REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Femeie aflată pe o trotinetă electrică, ACCIDENTATĂ MORTAL: a fost DECAPITATĂ!

Femeie aflată pe o trotinetă electrică, ACCIDENTATĂ MORTAL: a fost DECAPITATĂ!

Replica API 17 august 2019 | 08:23 1047

Un accident rutier mortal a fost înregistrat în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul care leagă Constanţa de Tulcea, în dreptul localităţii Oituz! O persoană care se deplasa pe o trotinetă electrică a fost lovită în plin de un autoturism! Din nefericire, persoana de pe trotinetă a decedat! Este vorba despre o femeie, care a fost, efectiv, decapitată!

Update:

Totul s-a petrecut în dimineața de sâmbătă, 17 august, în jurul orei 3.00, când un bărbat de 27 de ani a condus un autoturism, pe DN 22, dinspre Sitorman către Lumina, şi ajungând la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 de ani. După impact, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, şi s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a conducătoarei trotinetei. Aceasta a fost decapitată.

Oamenii legii au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parca vorbiti de gaini iar soferul daca este chior sa nu mai conduca .Cine stie de unde se intorcea saraca femeie ,de la servici
0
1
Mda selectia naturala functioneaza. Ti ai draq de prosti hoti si koorve.
1
0
salut, aveti idee daca este o stire reala sau e fake?
2
0
Pe trotineta sau pe jos,oamenii care nu se asigura,care merg ca vitele sau ca oile,unii cu mutrele adancite in telefoane si casti pe urechi,isi asuma riscul sa crape nu doar ca da o masina peste ei. Poate fi orice altceva periculos,inclusiv un atac din partea unor infractori periculosi protejati de majoritatea oamenilor legii.Ai iesit pe strada,nu te lua dupa ce ar trebui sa fie,ci dupa ce este efectiv si fii atent in pula mea! Nici dracu nu te ajuta de frica sa nu fie pus la cheltuieli ca martor in procese sau chiar batut de infractori,mai rau decat victima initiala.Asigura-te si fii precaut.
4
6
Ce dracu cauti la 3 dimineata pe strazi.. Si pe trotineta si in afara localitatii si fara lumini, fara vesta reflectorizanta fara casca. Eu cred ca aia era beata nu soferul! Daca nu te protejezi tu pe tine.. Daca nu ti tu la propria viata,sa te fereasca altii?!
19
1
Sunt moarta, am ajuns cu bine pe lumea cealalta! Salut familiei, nu va suparati o sa crapati si voi curand ne vedem pupiky
5
5
Dna MIMI-PYPY aveti dreptate!
1
3
Sa ti dau mumu tie si la copii tai DON V.
12
2
Conser ca politia rutiera si cei care vand mijloace de deplasare pe sosele sunt vinovati ca permit circulatia acestora fara a fi semnalizate corespunzator.Propun ca cele cu propulsie electrica.
17
5
Cum sa mergi cu trotineta pe drum national si sa mai fii si nesemnalizat, practic si-a scris pe spate "vreau sa mor si nu stiu cum". Maine poimaine or sa apara si pe autostrazi trotinete sau biciclete care vor merge pe banda 2.
46
4
Eu la Costinesti dau voie la trotinete electrice si la biciclete de nu mai pot masinile sa circule si nu se mai intampla nimica am cativa smecheri care imi dau spaga si fac un purcoi de bani cu trotinetele care au blocat carosabilul dar prostii tot la Costinesti vin. P.S. Sa ma alegeti in continuare ca am grija de voi da i dracu de turisti.
22
4
selectia naturala functioneaza
13
3
sa mi bag pula in copii vostri in mortii vvostri la toti care ati comentat acest subiec
2
36
Cu atati soferi alcoolici,drogati si vitezomani sa circuli noaptea in afara unei localitati cu trotineta chiar si cu elemente de semnalizare este o mare greseala.
42
2
Mai Gigi,daca ai crapa tu ar fi un prost mai putin.
36
6
e bine!o taranca mai putin.La nai multi!
11
50
Fara lumini si fara reflectorizante, noaptea, pe drum european?!?!
64
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102