REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Femeile social democrate s-au întâlnit la Pavilionul Expozițional. Viorica Dăncilă, prezentă la eveniment. VIDEO

Femeile social democrate s-au întâlnit la Pavilionul Expozițional. Viorica Dăncilă, prezentă la eveniment. VIDEO

Replica API 30 august 2019 | 01:49 773

La Pavilionul Expozițional din Mamaia a avut loc vineri, 30 august a.c., Școala de Vară a Organizației Femeilor Social Democrate.

Au fost prezenți premierul Viorica Dăncila, secretarul General Mihai Fifor, președintele executiv Eugen Teodorovici, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, Rovana Plumb.

Viorica Dăncilă a fost aplaudată și îmbrățișată de colegele sale din partid.

”Vă cer sprijinul tuturor femeilor din PSD. Mulțumesc tuturor care mi-ați fost alături încă de la primele discuții despre candidatură. Știu să lucrez în echipă, pentru mine este important fiecare membru din partid, sunt importați și cetățenii acestei țări. Vom lua decizii bune. Poate nu am făcut tot ce am promis, nu am reușit să facem tot, nu suntem un Guvern perfect, dar suntem un Guvern eficient. Nu am luat și nu vom lua măsuri împotriva oamenilor. Vom construi o Românie puternică. România nu mai are nevoie de perioadă în care unii construiesc și alții dărâmă. Cred în onestitatea românilor, vor vedea cine merge în sens bun și cine merge în sens rău. Numai împreună vom putea să construim România de mâine. Am luptat pentru fiecare colegă, de multe am reușit, de multe ori nu am reușit. Încă trebuie să schimbăm mentalități, am sprijinit candidatura fiecărei colege, am fost în localitățile unde au candidat femei la alegerile locale, am fost acolo unde a fost nevoie de sprijinul meu. Mi-am dat seama că, atunci când e nevoie, trebuie să fii alături de om. Nu cedați, în meserie, în politică, veți avea obstacole. Să aveți puterea să vă ridicați, pentru că astfel veți câștiga. Vom ridica împreună Organizația de Femei. Vom lupta împreună pentru că lupta noastră este pentru deciziile pe care le voi lua pentru români. Puterea se câștigă, puterea nu se trădează, iar celor care cred că pot șataja PSD, celor care vin cu sfaturi, să se uite în propria ogradă. Știm ce avem de făcut, știm că de partea noastră sunt românii”, a spus Viorica Dăncilă.

”A fost poate cel mai lovit Guvern, dar e respectat pe plan extern, am luptat pentru o imagine bună a României, avem aprecieri din partea tuturor statelor membre, avem aprecieri pentru buna guvernare și rezultate obținute,a vem aprecierile președintelui Trump, dar ne critică din motive electorale cei din țara noastră”, a mai continuat premierul

”Este pentru prima dată când putem avea o femeie președinte, când putem avea un președinte care să fie alături de români, să iubească România, să iubească românii”, a mai pecificat candidatul PSD la prezidențiale.

Video:

"Singura armă a adversarilor noștri sunt jignirile, adversarii noștri încearcă să ne dezbine, dar prin forța noastră, încredere noastră, vom avea un lider care va munci, 24 din 24, 7 zile din 7, și aceasta este prietena noastră, Viorica Dăncilă. Să o sprijinim", a decalarat Rovana Plumb.

”Ne aflăm în față gărzii pretoriene, a armatei dumneavoastră, pe care dumneavoastră ați format-o. Nu este o perioadă ușoară, cu toții știm acest lucru, ne aflăm sub asaltul celor care nu ne vor la conducere. Este o bătălir care are ca primă țintă punerea la pământ a acestui guvern. Ei bine, vă spun că acest guvern nu va cădea, pentru că avem la putere un premier care nu va permite acest lucru. Și nici acest partid nu va cădea. Nu am făcut niciodată un pas în spate, vom câștiga prezindențialele, vom avea primul președinte femeie. Viorica Dăncilă, un om de care România are nevoie, un om care și-a lăsat familia pentru a servi țării, Viorica Dăncilă, un om puternic cu o mânușă de catifea, un om corect, mai rar în politică”, a spus, la rândul său, Mihai Fifor.

"Vreau să vă spun câteva idei, ceea ce simt. Îmi aduc aminte de ultima întâlnire aici, că se împărțeau ii. Despre PSD, vom fi un partid puternic, vom face multe pentru popor. Eu respect foarte mult oamenii, eu mă încarc cu problemele oamenilor, îi ascult, încerc să le rezolv problemele. Asta este diferența dintre noi și celelalte partide", a declarat președintele executiv, Teodorovici. Vreau să devin președintele organizației de femei, chiar îmi doresc. Ați ocupat toate funcțiile dragi femei social democrate, noi unde mai suntem?”, a glumit Teodorovici.

