tinere sperante, toate niste zdreante, cu mintea pe moate, caci cine dracu m-ar asculta, daca creier ar avea. Daca ala cu povestea va scrie romane eu voi scrie epopee, nici nu aveti voi idee, vor albi, vor putrezi aia de la controale cate am eu sa le zic, fara sa ma opresc un pic, cu ecuson de vizitator pentru ca nu voi mai face parte din popor....Voi ati obosit bai? Ia,mai dati din zurgalai!
11
1
Mie frica, mie tare frica....ca o am mica. Ea divina Ionela, madmoasela, coiela, marea curajoasa, vanjoasa, meritoasa, decoratoasa cer mila si indurare, nu vreau sa declansez la tine suparare, in genunchi stau, ma duc la dileri si-ti iau cel mai fantastic drog, numai sa nu raman olog....asa ca te rog, mare indurare. Fac ce vrei tu, spun tot, strang pentru tine vot cu vot....Esti surioara mea, esti inspiratia mea....tinerica, subtirica....nu hoasca adipoasa, scarboasa si uleioasa. Frumusetea mea, daca nu ma tin de cuvant si te mint, cu oglinjoara ta in broasca raioasa ma vei transforma. M-am urcat pe-o sa si v-am spus asa, doar un inceput de poveste, ca romane multe este, personaje de poveste.
13
3
Numai castigatori pana acum. Niciun pierzator....o ba da.....Sima Alin, saracutul de el. Domnul Ionela. Ia dat curajoasa Stoica Ionela pentru iubire mareata azi un fum, maine un praf, poimaine o vena pana cand un organ extensie al lui.madama a devenit. Scuze scuze.....am uitat un busines man s-a,aratat. In oglinjoara magica s-au uitat 360 grade sau rotat si s-au trezit stapani la toti lectii dand.
10
2
Pentru cel care scri in "rime" mai jos....doctore...Balanescu chiar!!!Te stie lumea destul de bine pentru rimele tale dar poate ar fi cazul sa iti fac si tie cunoscut cazul barbatului decedat tanar de la Kaufland unde coordonai situatia din dispeceratul integrat,ti-ai trimis slujitorul de suflet Sabin,la caz,cu mana asa cum l-ai învățat, in buzunar si fara aparatura nefiind in stare sa salveze un tanar care a si decedat din incompetenta voastra!Bucurati-va ca pupand ghiulul se va musamaliza totul insa vad ca ma jignesti in ultim fel si iti spun public aici ca chiar eu voi face tot ce este necesar pe cale legala sa platiti pentru incompetenta voastra!
3
13
Gurita 3 - Hariton Flori - Floricica de Floricica - cu Cealera pana mai ieri se ura de moarte, pana cand pupandu-si mana, jurandu-si credinta, functie inalta i-a cerut. Si cum.cine cere primeste unsa directoare a fost. Si cum nici legea nu sta in calea fericirii si mari iubiri....au pornit in viata, sa faca avere sanatoasa. Si cum strangatoare era, magazionera la baza ea, hoby dansul pe mese la popesce rasfete, pe urme licee facultati si mastere ....sora de cruce se facu cu vitejeasca Sima Ionela
15
1
Nu stiti cine este Stelian Ion - garsoneristul de lux - care intimidat si posibil excitat de viagrista Stoica scuze Sima Ionela loc de cinste 23 ia dat la consilieri judeteni, ca tare mandrii sunt ei. Casele ni le vor lua, in garsoniere toti vom sta, cu rucsace vom umbla, nevestele ne vor venera pana senatori vom ajungea ( Remus sa va puneti numele la copii ca toti senatori si deputati vor fi - cu poza lui Remus Negoi sub perna sa va culcati cand va procreati)
13
2
Guru 2 - Stelian Ion cel care ministrul justitiei fiind a pus presiune pe ministresa de la sanatate ( Movila se chema) numire lui Cealera Ionut sa o faca de indata ca asa-i calea dreapta. Cat sa mai sufere si omul asta. Popescu il harcea parcea il facea, b*****u il ignora, directorimea i se lua de un ferches frumusel doctorel....
