REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Familia magnatului Carabulea, LUCRĂRI fără AUTORIZAȚIE la hotelul din Mamaia

Familia magnatului Carabulea, LUCRĂRI fără AUTORIZAȚIE la hotelul din Mamaia

Replica API 16 martie 2020 | 00:00 4205

Fiul lui Ilie Carabulea, proprietar al firmelor S.C. ATLASSIB S.R.L. și S.C. TRANSCAR S.R.L. (societăți prin intermediul cărora deține și controlează în mod indirect societatea de asigurări S.C. CARPATICA ASIG S.A.), a efectuat lucrări la hotelul Coral din Mamaia fără autorizație. Oprea Carabulea a executat lucrări de desființare a parapetului și modificare gol ușă din salonul de mic dejun în scopul realizării unui nou acces către curtea interioară terasă și realizarea unor parapeți în spațiile pentru depozitare și spații tehnice aflate în partea posterioară a imobilului hotel Coral. Carabulea a demarat procedurile la Primăria Constanţa pentru intrarea în legalitate.

Oprea Carabulea; sursa foto: turnul sfatului

Magnatul din Sibiu, Ilie Carabulea, a fost acuzat de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, cumpărare de influenţă (două infracţiuni), dare de mită (două infracţiuni), folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii în scopul obţinerii pentru sine de foloase necuvenite, în formă continuată (3 acte materiale), instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la uz de fals. El a fost trimis în judecată de DNA în aprilie 2014 și condamnat la 5 ani de închisoare. Potrivit DNA, în 2012, Carpatica Asig, companie specializată în emiterea de poliţe de asigurări, în ponderea cărora cea mai mare proporţie o aveau asigurările tip RCA, avea o situaţie financiară precară şi necesita o infuzie de capital de circa 11 milioane de euro. În 2018, a fost eliberat condiționat.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Carapulea mai bine zis
1
0
Acum este sc general hotel group srl sibiu
3
0
Magnat sau altceva???
5
0
io sant cel mai mare magnat de magnat transport capsunari si ciorditori la spania si italia
3
0
Spaga stie tot orasul se incaseaza la Babu si sagetile lui. Makidonii se pisa pe constanteni. Babu din PSD conduce reteaua de autorizatii si constructii.
10
3
Nu ii mai satura... Nici Covid nu ii doboara pe astia... Vaaaaiiii.... Ce ne facem, nu mai au sezon estival... Na, bine va face Covid
19
1
Are un palmares bogat individul. Si un nume pe masura - Carabulea .
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212