REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Festivalul Neversea. Preţurile la cazare au explodat!

Festivalul Neversea. Preţurile la cazare au explodat!

Replica API 27 mai 2019 | 00:00 309

La începutul lunii iulie, începe cea de-a treia ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA. În perioada 4-7 iulie, pe cele 7 scene amplasate pe plaja NEVERSEA, zona Modern, vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai momentului. Evenimentul va aduna la Constanţa zeci de mii de iubitori ai muzicii electronice, iar constănţenii au început deja să-şi pună la bătaie apartamentele în vederea închirierii. Iar preţurile au explodat! Astfel, cazarea la un apartament cu 3 camere, în apropierea plajei unde va avea loc evenimentul ajunge până la 2800 de lei, pentru cele patru zile de festival. Cele mai ieftine sunt cazările din oraş, preţul pe o cameră ajungând până la 200 de lei.

Constanţa va găzdui, în perioada 4-7 iulie a.c., cel mai mare festival al anului, Neversea. Zeci de mii de petrecăreţi vor ajunge în acea perioadă pe litoral, care vor fi nevoiţi să scoată bani grei din buzunar pentru cazare. Constănţenii care şi-au pus la bătaie camerele au umflat preţurile pe ultima sută de metri. Cei mai precauţi şi-au rezervat un loc de cazare cu mult timp în urmă, deci nu vor simţi majorările. Ceilalţi trebuie să umble la portofel! Astfel, un apartament cu trei camere în yona Modern se închiriează cu 2.800 de lei. “Închiriez apartament cu 3 camere,mobilat-utilat,aer conditionat,centrală proprie pe gaz,in perioada 4-8 iulie.Se pot caza 6-7 persoane.Distanţa până la Neversea este de 3,7 km,10 min cu autobuzul,5 minute cu maşina personală”, se arată într-un anunţ postat pe internet. Un apartament cu două camera din Tomis Nord este închiriat cu 2.500 de lei, pe toată perioada festivalului. Tot în apropiere de Modern, un alt apartament cu două camera se închiriează cu 1800 de lei. Cei care nu mai prind cazare în apropierea locului în care se desfăşoară festivalul, trebuie să ştie că vor plăti mai puţin la cazare., între 25 de euro şi 100 de euro, în funcţie de zonă şi utilităţi.

Pe scena Neversea vor urca G-Eazy, Jessie J, Steve Aoki, Afrojack, Lost Frequencies, iar lista este completată de Alesso, Bassjackers, DJ Snake, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Boris Brejcha, Dubfire, Agents of Time, A Skillz, Deliquent Habbits, Dub Fx și mulți alții.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
deabea astept sa ma droghez beau fut vomit tot si o iau de la capat, ma fut pe copilu tau licurici ca nu-i plaja lui or a copiilor muie
0
0
De ce se expune la mizerie PLAJA ORASULUI ??ALO Protectia consumatorului,Directia Sanitara ce paziti ??Poluare fonica,biologica,chimica!!Cine ia atitudine? E bine sa fie festival dar nu pe plaja copiilor.
2
0
Ofer camera in apart central, zona Miga, pt doua fete jukause, lipsite de inhibitii.
0
0
Asta a pierdut alegerile si se tine de festivaluri!
0
4
nu uita sa-ti iei faina
5
2
promitem ca fiecare o sa venim cu castile la noi si o sa fim foarte linistiti
4
4
Nimic nu se pierde totul se transforma. In IAD preturile au scazut pentru ca au plecat la festivalul organizat de SATANISTII din MASONERIE. Halal cultura in decibela peste standardele normale.
4
8
Festivalul tinerilor ! Le uram distractie frumoasa si sa ramana in limitele legale ale decentei ! Nu stiu cum se pot odihni cei care au locuintele in apropiere !
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614