7.5° Constanța Vin., 27 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6256
7.5° Constanța Vineri, 27 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6256

Fără apă caldă și căldură în Tomis III

Cristina BĂRBUCEANU 30 noiembrie 2022 | 09:07 819

Având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data  de 30.11.2022, ora 8:00 se va opri furnizarea energiei termice către punctele termice: PT 119, 214.


Zona afectată de această oprire: Tomis III.

Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termice menționate nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

„Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.”, au declarat reprezentanții Termoficare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

inainte de 89 cand totul era rationalizat la maxim sau lipsea sunt sigur ca temperatura la calorifere si apa calda era cu cel putin 8 - 10 grade mai mare decat acum - am scapat de dracu si am dat de naiba - incep sa am si eu tendinta de a trece in tabara nostagicilor comunismului
0
0
deja sunt convins ca in ultimul megainterviu la replica al lui chitac atunci cand a spus ca el este "primul interesat sa dea mai putini bani la subventiile pentru incalzire" a vorbit cat se poate de serios si da extrem de putina caldura si apa calda este calaie, iar dusul o tortura, pentru ca chitac si ai lui vor sa faca economie la banii de gaze si de subventii si fac economie foarte foarte foarte mare dandu-ne noua foarte foarte foarte putina caldura
0
0
eu am caldura la calorifere dar temperatura caloriferelor este atat de incredibil de scazuta incat pot sa pariez pe orice ca nu depaseste 20 de grade; pun mana pe calorifere si mana mea este mai calda decat caloriferul; pentru ca mi se pare incredibil si am tot timpul tendinta sa cred ca este iar o avarie ma tot uit de 5 - 6 ori pe zi pe site termoficare si ziare locale si ma mir ca nu s-a anuntat inca o avarie si in cartierul meu - care este central
0
0
Romania 1987
0
0
Pe hasdeu opresc zilnic apa chipurile pt avarie. Dar ei branseaza blocul de pe zamfirescu. Pt unul cu bani sufera un cartier intreg.
1
0
Tomis Nord fără căldură și apa calda
1
0
Ei suferă cel mai mult. Sa mulțumim lui Mazăre, care a dat doar circ si pâine, pe principiul....după mine, potopul!
4
0
BATJOCURA CLANULUI PESEDE-chitac !!! Nu exista NICI O AVARIE !!! Sunt doar INVENTII pentru a face economie la banii primariei, adica banii din taxele si impozitele constantenilor !!! Asa le ramane mai mult de SIFONAT si EVAZIONAT, prin lasarea sistematica in frig a sute de mii de constantenti !!! Noroc ca avem MILIARDE DE BECURI pe marile bulevarde ale constantei, CIURUITE de catre CIUMA ROSIE PESEDE chitac !!!
4
2
nu ma mira! in zona trocadero, cu toate ca adus la cunostinta telefonic dispeceratului-Bratu, ca nu am caldura, nu a fost luata nici o masura. am un picior amputat, nu pot sa ma misc sa vad care este problema. multumesc primarului si incompetentilor pe care ii are pe linga el!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011