14
3
Daca sti atat de bine cine sunt cei 8 sau 9,de ce nu esti asumat sa mergi pe cale legala si sa denunti?Suntem "tari" doar in comentarii la stiri?Mergi si anunta unde trebuie si asa poate pleaca gasca la pachet!Cat despre doamna care zici ca sare pe managera,o sti ea de ce sare,poate i s-o fi facut vreo nedreptate ceva
7
2
Mai angajatule,tare liniste mai vezi tu in institutie!Nu a fost asa "liniste" pt ca doamnele stau ascunse prin birouri de frica presei iar angajatii intra in institutie pe baza de ecuson cu "vizitator"! Ciudat este ca pana acum nu au facut ele un comunicat de presa!Defapt ce sa spuna?Ca vor sa mai fure in continuare?Sa spuna si de rechemarea din concediu a managerei care in mod legal o face ministerul nocidecum directorul medical,dar,dupa cum doamna e ca fotbalistul,are tot dreptul ca doar e SRL-ul ei!Sa spuna si cum institutia cheltuie din bugetul ei pentru procesele impotriva angajatilor si tocmai din acest motiv nu mai exista buget pentru reparatiile ambulantelor!Cat despre ce spuneai ca materialul este platit,afla ca a fost cat se poate de gratis si transparent!Semnat Ionela Sima (cea reala)
1
16
Deci gasca mare. Vreo 9 semnaturi si peste toate managerul. Pe astea Sima Ionela nu vi le spune. Ea sare direct la manager
1
10
Acesti 8 hoti ar fi: inginerul dorcea a, pensionarul militar ofiter contrainformatii si dezinformari negrila s, cele doua de la achizitii neagu l ( nu va atingeti de ea ca este simpatia lui ofiteru) si gula n, 3-4-5 economiste ( roman e, dogea l, sufana m, dinu c, birsan i)
0
15
Managerita nu poate fura singura. Daca ea este hoata, pe langa ea mai sunt inca minim 8 hoti
0
15
Va intrat frica in oase. r*****a prezintă f corect ce este in ambulanta. Vom mai trimite material
1
11
Va cânta Dorcea peste tot asa cum ii cânta lui Cealera unde sa caute doar la el la reparații sa nu se bage L ați demis și acum cânta și latră peste tot A fost cu voi și va știe combinațiile Ați scăpat de uni incomozi dar nu de toți după cum se vede.
2
10
Acest angajat saj este Pisica de aia vede el liniste E disperat. Doar se știe ca și el este băgat in Combinația cu cursurile. Lua și el ceva firimituri Asa vor ei liniște sa nu se bage cineva pe la angajări sau pe la facturile pt reparații ca și acolo este dezastru.
1
10
Oamenii astia vorbesc de furturi , de delapidari dovedite la inalta curte , de hartuiri si pt tine viata-i roz. Tu ori tragi ceva, ori esti partas si iti e frica de bratari, care oricum vor venii! ori esti CONDUCEREA
2
10
R,e,p,l,i,c,a...
1
1
r*****a ...inca o data ne prezinta un articol platit, impins, cu bani multi banuiesc, de anumite persoane cu interese personale (care urmaresc functii de conducere) care vor sa creeze instabilitate, mai bine spus motiv de barfa, in randul angajatilor. Nu este cazul, pot spune personal ca nu a mai fost de mult asa "linistite".
18
1
Da Dorcea te interesează pe tine unde este dir tehnic. Știm toți ca ești sifon Te ai dat mare in curte ca tu o sa i dai afara pe Bădescu Acum scheauni ca o potaie și trimiți sesizări peste tot.
1
9
OFERTA ELECTORALA A ASISTENTEI SIMA DIN OVIDU DE LA USR ESTE SA LIVREZE DROGURI LEGALE SOTULUI AMBULANTIER CU CREIERUL DEJA PRAJIT SI SA-L ADUCA DIN NOU PE CEALERA LA SAJ MANAGER CU AJUTORUL LUI STELIAN ION CARE V-A UMPLE CONSTANTA DE SOBOLANI. VIITORUL ESTE SUMBRU CU USR CONSTANTA !
16
4
Da,ne bucuram si ii sustinem pe colegii care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume insa vom vorbi si noi la momentul potrivit,atunci cand vom fi siguri ca daca spunem tot,nu ne vom puerde serviciul asa cum au mai patit si altii de ai nostri iar astia care sustin conducerea,cei care au malpraxis la activ,stau bine merci la cabinetele de la Vadu si Corbu cu parafa doctoritei in mana! Sa le fie rusine acestor doua doamne!Daca au demnitate,sa isi dea demisiile de onoare,nu sa demita ele oameni onesti si sa faca plangeri penale peste plangeri penale celor care pot fi pitentiali contracandidati! Doamnelor,institutia nu este firma voastra de acasa!Intelegeti ca suntem cu totii angajati si doar avem functii diferite! Poate ar fi bine sa spuneti si de lipsa recenta a directorului tehnic! Oricum doctorita e ca fotbalistul,ea centreaza,ea da cu capul si tot ea apara la poarta,doar ca acum este posibil sa isi dea autogol!
4
16
Corect dar nu vezi ca Dorcea stropește tot și acum la presa. Când a venit Cealera a stropit tot de Bădescu sa nu l demită. A venit Iacob la demis și acum stropește de ei toți Se lauda ca el o sa i dea jos pe ăștia.
