REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Femeie din Constanţa, CERCETATĂ de procurori după ce a prezentat adeverință de la angajator falsă

Femeie din Constanţa, CERCETATĂ de procurori după ce a prezentat adeverință de la angajator falsă

Replica API 22 aprilie 2020 | 15:30 26171

O femeie de 31 de ani din Constanţa s-a ales cu dosar penal după ce a minţit oamenii legii. Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, organele de cercetare penală ale poliției judiciare din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac efectuează cercetări cu privire la infracţiunea de fals în declarații, prev. de art. 326 al. 1 Cod penal, în cauza înregistrată la 13.04.2020 ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliție.

Ancheta are ca obiect cercetarea împrejurărilor în care o persoană de sex feminin a întocmit și prezentat organelor de poliție, pentru justificarea deplasării în afara domiciliului, o adeverință care atestă împrejurări necorespunzătoare adevărului.

Adeverință eliberată de așa zisul angajator

Mai exact, şoferiţa de 31 de ani a fost oprită în trafic, în zona localităţii Cogealac de către poliţişti. Femeia a prezentat o adeverință care ar fi fost eliberată de către angajator. Numai că, în urma verificărilor, s-a constatat că, de fapt, femeia nu era angajată la societatea respectivă.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai dracu prosti de a.ti sta voi in casa din cauza voastra are toata lumea de suferit.Poate face ti ceva controale si la Dedeman
5
1
AVEA CHEF DE PLA
13
4
stati boschetilor in casa!dupa ce ca ne.ati umplut de virusi,toate gunoaiele din italia,spania,mai va plimbati si pe strazi aiurea.Stati acasa si tineti.va si maimutzele legate priponite in casa!
17
5
eu nu stiu nimic , unde a lucrat doamna????
11
3
@BAA...are cum sa te verifice politia daca minti ca esti angajat intr-un loc...si defapt nu esti. Au un soft care este legat la ANAF. Daca esti prost tine-o pt tine!
16
12
nu a mintit prostilor care sunteti ci a falsificat un asa zis " document" fals si uz de fals de aia e cercetata de procurori nu ca a mintit in declaratie eu pot sa zic ca ma duc unde vreau in declaratie.n are cum sa m a verifice politistul pe mine ca mint.
17
7
Cel putin stia sa scrie !
13
4
ASA FAC SI CIORILE IN COLUMBIA UMBLA NOAPTE CU DECLARATI FALSE CA SA SE DUCA LA FURAT
18
7
A mintit saracuta ce sa faca se ducea la pla noi nu rezistam fara pla sa ne dea orban vibratoare daca vrea sa stam in casa
21
3
sunt lute care va f...e nu mai puneti fotografia cu rabla mea ca f...t
8
5
a mintit................
8
4
Daca mergea la Cluj,nu patea nimic!
18
4
Omorati. o futuva.n gura sa va fut.Cacatii aia care conduc tara asta de 30 de ani mint si fura de nu mai stiu nici ei...pe ei nu ii vede nimeni.Tara de prosti ce santem.
16
13
Au verificat ei si nu figura la ITM ca e angajata la societatea respectiva. Cand se termina nebunia asta o sa depuna angajatorul un contract de comodat si se rezolva problema.
12
6
Concret , ce a facut ? Spune pentru a invata si altii. Tu ce faci, dai baza legala
14
2
cine i aratarea?
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272