REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

FESTIVAL de MUZICĂ ELECTRONICĂ, în PLINĂ PANDEMIE! Ce spune NOUL ȘEF al IPJ Constanța

FESTIVAL de MUZICĂ ELECTRONICĂ, în PLINĂ PANDEMIE! Ce spune NOUL ȘEF al IPJ Constanța

Replica API 18 iulie 2020 | 00:10 5382

Acţiunile realizate de către Inspectoratul de Poliţie au loc prin aplicarea conceptului de “poliţie de proximitate”, astfel încât să fie asigurată atât o prezenţă constantă şi activă la evenimentele poliţieneşti, cât şi o intervenţie mai rapidă şi eficientă la sesizările primite de la cetăţeni. În acest mod se doreşte creşterea gradului de încredere în structurile poliţiei. Toate acestea au fost discutate în cadrul unei conferințe de presă, ce a avut loc vineri, 17 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. La prezidiu au stat noul șef al IPJ, Constantin Adrian Glugă, și adjuncții Mircea Vizitiu și Marian Nucu.

Noul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Constantin Adrian Glugă, a prezentat situaţia activităţilor desfăşurate de către poliţie în ultimele două săptămâni, perioadă de când acesta se află la şefia instituţiei.

Ce se întâmplă în staţiuni: festival de muzică electronică în Mamaia Nord

Legat de festivalul de muzică electronică ce urmează a avea loc în nordul staţiunii Mamaia, Constantin Glugă a menţionat că acesta va avea loc în aer liber, organizatorii amenajând deja cele două scene şi gradenele ce cuprind 500 de locuri. În urma discuţiilor cu organizatorii evenimentului, au fost luate măsuri cu privire la accesul controlat şi distanţare fizică a persoanelor.

“E musai să se respecte toate regulile pentru prevenirea coronavirusului”, a menţionat Constantin Glugă. În cazul în care regulile nu vor fi respectate, şeful IPJ oferă asigurări că vor fi aplicate sancţiuni drastice.

Constantin Adrian Glugă a declarat în cadrul conferinţei că mai multe controale au fost efectuate de către structurile MAI, DSP şi cele ale Protecţiei Consumatorului în cluburile şi la terasele de pe litoral. “Au fost acordate sancţiuni contravenţionale operatorilor economici care nu respectau regulile impuse. Lucrurile au mers rezonabil. Vom continua acţiunile şi în perioada următoare”, a precizat şeful IPJ.

Continuă controalele şi în Vama Veche

În urma situaţiei apărute în presă, în care o maşină de poliţie ce patrula în zona teraselor din Vama Veche nu ar fi oprit pentru a se asigura dacă tinerii ce formau grupuri respectau distantanţarea socială, şeful IPJ Constanţa a precizat că deşi nu se vede pe imagini, “cei care patrulează trebuie să oprească, să discute cu cetăţenii, sa-i informeze. O patrulă auto nu presupune doar deplasarea cu autovehicolul”. Potrivit declaraţiilor, acţiunile vor contiua şi se vor desfăşura în mod constant, în plus, pentru această staţiune au fost suplimentate efectivele care acţionează în zonă. “Au fost situaţii în care s-au efectuate mai multe controale la acelaşi operator economic, în aceeaşi noapte. Prima urgenţă este să facem lucrurile să meargă pe cât posibil, cât mai bine”, a mai adăugat Constantin Glugă.

Despre schimbările din funcții de la nivelul IPJ

Totodată, noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Constanța a prezentat o scurtă analiză a activităților desfășurate în ultimele două săptămâni, conform planului de măsuri litoral 2020. Astfel, în perioada 1 – 15 iulie, în ceea ce privește activitatea pe linie de Poliție Judiciară, au fost rezolvate 96 de dosare, printre care 55 cu Autor Necunoscut. În aceeași perioadă au fost verificate 70 de societăți comerciale și au fost aplicate 50 de sancțiuni contravenționale. Inspectorul șef a vorbit și despre acțiunile viitoare, care vor fi riguroase pe litoral, în vederea menținerii ordinii.

Cât despre schimbările din funcții de la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Constantin Adrian Glugă a specificat că au fost făcute la cerere, după care au existat discuții pentru propunerile următoare.