"Valul vine, valul trece, stâncile rămân, aveți încredere în oamenii din partid. Cea mai bună docrtină pentru peste 70% din popor. Pe data de 10 noiembrie la vot, pentru Viorica Dăncilă. Vă spun sincer, mi-a fost teamă în momentul în care aceasta și-a depus candidatura, dar când văd cum este de iubită, știu că aceasta va fi președintele României ", a spus președinte OFSD, primarul localității Cumpăna, Mariana Gâju.

Și președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a luat cuvântul declarând: "Suntem mândri că suntem astăzi la a 7 ediție a Organizației de Femei. Este o Școală de Vară deosebită, o acțiune importantă. Suntem împreună mobilizați pentru a face încă o dată o premieră în România. O mână de fier, într-o mânușă de catifea, așa este Viorica Dăncilă", a spus Felix Stroe. ”Este evident că vom intra în turul doi, să câștigăm alegerile, acesta este obiectivul”, a mai completat președintele PSD Constanța, Organizația Județeană.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi e scarba de jegurile astea, care schimba notiunea de roman! Imi iubesc tara, dar mizeriile astea au facut totul ca sa o distruga! Ca multi alti romani, care au plecat, voi alege aceeasi solutie! Este singura! Veti ramane singuri, in mocirla asta infecta, pe care o ridicati la rang de stat european! Cei care ramaneti, veti culege ce ati semanat si tolerat, timp de 30 de ani! O sa va inecati in mocirla pe care o ofera partidul asta infect si comunist! Uitati va la muia lui Melescanu! Nu trebuie cuvinte!
1
0
bravoooooo locoooooooo !21 04
3
1
Uitati va putin la poze! Ce menajerie! Ce lume abjecta! Cel mai mare circ! De la femeia cu barba la maimuta care merge pe bicicleta! Cea mai mare expozitie de draperii, la Constanta! Menopauza si prostia se intrec in glume proaste! Distrusii astia cladesc viitorul copiilor nostri???
9
1
Se pare ca Veorica a activat labarii postaci, flamanzi si analfabeti, scursuri imbecile care sug local, din bani publici! Bai pansatilor, o sa vedeti voi oralul pe care o sa l faceti la alegeri! O sa va umplem gura aia stricata si cariata, putori ordinare! LMD!
8
1
Nici o scoala de vara nu poate alfabetiza femeile social democrare.
9
0
Mars BA,mare stiutor si informat esti tu din ziarul pulii mele si al gainii care a nascut pui vii!
5
9
@ mazare cel mic ,bai hastag, prost esti tu,bai vita lasa facebookul si cumpara-ti macar program tv pentru telefon asa vedeai ca Bosforul este inchis trece platforma de extractie cu destinatia Romania prostule !Sa va dau muie tuturor delatorilor hastag,cacati imputiti nu stiti decat sa mintiti prostii de pe facebook marsh mai jeguri penelisto-useriste Mai oameni buni internetul nu inseamna numai facebook si jigodiile manipulatoare.Cititi pe evz art cu semnarea intelegerii cu americanii ,verificati informatia cu tranzitul platformei prin Bosfor si nu mai cititi prostiile unor sfrijiti la minte
12
9
bah da prost trebuie sa fie asta unu de la 16.31 , ca sa creada ca se va si realiza...! va fi exact ca si la infrastructura , adica promisiuni pentru prostii care-i voteaza... hai sictir boule !
14
8
asa baieti dati din gura ca tatele pe marginea santului .Bai libidinosilor ma bine ati comenta ceva si de bine de exemplu S-AU SEMNATactele pentru inceperea exploatarii de gaze naturale si constructia magistralei de gaz si conectare cu uscatul astfel ca in 2021 se va acoperi cam 10% din necesarul de gaz din perimetrele Black Sea zacamintele Ana si Doina Ia uite ca legea offshore a lui Dragnea a inceput sa miste lucrurile Problema este ca daca vin labagii de la PNL si USR o vor modifica incat Romania sa ia praful de pe toba Nu este asa mai postaci din opozitie ?
10
18
curvele si imbecilele social-democrate ati vrut sa spuneti?! Nici nu putea lipsi cretinul de Fifor, intaiul lingau al Vuvulicai Zapacila!
19
5
