REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Femeie ACUZATĂ de SOŢ că se PROSTITUEAZĂ: 'A vrut să se sinucidă de două ori!'

Femeie ACUZATĂ de SOŢ că se PROSTITUEAZĂ: 'A vrut să se sinucidă de două ori!'

Replica API 30 octombrie 2018 | 00:00 333

SCANDAL în INSTANŢĂ

SCANDAL în INSTANŢĂ

O femeie a depus în instanță o cerere pentru ordin de protecție împotriva soțului ei, acuzându-l că este violent atât verbal cât și fizic. Instanța de fond i-a dat ei câștig de cauză, eliberând ordinul pe o perioadă de 6 luni, dar, la apel, judecătorii au decis că 2 luni sunt suficiente întrucât starea de pericol nu este atât de mare. De cealaltă parte, el a susținut că soția se prostituează și a vrut să se sinucidă de două ori.

Cei doi au locuit împreună, iar în februrie anul curent s-au despărțit, femeia locuind cu minorii în altă parte, așa cum au hotărât de comun acord. Ea a precizat că a decis separarea întrucât bărbatul refuza să aibă un loc de muncă, consuma frecvent băuturi alcoolice, era agresiv verbal, violent și vulgar, inclusiv cu copiii, pe unul dintre ei chiar lovindu-l.

Și după despărțire, femeia, care locuiește în Lumina, a precizat că pârâtul a venit la domiciliul ei și a fost vulgar și amenințător, chiar s-a dezbrăcat în fața tatălui său. Apoi a vizitat-o și la locul de muncă, unde, de asemenea, ar fi înjurat-o și i-a făcut scandal. Reclamanta a depus în instanță și mesajele primite de la soț, prin care acesta i-a vorbit urât, chiar pornografic, și a acuzat-o că se prostituează.

Prima instanță, adică Judecătoria Constanța, i-a admis cererea și a eliberat ordinul de protecție pe o perioadă de 6 luni. Dar bărbatul a depus apel, care s-a judecat la Tribunalul Constanța. Pârâtul a precizat că nu este un om violent, că-și iubește copiiii și că, de fapt, ea este cea care are probleme, că, la nervi, l-a lovit pe unul din copii cu un lemn în cap, a avut două tentative de suicid, fiind internată și într-un spital de boli nervoase și că obișnuiesc să-și vorbească foarte urât, dar totul este reciproc.

Pârâtul a mai relatat că, în ultima perioadă, nu a mai luat legătura cu femeia, singurul său scop fiind acela de a păstra o legătură cu copiii. Astfel, judecătorii au decis că pericolul nu este atât de mare, motiv pentru care au admis, în parte, apelul, emițân ordin de protecție pentru 2 luni.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si impotentii din toata Constanta salivau imaginandu-si cum le fut.
2
0
Eu aveam femei de la fashion tv din mamaia alegeam din ele care cade la pat in seara asta
4
0
nu se vede ca e nebuna?
3
3
Si cu femeile cwrve ce facem ?
9
6
biata femeie, asa fac jigodiile proaste abuzeaza terorizeaza si urmaresc cate o biata femeie. javra dracu
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212