Glugă: Nu știu dacă voi rămâne la Constanța

Întrebat de ce a ales Constanța, el venind din Dolj, Constantin Adrian Glugă a răspuns că i s-a propus. De asemenea, a precizat că nu știe dacă va rămâne la malul mării după aceste 3 luni (cât ține împuternicirea), urmând să ia o decizie după aceea.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC, Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se pregateste un festival pe 30.07 in Mamaia Nord arincam copii in ghearel drogurilor si a pandemiei...opriti nebuniaaa!!!
3
0
Le-a "acordat" sanctiuni. Mare om de stiinta si asta.
0
0
Analfabetul societatii.Du-te ma la scoala si invata sa scrii! Pentru tine este tardiv, tot prost o sa mori.Analfabetule!
1
0
Pentru asta de sub mine, dute ma in Danarmeanca, ca oricum e mai bine fara tine. Cand o sa va treziti, o sa fie tardiv!
2
2
Chiar azi am vorbit cu o ruda din Danemarca diseara merg la un concert de jazz.Pe noi ne tin in casa cu botnita pe gura.In Danemarca nu exista botnita in magazine etc.Noi suntem in la lagarele de concentrare din Auschwitz.Pana si grecii nu au incredere in testele covid facute in Romania.Daca mergi la ei le mai fac o data la granita.Suntem Denigratii Europei,ciuma neagra pentru toti.
7
14
Cu siguranta au fost presiuni din toate directiile,ce crdeti ca ala deschidea asa de capul lui festivalu buluceala,nu misca nimic fara vreun martalog din politica,primarie,ape... sau cercul secu.Fac ce vor in continuare in timp ce noi avem restrictii si la magazinul din coltul strazi.
13
1
papule sugi p... si mananci c... la greu
1
9
L-ati dat jos pe Dancu ca nu facea controale.. si acum faceti festivaluri ..bravo ma baieti ce pot spune
10
1
Pe cand si un festival cu bate ca la RUGINOASA. Sa vedem atunci pe unde fuge COROVITII cand spreyaza testoasele cu capetele sparte.
6
3
ce sa faca astia mah ca nu au curaj sa organizeze un filtru de politie in toata Mamaia .Se vand droguri pe plaja cum se vinde porumbul fiert ,nimeni nu respecta nimic .Autoritatile nu fac nimic de frica hotelierilor
14
2
Ii cerem dlui Gluga sa practice transparenta si fata de cetateni si fata de presa. Sa comunice cu oamenii prin intermediul presei, sa fie de partea legii si a dreptatii, nu a infractorilor, asa cum fac de obicei militienii. Coruptia, infractiunile au la baza coruptia din Politie si Parchete. Au la baza favorizarea infractorilor, caci doar de la ei au vilele, masinile de lux, amantele, excursiile in insule exotice si paradisuri fiscale, etc.
9
0
In realitate, nici vorba de distantare, masti pe fata si protectie. Sute de persoane danseaza pe ringul din fata Dj-ului, ingramadite una in alta, ca la orice alt festival din anii anteriori. Bine ca tinem in schimb scolile inchise, dar sunt autorizate astfel de porcarii si ne plangem de cresterea numarului de infectati.
22
2
orasului Cernavoda zburda prin acvariul orasului si prin toata Europa pot sa iti transmit dle Gluga ca esti zero barat sau degeaba sau mai bine zis politia din judetul Constanta este desfiintata.Zero actiuni de combaterea proxenetismului in Cernavoda.Zero barat la toate capitolele doar paraindaratul de la acestia exista.Daca inca nu sunteti desfiintati urmeaza desfiintarea !!!.
11
2
Chiru Ion era un monunent de prostie ! Noi , aromanii de la M. Kogalniceanu ni-l aducem aminte cum pastea caprele in uniforma de politai si radea lumea de el !
17
0
pe chiru ion l-au fortat sa plece pentru ca era un monument de incompetenta
13
0
astia au nume de piei-rosii - gluga, vizitiu si nucu
8
3
sint disperati frate greierii hartisti,defapt mixagii,unde sint banii daca nu vin drogalaii?hai sa punem de.un covid generalizat! pesedei din toate tarile,muriti.va!
14
5
Gluga asta e un prostalau , ce credeti voi , trebuie anulat urgent cacatul asta despectacol urgent
16
5
Cacatul asta de Festival de muzica pt. Drogati mai lipsea in plina PANDEMIE pe Litoral ! Adica in stare de Alerta nu poti sa duci copiii sa se joace in parcul Tara Piticilor ca vezi chipurile se infecteaza de la leagane si tobogan si voi aduceti mii de drogati la Navodari ! Incepem sa il regretam pe Dancu !!!
47
5
Ma voi nu dati drumul la scoli si universitati dar aprobati spectacole cu 500 de pers bat pariu ca vor fi cu miile nu 500 . Sa vedeti peste ani ce generatii de prosti o sa avem . Sunt curios ce de la medicina cu fac laboratoare online si multe altele sau practica . Si astia le arde de festivaluri .
38
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108