REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Femeile liberale au petrecut de 8 martie la restaurant Zorile

Femeile liberale au petrecut de 8 martie la restaurant Zorile

Replica API 10 martie 2018 | 00:58 840

Peste 150 de doamne și domnișoare din Filiala Constanța a Organizației Femeilor Liberale, au petrecut împreună, de 8 Martie, la Restaurantul Zorile. Evenimentul, unul de tradiție la malul mării, a fost închinat tuturor femeilor liberale, în semn de prețuire și apreciere pentru devotamentul și implicarea lor în ceea ce privește viața politică a Partidului Național Liberal.

Invitații de onoare ai acestei seri dedicate femeilor au fost președintele Filialei PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, prim-vicepreședintele PNL Constanța, Vasile Delicoti, și coordonatorul organizației municipale a PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, care, alături de tinerii liberali, au împărțit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente.

În deschiderea evenimentului, deputatul Bogdan Huțucă le-a mulțumit femeilor liberale pentru invitație, dar și pentru munca și dăruirea arătate în activitatea politică. „Vreau să vă mulțumesc pentru invitația pe care mi-ați făcut-o, aceea de a petrece o seară frumoasă alături de voi. Este o zi etalon pentru modul în care noi, bărbații, ne raportăm zilnic în relația cu femeile din jurul nostru, fie că sunt mame, surori, fiice, colege. Este o ocazie foarte bună pentru a ne aduce aminte cât de mult înseamnă pentru noi, de a ne arăta recunoștința pentru tot ce fac și de a le mulțumi pentru echilibrul pe care îl aduc în viața noastră”, a declarat președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Pe de altă parte, gazda evenimentului, președintele Organizației Municipale a OFL, consilierul local Adriana Câmpeanu, a lansat un apel la implicare către toate femeile liberale și nu numai: „Le mulțumesc tuturor colegelor și prietenelor mele prezente în această seară aici, alături de care am reușit, în timp, să formăm această familie mare a femeilor liberale. Vă doresc să vă implicați, să fiți alături de noi, pentru că a fi în politică înseamnă să iei parte la decizie. Și spun asta pentru că 8 Martie înseamnă și altceva: lupta femeilor pentru o viață mai bună, pentru un salariu mai bun, pentru dreptul la vot. Vă cer să vă alăturați nouă pentru că sunteți frumoase, îndrăznețe, neînfricate și împreună putem să punem umărul la viitorul copiilor noștri”, a afirmat Adriana Câmpeanu.

La rândul său, secretarul general al Organizației Femeilor Liberale, Daniela Nicolescu, o prietenă veche a femeilor liberale constănțene, a făcut un apel la unitate pentru construirea unei organizații puternice la Constanța. „Sunt fericită să fiu alături de dumneavoastră. Vă doresc să fiți întotdeauna la fel de fericite ca în seara asta. Sunt convinsă că alături de Adriana Câmpeanu veți reuși să construiți, la Constanța, o organizație puternică de femei liberale”, a menționat Daniela Nicolescu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am fost in pnl si va explic cum sta treaba. Toate organizatiile, inclusiv de femei, tineret, oamenilor de afaceri, pensionarilor, sunt de umplutura, de care se foloseste conducerea judeteana in campanii cand nimeni nu vrea sa alerge prin blocuri sau piete. Si atunci intervin fraierii, mereu folositi si mereu cu asteptarea in suflet ca hai ca mai ajut si acum ca poate, poate voi fi promovat si tot asteptand vine batranetea cand abia atunci isi da seama ca a pierdut degeaba ani importanti din viata. Aceasta situatie va asigur ca se potriveste cu 95% din membrii oricarui partid de dreapta.
2
0
era ultima problema ramasa nerezolvata, sarbatoresc esecurile si nerealizarile, dar mai grav nu constientizeaza saracia in care au aruncat poporul, oamenii se sinucid, copii mor, spitale nu exista iar in cele existente te capeti de anumiti virusi- iar ele, toapele, slugile si presurile lui dragnea, petrec.Rezervati-va aceasta optiune, in ideea in care doriti sa mai accedeti la ea, ptr o alta locatie-PUSCARIA-
5
0
Hutuca asta
3
0
bolsevism sadea, v-a facut moscova ca la nufarul ati inghitit galusca iudeomarxista otravita evident al lui zetkin si roza luxembourg
4
0
Roby, cocosatul evazionist, nu a fost prezent? Nu de alta, dar sporea efectul comic al petrecerii.
6
0
Mi se pare cea mai mare prostie cu chesti liberale s-au psd- iste ca vezi doamne au petrecut ziua de 8 martie reclame de prost gust
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108