REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Femeile care au BĂTUT un minor într-o școală din Constanța, CONDAMNATE

Femeile care au BĂTUT un minor într-o școală din Constanța, CONDAMNATE

Replica API 7 iunie 2018 | 01:28 603

Rașid Sevigean, Memet Ghiulgian și Memet Nerghiul, femeile acuzate că au bătut un minor, au fost condamnate la câte un an și două luni de închisoare cu suspendare fiecare, ele fiind obligate să presteze și muncă în folosul comunității. Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

Amintim că femeile au fost trimise în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violenţe, la începutul acestui an. Au fost acuzate că au agresat un elev în vârstă de 14 ani, la data de 30 ianuarie, în cadrul școlii nr. 28 Dan Barbilian. ”În jurul orelor 13.00 mamele a doi elevi ai clasei a V-a, au solicitat accesul în școală pentru a depune plângeri la adresa comportamentului violent al unui coleg de clasă asupra copiilor dumnealor. Profitând de faptul că elevii erau în timpul recreației, mamele au mers pe holul instituției întâlnind elevul în cauză. După o discuție purtată cu acesta, s-a iscat o altercație între cei trei. Profesorul de serviciu a intervenit cu promptitudine, despărțindu-i. În scurt timp, la fața locului au ajuns directorul adjunct, gardianul și alte cadre didactice care au scos din incinta școlii mamele agresive”, au precizat reprezentanții unității școlare. Ancheta a fost preluată de oamenii legii, cele trei femei fiind arestate la domiciliu. De cealaltă parte, cele trei mame au precizat că elevul pe care l-au agresat este unul problemă și își agresează colegii ori de câte ori are ocazia.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciori cu creier mic!
4
1
Chiar daca femeile sunt de etnie roma , nu trebuie condamnate . Careparinte nu isi apara copilu daca la scoala este jignit sau lovit . Pana la urma vom ajunge in tara noastra sa ne calce in picioare straini . Tigani pana una alta sunt cetateni romani si asa cu bune cu rele traim aici de sute de ani .
13
4
Bai pana sa ne deportezi fugi ca imigrant in uniune si mai spala,niste veceuri ha ha ha
1
8
Pentru aia care criticati cele doua mame, va doresc ca odraslele voastre sa aiba parte de acelasi tratament.Sa vad, atunci mai aveti aceeasi parere ? Daca systemul, si idiotul de director nu si-au facut datoria, ce era sa faca ? Sa-si asculte copiii zilnic cum le povestesc cele intamplate la scoala ? Si cretinu ala de copoil, care chipurile nu poate fi potolit, asta e vrajeala.Cu o bataie zdravana se poate !
27
2
instinctu de mama mancameati pula ! si copilul tot tigan era daca o ardeti pe rasism! ia dute sa da un picior la un pui de leu ca esti mancat in secunda doi! dar asa astepti sa iti bata in cap un bou copilu pana ramane handicapat ca organele pulii nu sunt competente de nimic,iti dau amenda si daca i pui sa ti o citeasca,nu stiu! ala e minor dar parintii lu retardatu ala au macar un avertisment de la politie?! pisamash pe legile voastre
28
2
erau cioro
8
17
Eu le dau dreptate parintilor in cauza. Sa va vad pe voi astia care nu sunteti de acord , cand un handicapat va bate copilulin fiecare zi la scoala. Ia ziceti voi , ce ati face ? Doar ca mamele nu au procedat corect ! Nu acolo trebuia pedepsit !
43
1
Banuiesc ca acel copilas care va sarbatori majoratul in ciclul gimnazial este bine mersi. Ateptam cu mare interes ziua cand ingerasul va binecuvanta vreun profesor cu un cap in gura.
50
2
Cu suspendare treb. deportate in turcia pe vecie ...auzi munca in folosul comunitatii dau in scris k vor vinde tigari de contrabanda in piete asta au facut toata viata cu sprijinul politiei din constanta desigur ..
13
27

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108