3
8
Gica Contra bine punctat! Actualii lideri de sindicat dacă au demnitate,ar trebuii sa renunțe la funcții, tot Muppets sunt și ei. Lăsați locurile unor oameni care apară interesele colectivului ,nu interesele HOATELOR !
6
14
Pentru astia Gica Contra, sa stiti ca tot colectivul apreciaza ca vorbeste cineva si in numele lor , atunci cand sunt amenintati ca sunt dati afara! Baza la cele 2 sindicate nu mai exista sunt degeaba! Cei 2 lideri de sindicat se stiu ei care, tin cu actuala conducere, doar sa isi tina ei fundu pe scaune, dar personalul nu mai are incredere in ei, si asta stie tot SAJ -ul
6
14
Daca aceste doua doamne mai au vreo indulgenta fata de toti drogatii, psihopatii, licheleke, scursurile, lenesii, hotii de la ambulanta chiar sunt ori proaste de bubuie ori sarace cu duhul si-si merita toate complimentele. Daca ar fi sarit la gatul meu cei carora le-am aratat respect si indulgenta praf si pulbere ii faceam. Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte. Doar Alah este mare!
17
3
Dorcea esti o puslama,se pare ca te ai reurcat in caruta la care tragea Bivolita paroasa Bàdescu si lingaul de clante de barbatsu.Te au dat jos din caruta iar tu ,fatalau ce esti ,cand vei fi strans cu usa o sa stropesti ca yn serpulet.Ve zi ca te ajung din urma angajarile facyte si o sa auzi numai zdranganit de catuse.
4
12
ASISTENTA SIMA DE LA OVIDIU ESTE CANDIDATA USR LA CONSILIUL JUDETEAN CONSTANTA SI ESTE IN CAMPANIE ELECTORALA ! BRAVO, ASA AU FACUT SI LA BUCURESTI, APOI S-AU UMPLUT DE SOBOLANI. AU DAT UN TUN DE PESTE 1 MILIARD DE EURO PE VACCINURILE DIN PANDEMIE ! CEALERA ESTE IN SPATELE LUI SIMA PE CARE A PREMIAT-O LA COTROCENI
24
1
Toate hoastele astea trebuie aruncate afara din servici fara pensie. Sa le confiste tot ce au si sa dea la tineri. Putori ordinare! Mars la puscarie cu voi si cu procuroul ala corupt care a inchis ochii la hotii!
13
15
Sa va dau la m**e la toti care tineti partea la hoti si hoate. Daca au furat sa le bage la puscarie cu toata familia lor si sa fie fututi in c*r de baiatasi pana le ies ochii din orbite. Ne pisam pe toti hotii si pa aia care le tin partea.
9
13
Dorcea Dorcea se pare ca te ai sucit iar. Acum ești împotriva lor ca te au demis. Dai la presa informații și stropești tot. Nimic nou tot timpul ai fost un stropitori. Te ai pus acum împotriva noastră Dorcea Dorcea
7
10
Ala de ai lasat coment cu titlu Saj, si le ti partea hoatelor!, de spui ca s-au carat altii cu coada intre picioare, vezi ca aici se discuta de furt din banu public in forma continuata , de abuz in serviciu, si de grup infractional organizat. Din schema asta nu se va pleca cu coada intre picioare, ci cu bratari! Esti cumva prins in schema de le ti partea?
12
13
Cred ca astea doua, o sa isi scrie una la alta concedii medicale, iar la diagnostic or sa treaca Inceput de Sfarsit
10
16
In spatele procurorului care care a clasat cauza se afla fostul p******r sef, Julien Iacobici, prieten apropiat al familiei b*****u.
5
10
de iiinfractor are spagarul bodean !!!
6
10
La ITM ESTE O G ASCA CARE ESTE IMPOTRIVA ANGAJATULUI SI FRATI DE CRUCE CU ANGAJATORII,orice petitie ai depune impotriva societatii cu angajati putini unde nu exista sindicat va si solutionata impotriva ta chiar daca ai dovezi scrise nu vorbe,am trecut prin asta,ocoliti ITM si mergeti la Tribunal,numai dca aveti dovezi clare si martori si avocat,procesul dureaza cca 4 ani,la mine au trecut 2 ani si au fost numai amanari
11
12
Noroc cu SMURDul pt.ca pe baza Ambulantzei nureau oameni cu zile in casa,nici pe timpul comunishtilor nu puteai sa pui baza pe salvare caci nu venea,in ultimi ani nici numai sunau oameni la Salvare vineau singuri cu bolnavul la spital cei care aveau mashina, ceilaltzi aveau o ruda,sau un prieten cu mashina si daca atunci pe timpul comunishtilor cand erau pedepse era asha va datzi seama dupa 1990 cand legea era doar de forma ce furturi s-au facut la Serviciul Judetzean de Ambulantza si mai rau este ca sau facut ceva controale sau gasit delapidari de sute de mii de lei"o mica parte fatza de cifra reala"si cu toate astea nici pushcarie, nici bani nu fost adusi inapoi de hotzi si culmea tot ei conduc,cine protejeaza si incurajeaza furtul din banul public sunt mai penali decat urataniile alea din poza deformate din cauza grasimi.
