REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Făgădău vrea chiriaşi sănătoşi în cartierul Henri Coandă şi copii duşi la şcoală!

Făgădău vrea chiriaşi sănătoşi în cartierul Henri Coandă şi copii duşi la şcoală!

Replica API 24 martie 2018 | 00:44 434

Criterii DRASTICE pentru cei care vor fi mutați în cele 10 blocuri

Criterii DRASTICE pentru cei care vor fi mutați în cele 10 blocuri

În cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal, a fost votat un proiect de hotărâre pentru transmiterea în administrarea RAEDPP Constanța a unor imobile aflate în domeniul public al municipiului Constanța, din cartierul social Henri Coandă. Este vorba de cele 10 blocuri noi construite, care urmează, după cum precizează primarul Decebal Făgădău, să intre în posesia chiriașilor din toamnă cel târziu.

Însă, edilul Constanței a dorit să clarifice niște aspecte importante cu privire la criteriile pe care le va avea în vedere în momentul în care vor fi făcute repartizările către potențialii chirași. Așadar, în contractele de închiriere, implicit în actele adiționale pe care le vor semna oamenii, vor fi stipulate mai multe aspecte, unul dintre ele fiind obligativitatea de a-și trimite copiii la școală, asta pentru că învățământul este poarta de deschidere spre o comunitate și o societate normale. Mai mult, fiecare chiriaș va beneficia de asistență medicală, deci analizele trebuie făcute o dată pe an cel puțin, iar aceștia vor trebui să facă dovada periodic că și le-au făcut pentru a nu fi purtătorii vreunei boli care să fie depistată prea târziu.

