REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

FEMEI URMĂRITE pe STRĂZILE din Constanța, până la intrarea în CASĂ! AGRESORUL: 'Recunosc, eram DROGAT!'

FEMEI URMĂRITE pe STRĂZILE din Constanța, până la intrarea în CASĂ! AGRESORUL: 'Recunosc, eram DROGAT!'

Replica API 5 iunie 2019 | 00:00 489

Agresate: 'M-am trezit cu un pumn în față'

Agresate: 'M-am trezit cu un pumn în față'

sursa foto: financialexpress.com

Emurah Mustan este cunoscut cu antecedente penale, fiind recidivist. A ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii, după ce, în iarnă, a urmarit mai multe femei, în general vîstnice, pe care le-a agresat în fața imobilelor în care locuiau, pentru a le fura bunurile. Instanța de fond l-a condamnat acum la 5 ani de închisoare. Cum decizia nu a fost definitivă, apelul a fost stabilit pentru data de 26.09.2019.

Analizând materialul probator administrat în cursul urmăririi penale, instanța a reținut că Emurah Mustan e acuzat de mai multe fapte de tâlhărie, fiind probate 6. Astfel, la data de 16.12.2018, în jurul orei 18:30, a urmărit o femeie în vârstă de 77 ani, care se deplasa către domiciliul său din municipiul Constanța, iar în momentul în care s-a apropiat de scara blocului, a fost lovită cu pumnul în zona feței de către inculpat, după care a cesta a deposedat-o de poșeta pe care o avea pe umăr, ce conținea documente personale, suma de 80 de lei și un telefon mobil marca Nokia. Organele de urmărire penală au efectuat investigații în zona săvârșirii faptei fiind identificate și ridicate înregistrările camerelor de supr aveghere video care surprind momentul comiterii faptei și confirmă cele declarate de către persoana vătămată Cu oc azia audierii inculpatului acesta a recunoscut săvârșirea infracțiunii. De asemenea, pe 5.01.2019, în jurul orei 14.20, a urmărit o femeie în vârstă de 68 de ani, care se deplasa către domicilio. Când a ajuns în fața ușii de acces în curtea imobilului, din spatele său a venit Emurah, care a în trebat-o cât este ora după care a împins-o și i-a smuls din mână o sacoșă, a scos din aceasta portofelul în care se afla un telefon mobil marca Samsung, acte și suma de 200 lei, după care a abandonat sacoșa la fața locului și a fugit din zonă. Și aici și-a recunoscut fapta.

A acționat și în zona Pod Butelii, dar și pe Soveja și Lăpușneanu! Tâlharul: Eram DROGAT

Tot în decembrie 2018, în jurul orei 12.00, a 'filat' în vârstă de 72 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Soveja, atunci când a dat să intre în scara blocului în cre locuiește a fost deposedată, prin smulgere, de poșeta ce o avea asupra sa și în care se aflau acte, bani, două perechi de ochelari și un telefon mobil marca Nokia, prejudiciul cauzat fiind estimat la suma de 300 lei. Apoi, potrivit rolii.ro, pe 27.12.2018, în jurul orei 18.40, în timp ce o femeie în vârstă de 79 de ani se afla în fața ușii de acces în scara blocului său de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, inculpatul a deposedat-o, prin smulgere, de o poșetă și o sacoșă cu cumpărături pe care le avea asupra sa și în care avea acte personal e, carduri bancare și suma de 60 de lei, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 90 lei. Ajungem și pe 6. 01 .2019, în jurul orei 11.00, în timp ce o femeie în vârstă de 47 de ani se afla în fața ușii de acces în scara blocului SR9B, a fost deposedată, prin smulgere, de o sacoșă din plastic în care avea 2 calendare bisericești, un portofel din piele ce conținea acte personale și suma de 60 de lei, prejudicial cauzat fiind evaluat la suma de 150 de lei. De asemenea , cu ocazia audierii, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei, precizând că se afla sub influența substanțelor psihoactive. La fel a procedat și pe 6.01.2019, în jurul orei 18.25, când s-a ținut după o femeie în vârstă de 45 de ani, care se deplasa către domiciliu, fiind însoțită de fiica sa minoră. După ce a urcat treptele către imobilul în care locuiește, inculpatul a venit și a împins-o pe fiica acesteia după care i-a smuls din mână portofelul ce conținea documente personale, carduri bancare, suma de 2300 de lei și telefonul mobil marca Samsung Galaxy S9, in culpatul fugind din zonă după comiterea faptei. În cauză au fost efectuate percheziții

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu cu taticul meu Nas ne futem in cur de mici multumim regale nostru Pruia ca ne-ai largit Vangaaaaaaaaa
0
0
Ati se scrie impreunat si ca lumea despartit....cioroi borat
1
0
voi si stramosii vostrii a-ti fost ciobanii Balcanilor, n-ati avut un oras calumea, niste nimikuri, a-ti taiat frunza la caini 2000 de ani. Ai latrat exact ca o javra handicapatule
3
4
Sa fie marite pedepsele ca altfel ne omoara ca pe bietul politist mort
3
1
E vorba de tigani turci dar si romani,care, cu asta se ocupa,nu le place munca si fura, talharesc oamenii,asta e sursa lor de trai!
4
1
Bagat la puscarie , ras in cap si futut in coor. Ti ai draq de ciori borate hoti si koorve.
8
1
Inca sunt infractori care urmaresc oamenii pe strada chiar ziua in amiaza mare .Se vad de la 7 POSTE maimutele rau intentionate chiar daca se deghizeza in oameni bine imbracati . .Mai multa politie ar trebui Politia ar trebui sa fie specializata si ANTRENATA sa citeasa chipul si comportamentul omului la primul contact vizual cu SUBIECTUL.iar acele persoane care dau de banuit sa fie legitimate si inregistrate.
7
1
in puscarie si munca silnica 50 ani ! nu avem nevoie de el in societate !
5
2
Toate ciorile musulmane si nemusulmane impuscate in cap! Cum sa lovesti cu pumnul in fata o femeie de 77 de ani.Asta nu e om.E animal!Animalele agresive trebuie impuscate!
20
1
La puscarie cu tine,din cauza unora ca tine am ajuns noi turci sa fim comparati cu hoti aia de machedoni.
12
3
Introdusa pedeapsa cu moartea
12
0
se pare ca-i place la puscarie...
12
0
pe asta sa il bata politia? sau si lui sa ii dea drumu? ca e om totusi, sa nu ne purtam ca animalele. prostii dracu, sper sa va vad morti si pe voi si pe copiii vostri care luati apararea la scursuri
6
3
Pai turcii??
7
0
La apel ii da 12 sigur
8
0
Sa le iau mortii.n poola celor care au facut ultima versiune a codului penal , unde talharul , violatorul , criminalul si pedofilul au drepturi ba chiar compensari ! Tudorele , fi.ra.i al draqu cu cine te.a plamadit !
17
1
taiat cate un deget pt fiecare fapta de talharie
18
3
Trebuia sa primeasca 5 ani pentru fiecare agresiune !
17
2
sunt optzeci la suta nerecuperabili in societate , recidiveaza din cauza sistemului legislativ !
16
0
Sa-l dtrogheze inainte de al agata in funie. Sau macar sa-i se simumuleze scena Poate poate se va cai nitel si v-a trece la crestinism.
14
2
Ca intotdeauna aceste ciori turcesti imputite ce put a balegar de batal ar trebui sa le dam sa se drogheze cu niste basini de caine maidanez
23
4
Daca te prind cioaro de nu iti tai tendoanele fmm de ciori
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218