REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Femeie BĂTUTĂ de soț și ACUZATĂ că are RELAȚII INTIME cu fiul MINOR!

Femeie BĂTUTĂ de soț și ACUZATĂ că are RELAȚII INTIME cu fiul MINOR!

Replica API 6 iunie 2019 | 00:00 419

”Am o viață de coșmar. Îmi spune că sunt prostituată, mă bate de nu mai suport. Dar, ce este cel mai grav e că mă acuză că am relații intime cu băiatul..” este declarația unei femei în fața judecătorilor. Magistrații au emis în cauză un ordin de protecție pe numele acesteia, care locuiește în cartierul Henri Coandă.

La termenul din data de 29 mai, reclamanta a arătat că are o viață de coșmar cu soțul său, este mereu jignită și numită „prostituată”, și in toate felurile, însă ceea ce este cel mai grav este că o acuză că are o viață intimă cu fiul acestora (în vârstă de 13 ani). În data de 26-27 mai, pârâtul a bătut-o, iar acest lucru se întâmplă aproape zilnic. Și locatarii știu că mănâncă bătaie in fiecare zi, uneori și noaptea, urlă de câtă bătaie primește de la el. Copiii nu stau in casă când vine el, iar câteodată mai iau și ei bătaie de la bărbat pentru că intervin. Reclamanta a mai precizat că este foarte violet, îi este teamă pentru viața sa, dar și pentru viața copiilor săi. Spre exemplu, în data de 27 mai a plecat de la muncă, pârâtul a venit după ea, a luat-o, și a bătut-o. La Politie a dep us plângere în data de 27.05.20 19, dar și în urmă cu câțiva ani, numai că le-a retras de frică. Femeia a spus că a plecat din domiciliul comun și că ar putea să locuiască la mama sa, cu copiii. Tototdată, ea a menționat că a cerut divorțul. Judecătorii au analizat situația și au decis să emită un ordin de protecție pe o perioadă de 6 luni, timp în care nu are voie să se apropie de ea sau de copii, nici să-i contacteze în vreun fel.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si care e problema si eu o futeam pe mama de la 14 ani ca imi facea baie si imi statea pastarnacul in sus doar asa se invata meserie pe la 17 ani am avut si prima prietena eram gata dezvirginat si meserias.
1
5
Conform religiei, femeia a fost creata din barbat pentru barbat ! Asta nu inseamna ca trebuie sa ne arogam un drept de proprietate asupra femeilor !
4
1
unde dragoste nu e nimic nu e
3
2
Cartierul Henri Coanda...din lovesc lovesc cioroii astia borati....nicio zi fara duhoarea de cioroi....
15
2
N-am mai mancat o friptura din 1900 toamna bag numai Doneruri nici cacat nu mai am ca n-am ce , eu alaturi de fratele si taticul meu Nas am fost sodomizati si obligati de Bogdan Pruia sa avem relatii sexuale ,ulterior ne-a dat si cu pipi pe noi iar lu taticu I-a lasat si un cadou o pizda pe muie
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212