În momentul de față, Decebal Făgădău a precizat că lucrează la un proiect cu o echipă din Norvegia pentru a construi un centru comunitar în cartierul respectiv, dar până atunci așteaptă ca pilonul să fie deschis pentru a putea accesa finanțarea.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ai prins nevasta cu moldoveanu in pat,.
0
1
Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui
1
0
Incurajati munca nu hotia. Constanta nu are nimic. Asta nu este turism ce vedem nici 2 luni pe ani. Astia din henri coanda numai dosare au. Hoti. Talhari. Asta incurajezi dl fagadau. Nemunca si voturi pt tine
2
0
PAREREA MEA ESTE CA ACESTE CIORI SAU TIGANI TURCI CUM PREFERA EI SA ISI SPUNA MAI BINE AR FI SA II TRIMITEM PRIN SIBERIA SAU POATE REUSIM Sa LUAM LEGATURA CU AUTORITATILE POLONEZE SI SA II CONVINGEM CA TABARA DE VARA PENTRU LEPRE PUTUROASE SI INCULTE DE LA AUSCHWITZ TREBUIE REDESCHISA ASA O SA AVEM PARTE DE UN ORAS MULT MAI LINISTIT MULT MAI CURAT SI CU UN GRAD AL PROSTIEI SI INCULTURII MULT MAI REDUS
5
1
Ai umplut ct de betoane si inaripate
5
0
partea proasta este ca nu ii aduce nimeni la cunostinta primarului aceste comentarii poate asa s-ar trezi la realitate
5
0
vrei chiriasi sanatosi? pai la ce gatlej au cand zbiara, ei deja crapa de sanatate! asa, ai grija si de pirande ca sa se impuieze si mai mult, in loc sa ii incolonezi pe toti si sa ii duci la munca in agricultura zi lumina, si sa populezi satele cu ei, sa isi faca case din chirpici singuri, sa vada cum e la munca! ii vedem ce pofta de munca au cand strang frunze prin parcuri ! ai grija sa nu oboseasca, saracii ! afara cu ei din oras !!!
11
0
Nu este halat, este pardesiu, ce dreaqu. Foarte bine dom prim, a inceput campania pe banii platitorilor de taxe. Bv.
9
0
poate le impune Fagadau sa nu mai poarte halat de baie pe strada.
12
0
Gard imprejmuitor si apoi dati arme ciorilor !
5
0
Sa muriti de toate bolile grele existente, ciorile dracului! Moarte Guvernului!!! Moarte psd!!! Moarte tsd!!! Moarte ciumei rosii!!! Cum dumnezeii mamicutelor voastre de zdrente nenorocite sa dati din banii opriti mie de statul jepcar ,in procent de 45% imi opreste ciuma rosie din salariu, ciorilor nenorocite, cacanarii si nespalatii astia, criminali, pesti, pedofili, putori si jighimele umane?!? Sa muriti de cancer toate ciorile in frunte cu cine pastele si cristosul dumnezeirii baragladinelor voastre care v-au cacat, in frunte cu scursurile de asa-zisi politicieni... cozile de topor!!!
17
0
iubitorului de negrii?Ca sa mobilizez tot neamul sa ne asiguram ca borfasul asta nu va mai fi la butoane.
13
0
Cei care l au votat prima oara pe Fagadau au facut o greseala. Daca o fac si a doua oara va fi prostie. Astept cu nerabdare sa i se termine mandatul acestui borfas pentru ca a distrus orasul.
18
0
Cu ce o fi gresit orasul Cta de ne-am procopsit cu un ghetou de ciori infecte de tigani turci imputiti , in cea mai frumoasa zona a urbei ?!?!?
22
0
cand organizam protest impotriva luI Fagadau? inca 2 ani si ne batem cu Kabul la coada clasamentului.
14
2
Vedeti cu cine faceti contract ptr un gard imprejuitor al cartierului h c -sau a doua varianta destinatia sahara -d-zeu sa va ajute
11
0
DEMISIA fatalau dute lasane ai distrus Consta ta.
18
0
Mazareeeee cum mm sa faci cuib de ciori in mijlocul orasului ? Fagaplaaa vrei sa aduci tooate ciorile din tara in Tomis 3 ??
17
0
Sa faca in asa fel si sa mai mareasca acel cartier social . Este pozitinat la margina orasului , se vede campul de acolo , este foarte bine
4
13
Fagadau esti o mizerie pentru constanta nimic nu ai facut strazile mergi de parca mergi pe cam orasul este praf! Iar tu esti o mizerie a Constantei
24
2
ca noi tiganii,nu avem unde munci...dar nici nu prea vrem sa muncim...noi n-am fost vreodata pe la munca...pentru noi tiganimea,munca este o mare injosire...noi avem de toate...tigari...cafele...fetite la productie...noi nu vrem sa muncim...pe noi ne doare capul...ne ia cu frezoane...cu temperaturi mari....avem asa o boala,care se numeste depresie...niciodata nu reusim sa muncim...copiii nu se pot duce la scoala,ca nu avem cu cine sa-i lasam...noi suntem multumiti cu ajutorul social...la prestatia pentru zilele de munca,nu mergem,dam spaga la sefi...primim alocatii ,la cantina mancare moka...
28
0
Stancuto, stai in banca ta, ca ti-au cazut ouale.
12
1
Din cauza nesimtirii si manipuland ordinar, psd , Fagadau, mentine in oras acea gloata de infractori. Jegosii aia nu muncesc, fura, fac scandal, cersesc, progeniturile lor nu merg la scoala si ataca copii iar noi, ca niste idioti ce suntem platim pt ca javrele astea sa aiba adapost si sa primeasca pachete. Ghetoul asta a disperat familiile din jur iar politia nu este in stare sa faca ordine. Ii urez lui Fagadau si lui Stroe sa ramana pe drumuri si sa se mute in baracile alea, cu tot cu familiile lor. Sa vada tampitii realitatea, pt ca sunt in stare de orice numai sa aiba masa de manevra.
29
0
Multumim domnu primar santeti un om cu inima de aur ca va ganditi si la noi romi care nu avem unde munci si nu avem ce le da de mancare la copi nostri va iubim
7
23
RELU sa le decalotezi penisurile ciorilor tu cu mata si cu ai tai.
2
23
Se numesc BLOCURI acuma?
16
0
Nuam somn noaptea. Am albit. Din cauza taxelor si impozitelor pe care trebuie sa le achit Nu gasesc oamenii la munca. Toti vor salarii ca in primarie. Si cand vad ca banii din taxele si impozitele platite de mine de tine , huzuresc acesti asistatii sociali, ma ia capul. Vad ca nu se stipuleaza nici o conditie ca chiriasi sa aiba un loc de munca! Cred ca se impunea sa fie conditia numarul unu !
41
1
fagadau nu uita..inca suntem mai multi decat tziganii tai,cu ocazia asta vor iesii la vot si nehotaratii sa te dea jos. le ai fdat motiv beton. o sa demonstram ca sunt si oameni cinstiti in constanta care se trezesc dimineatza sa plece la munca,sa mearga la scoala...facultate...la un teatru la o biblioteca.Suntem mai multi si o sa simti asta la alegeri.ajunge cu prosteala ,lumea s a desteptat si saturat..poate sa te voteze si paduchii de pe ciori tot nu o sa fie mai multi ca noi
42
1
Domnu primar zau esti PROST. Cum iti permiti ca din banii nostrii sa faci pomeni electorale la ciorile tiganesti ? Asta e discriminare pe fata. Tiganii o sa vina in masa la vot cu autobuzele PSD. Rutzine satzi fie tzitzirucule!
49
2
Asadar,turistii romani si straini nu vor mai vizita statiunea constanta ci,o mandretze de sat cu tigani sanatosi.Sejur odihnitor garantat de fagadau!
37
2
Si cum va face fagadau verificarea sanatatii? Va efectua personal controale ginecologice,bucale,intestinale,etc la fiecare ...inaripata...ah,pardon...la fiecare rezidentiabil zmolit?Cu manusi si masca,maestre,racaiti in ei sa-i cautati de sanatate.
25
3
PSD-isti au distrus aceasta zona, de parca nu era suficient ca aveam cinghenelele din Anadalchioi, au adunat si altii din oras si le-a facut cuibar aici.
37
3
Pai ...doar de gripa aviara pot face. Sa fie puii sanatosi sa fie ca Feru.
23
2
Domnule primar cat o sa le da-ti la putorile astea care nu muncesc , fura, inseala batrani, nu pastreaza curatenia si pateaza fata acestui oras. Terminati cu aceste pomeni ordinare facute de stat pentru niste putori Domnule primar va rog sa verificati strada B. P. Hasdeu nr 9 unde este o mizerie ordinara cu tigani fara domicilul aici si cu case la cartierul Hery coanda
37
2
Un primar al ciorilor - un primar PSD-ALDE !
41
3
d-ta nu vei reusi niciodata sa integrezi tiganii-adica sa-i faci sa se comporte ca oamenii normali;tiganu e neam-prost,hotz,puturos si munceste doar sub paza armata;fiind un neam de nomazi tiganii sunt fericiti in carutza sub ceru liber.Tarile mult mai avansate ca noi prefera sa le dea bani de avion sa scape de ei.Mie nu-mi convine ca din banii virati tie la buget sa sponsorizez baragladinele astea.De ce n-ai facut un cartier pentru tinerii care muncesc au copii dar nu-si permit sa cumpere o casa?de ce nu faci un referendum local sa ne intrebi daca ne convine sa "coabitam"cu tiganii?In centru?
53
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367