REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Femeie ÎNJUNGHIATĂ de octogenarul pe care îl îngrijea, la CERNAVODĂ

Femeie ÎNJUNGHIATĂ de octogenarul pe care îl îngrijea, la CERNAVODĂ

Replica API 23 august 2017 | 16:34 450

O femeie a fost înjunghiată la Cernavodă, în dimineața de miercuri, 23 august! Se pare că agresorul este un bărbat pe care aceasta îl îngrijea. Octogenarul era supărat pentru că ea ar fi vrut să plece la o altă persoană și îl punea să-și ia pastilele. A ascuns un cuțit printre haine și apoi a înjunghiat-o. Ei se mai certaseră în acea dimineață, dar prima oară căzuse la pace. A doua oară nu a mai fost așa.

Cei care au sunat la 112 au precizat că victima prezenta o plagă tăiată de circa 10 - 12 centimetri în zona toracelui posterior. Totul s-a petrecut în apartamentul unui bloc situat pe strada Sadoveanu din Cernavodă. La fața locului au ajuns numaidecât cadrele medicale, dar și un echipaj al Poliției. Femeia a fost transportată la Spitalul Cernavodă. Este conștientă și cooperantă. Aceasta se afla în casa unui bărbat în vârstă de 89 de ani. Victima, V.M., în vârstă de 61 de ani, era angajată de către fiica octogenarului, încă de acum 3 ani, pentru a avea grijă de el. Se pare că totul ar fi pornit de la niște pastile. Ei se certaseră și pe la 8.00 dimineața, când a fost inițiat un apel la 112, dar s-au împăcat. Nu la fel s-a întâmplat și a doua oară. Astfel, în jur de ora 11.00, vârstnicul nu ar fi vrut să-și ia medicamentele, iar când femeia i-a spus că va pleca la altă persoană, el s-a supărat. Când s-a întors cu spatele a atacat-o cu un cuțit și a înjunghiat-o. Dar se pare că bătrânul avea obiectul tăietor – înțepător ascuns printre haine și înfășurase mânerul în niște cârpe pentru a nu lăsa amprente. După ce i-a provocat femeii plaga, l-a aruncat pe geam. Se pare că și el s-a ales cu o lovitură la nivelul capului. Îngrijitoarea l-ar fi lovit cu bastonul. A fost transportat la spital. În cauză au fost declanșate cercetările, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a desfășurat nefericitul eveniment și a se lua măsurile legale care se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca sa intelegeti cum sta treaba, mosul in cauza se bate cu pumnii in piept ca ginerele lui e mare procuror in Bucuresti. Drept urmare, mosul in cauza sta acum, bine mersi acasa si e cercetat in libertate pentru tentativa de omor cu premeditare...probabil trebuie sa omoare pe cineva, ca sa se faca ceva in privinta lui. Dragi jurnalisti de la replica, poate ar trebui sa inbestigati mai in amanunt situatia, pana nu omoara psihopatul asta pe cineva...
3
0
mosneagu a vrut sa faca sex cu baba.
2
0
Al dracu mosneag
4
0
Oras de handicapati.
4
5
Ca poate mai iese si pe strada si mai baga shish-ul si-ntr-un copil, ca sta fix langa scoala omu. Ca asa se intampla prin Romania..ia vedeti voi mai bine, poate, totusi, femeia e de vina ca l-a fortat sa ia medicamentele. O sa-i dea drumul moshului, oricum
4
0
cine sunt autorii dna L. C care le stiti pe toate,sa papati ce ingroapa pisugiul
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614