Buni pentru voi au fost si sunt Basescu,Ciolos,IohaniSS si altii de genul asta care li se rupe de voi va da prin toate gaurile posibile v au construit de toate de la autostrazi la spitale si ce n ati visat voi vreodata.A ti uitat cand guita ti ca vi se inchid spitalele ca nu va ajung salariile ca v ati vandut pe viata la banci.Era bine atunci,acum v ati imbuibat si a ti inceput sa latrati......va n g.....a de heitari.........
5
19
Aceste acuzatii sunt foarte grave, daca sunt adevarate. Sper ca presa faca publice aceste informatii, asta daca nu sunt mana in mana cu acest individ
17
1
Asta e o hoata, ca toti de la Psd. Priviti conducerea aeroportului Constanta, porcul de ARTAGEA BOGDAN, a cheltuit 50.000 de euro pe o vacanta in statiunea Venus, si-a chemat toti prietenii ai rudele. Acesti bani au fost platiti de aeroportul constanta din bani de la bugetul de stat. Faceti publice aceste informatii. Gata cu hotia, noi platim taxe ca porcul de ARTAGEA sa faca chefuri pe banii nostri!!!
24
5
VIORICA DANCILA a venit la"scoala de vara a femeilor din P.S.D." adica cu prietenele la plaje dupa ce cu o zi inainte se plangea pentru ca ea este discriminata in Romania findca este femeie ?.Viorico tot mai crezi ca cei care te-au facut proasta au spus asta doar pentru ca esti femeie.
19
5
tu van gat de ciocoi! drumuri nu ati facut dar ati pus toata politia rutiera azi dimineata sa va dea verde sa treceti. pai asa nu o sa stiti niciodata de ce rumanul de rand sta in trafic cu orele! rusina bai! la ada cu gunoi a istoriei sa ajungeti!!
18
2
Statul paralel sunteti voi, ipocritilor! Doctrina asta comunista, mincinoasa, paralela cu realitatea, nu mai functioneaza! Dar voi nu stiti sa va adaptati, nu acceptati ideea ca nimeni nu va mai suporta, ca toata lumea va injura! Chiar nu ati vazut asta la europarlamentare? Sa vedeti ce ciocane o sa va dam la toate alegerile. Sa le tineti minte! Borfasilor!
20
2
Sensurile stiu ca sunt:dreapta, stanga, inainte, in spate, giratoriu, unic...dar ca sunt si bune si rele ????Se mai foloseste" in sensul bun al cavantului X", dar in acest context nu are ce cauta.Of, gramatichia!!!
9
1
Pai voi ati trecut prin scoala ca gasca prin apa si noroc cu psd ul ca va mai scoleste.stim toti ca aveti nevoie de mers la scoala dar tre sa o luati de la 0.casa 1 2 3 4 samd.la cum va exprimati aveti nevoie. Vai de mama voastra impreuna cu alegatorii si sustinatorii vostrii.atata incompetemta nu am crezut vreodata ca exista dar mai ales sa fiu si contemporan.ireal.prostia este la ea acasa in acest partid guvernat de asa zisele elite ale pcr fsn pdsr psd
19
1
Constanta este un fel de Phenian , a Romaniei . De 30 de ani , tot stanga se voteaza aici . Diferenta intre stanga dinainte de 89 si cea de dupa , ca efect asupra orasului vorbind , era ca Mamaia si Constanta , erau aerisite cu enorm mult spatiu verde . Dupa 1999 , prafu s-a ales de urbanizarea Constantei si de spatiu verde . Si tot de stanga sunt si astia .
21
1
Orly e Cousin Itt ala cu par mult langa Wednesday batrana ,urmeaza de la stanga la dreapta Grandmama,Uncle Fester cand mai avea un putin par,in mijloc desigur o avem pe Morticia Addams "de zi"deghizata in blonda roz bomboana fondanta expirata si inca lasata la raft la Crizantema varianta '87.Lispeste Gomez Liviu Addams din fotografie care din anumite motive a fost retinut
14
1
In tara asta, nu mai exista din pacate nici macar bun simt. Suntem coplesiti de aceleasi idealuri comunistoide. Sedinte pline de aplaudaci si de pupatori de maini manjite de cacat. Viitorul este sumbru. De asta sunt convinsa. Pacat de copii nostri, carora nu le putem lasa nimic bun.
32
4
ce atita scoala ca tot proaste sunt. tanti mareana ati fost la coafor ? stie cineva cit a costat scolarirarea tutelor ca sigur au stat si la hotel si au facut si o baie in mare
23
4
Orlando Chiparosu si Fifor sunt tot femei??? Asa se pare..
32
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102