15
13
Pe frumusețile astea două nici pe coperta la revista Urzica nu le primesc.
12
13
Spun totul. Arata ca niste luptatoare pentru comunitate .
10
12
Asumați înseamnă să și semneze reclamațiile cu nume și prenume nu sa folosească numele colegilor, asa ca investigație plăcută ca asa va place vouă teatrul și comedia
18
0
Pai mai SAJ! Daca aceste personaje erau "nevinovate" oare mai existau documente care sa ateste aceste lucruri?
9
13
Se pare ca v-au si le-au cam stricat jocurile aceasta "familie" sima/stoica! Nu uitati ca mai sunt si alte familii de asistenti/ambulantieri care si-au dat demisiile pentru ca au fost amenintati de cele doua doamne ca le vor face probleme la casa de asigurari! Si daca unii au curajul de a spune lucrurilor pe nume inseamna ca sunt ASUMATI si nu sunt Muppets' ii nimanui! Cred ca aveti parte la delapidare de ii tineti in brate!
8
14
Sunteți într-o mare eroare, oameni buni, nu pierdeți vremea asa, oare ce s ar fi întâmplat cu Cealera și hariton la conducere? Aceasta conducere e una foarte bună, de ce ii privesc pe asistenți și ambulantieri oare angajările tesa? Nuuu, sunt doar informații scăpate de la resurse umane către operativ fix pt reclama, familia Sima stoica, dar aviz lor au ma fost și alți smardoi p acilea și s au carat cu coada între picioare, păpușile mupets sunt cei care și pierd vremea cu interesele lui hariton și Cealera, apropo și Ionica și Cealera și resursele, toți urma sa fiti pisati de mai mare doamna hariton, dar în timp ce voi pierdeți vremea ei mai invropesc un dosarele pe la instante cu prea buna avocata
19
6
lumea medicala este total scapata de sub control, sanatatea este foarte scumpa ptr cetateni. la cta, se adauga in plus incompetenta si lipsa de personal. medicii din cta erau si sint recunoscuti la nivel national, ca ciubucari.
11
10
La ce fete au Badeasca si Iacob, zici ca fac reclama la necaz
16
15
Vai mama lor ce fete de infractoare au. De aceea nu merge treaba la SAJ. Doua baragladine fac gaura serioasa in buget.
11
17
De ce hoții nu primesc niciodată pedeapsa lor justă? Pentru că vulpile păzesc adăposturile. Ajunge de nebunia asta aduce furci
12
11
r*mânce neaoșe. etalonul frumusetii acestui neam de traista, furnizorul principal al Europei la cules de sparanghel, ceapa și alte căpșuni.
17
15
Credeti ca nu se stie ce a fost si cu cealera?
25
0
Penlista candidatilor din partea pesede sunt majoritatea ori infractori deja condamnati si cu stagiul facut la cusca, ori sunt cercetati penal ori analfabeti. Un exemplu este ciobanul marius ce se prezinta regele. Un gagan spalacit care era omul lui banias, acum si-a schimbat culoarea politica, poate are sanse de reabilitare.
11
10
Luați legătura cu Dna Hariton și sigur va va da multe informații folositoare și adevărate. Bădescu , Iacob și Dorcea ascund documentele
17
13
Cereți documentele ple legea 544 de angajare a soțului lui Iacob Monica la comp achiziții in 2020. Cereți facturile de reparații a ambulantelor sa vedeți surprize acolo. Sume enorme și ambulantele se întorc defecte dar fact se platesc
17
12
Vedeți și de Dorcea A marele inginer păcălici. Este tot in barca lor și are și el parte din Hoții.
16
8
Asta e Constanța anului 2024 o mână de minoritari ma. Ke a pus mâna pe tot orasul, toate funcțiile unde se învârte banii sânt ocupate de minoritari, votați psd mach1don1a că așa o să arate orașul și peste 50 de ani
23
3
Monica ii m***a.Asa tre dati cu curu de pămînt toti.Dar vad ca in schimb voi r*****a pipăit apăsat rect de chitac v****l.De ce oare argintiu sa fie de vina.Da cu siguranta
11
4
Planet
17
5
Doua alogene.
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468