REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FETELE de pe VARIANTĂ sunt prezente la DATORIE şi IARNA! VIDEO

FETELE de pe VARIANTĂ sunt prezente la DATORIE şi IARNA! VIDEO

Replica API 8 februarie 2021 | 00:18 10134

Fetele de pe Aurel Vlaicu au program şi pe timp de iarnă, iar prezenţa patrulelor Poliţiei Locale nu pare să le intimideze şi să le oprească din a-şi desfăşura activitatea. Aşa s-a întâmplat şi serile trecute, atunci când pe Variantă (Aurel Vlaicu - n.r.), din loc în loc, era proptită câte o fetişcană ce îşi aştepta clienţii, în ciuda prezenţei agenţilor de poliţie în zonă.

Păsările de noapte au ieşit pe Variantă

Cum se lasă seara, cum ies şi păsările de noapte pe Varianta Constanţei. Nu este vorba despre tâlhari şi hoţi, ci despre prostituate, despre care multă lume se întreabă de ce nu sunt săltate de poliţişti. Prezente la datorie și în timpul epidemiei de coronavirus, fetele își expun și își vând trupurile pe marginea șoselei şi în plină iarnă. Serile trecute, numeroase fetişcane, unele tinere, altele mai în vârstă, îşi făceau veacul pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona cuprinsă între Campus şi vaporul de la intrarea în oraş. Cu toate că o maşină a poliţiei locale se afla în patrulă, fetele nu s-au dat înlături de la treabă şi au continuat să “facă trotuarul”. Cu toate că, de-a lungul vremii, constănţenii au făcut sesizări în legătură cu această problemă, se pare că singurul lucru pe care îl pot face poliţiştii este acela de a le sancţiona contravenţional pe prostituate.

Prostituţia este considerată contravenţie

Încă din 2014, odată cu intrarea în vigoare a Noului Cod Penal, prostituţia este considerată doar contravenţie. Mai exact, potrivit legii 61/1991, atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte sau acceptarea sau tolerarea practicării faptelor în hoteluri, moteluri, campinguri, baruri, restaurante, cluburi, pensiuni, discoteci sau în anexele acestora de către patronii sau administratorii ori conducătorii localurilor respective se consideră contravenţii şi se sancţionează cu amendă.

VIDEO:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zdrentele astea aduc venit la politie,,,altfel le-ar fi ridicat demult ,,!
1
0
sunt de cacat bai politia locala.toti stim ca va luati partea .prostitutia in Ro ,e facuta tacit cu acordul celor de sus .toti mananca .faceti frate ca in OLANDA .frumos ,civilizat ,bani la buget.aaa,nu mai vine spaga ,sar popii sa spuna ca nu e crestin.dar sa fie astea batute ,schingiuite ,sa stea pe gerul asta in strada ,e crestineste ?eu cred ca nu .in tarile civilizate s a rezolvat problema .legal,controlat ,dar la bananiera Romanie ,jaf frate .
5
0
Care e problema? Retelele de proxenetism,de trafic de persoane,alea sunt cu adevarat ceva oribil insa acolo exista protectie la nivel suficient de inalt. Prostituatele sunt victime.
4
0
Lasati fetele la program!
2
2
Ssugatoare de phuli la politia alimentata cu spaga de la kocalari,,,altfel in conditii normale n-ar exista una in tot orasul,,,aia e,,,platim taxe ca saiba ce fhute politia !
3
1
adevaratele protituate, iti ia banii pe minciuni, nici macar o placere nu iti ofera, esti mintit pe banii tai, mai pui ca cand x fustangiu nu doarme bine mai ineaca cate un copil si?
1
3
Confirm . Fetele sunt prezente la datorie ! Mi-a zis un prieten...
3
0
curvele din presa care latra si scriu articole la comanda sau taie dreptul de a comenta la anumite articole sunt mai periculoase ca astea de pe centura!!!
10
2
Legalizati prostitutia!!
14
3
Esti invidioasa ca nu te mai primesc fetele la treaba?
8
1
Politia de unde mananca o paine calda? De unde vile cu piscina? De unde vacante de lux?
21
0
POLITIA TINE TIRA.ASTEA NU POT STA NESTINGHERITE FARA ACORDUL POLITIEI.SA FIM SERIOSI.
20
0
de ce nu sta politia cand vin sa le aduca sau sa le ia, sa adune proxenetii?cine are interes?investigati si veti afla mai multe, nu sta nici o fata de placere acolo, sunt obligate
14
0
Pai daca sefii de la Sectia 2 sunt cei mai prosti.
7
0
Daca vrea politia termina in doua zile flagelul asta.dar nu se vrea, sunt interese mari , financiare, pe seama exploatatelor ca cele din imagini.
17
1
Nu prostituatele sunt problema,ci proxenetii,care ar trebui inchisi pe viata.
23
3
Daca legalizeaza toti interlopii tigani proxeneti or sa le tortureze pana recunosc amaratele ca o fac voluntar iar banii tot la proxeneti se duc. Faptul ca au transformat-o in contraventie nu a facut decat sa agraveze lucrurile. Daca vreti sa faceti o treaba exterminati toti tiganii plus cei cativa infractori romani, ridicati nivelul de trai si apoi puteti sa dezvoltati si futaiul contra cost cu chitanta.
13
2
Diana MAXIMIUC ce e fha ? Nu mai ai loc pe varianta de ele? Iti cer baieti bani sa prestezi si tu servicii pe varianta si ai zis sa le faci reclama proasta?
14
3
Legalizati prostitutia sa ajunga TVAul la buget,carti de munca la fete caci daca lucreaza de la majorat la 28 iaca 10 ani de vechime la pensie!
15
2
Pestii de la pulitia Locala
16
2
Multumesc pentru reclama eu sunt din Mangalia si voiam sa vin acolo dar nu stiam daca mai sunt fetele sa nu vin degeaba. Unele sunt mai bune decat prostanacele cu fite din Mangalia si ma costa si mai putin pasarica si fac ce vreau eu oral fundulet pasaruna de toate
12
1
Pai normal sunt oameni dusi la sectie ca nu poarta masca, dar astea dezbracate pe strada nu patesc nimic
13
3
fac alea intr o seara cand faceti voi intr un mandat de supt pwli pentru articole cu dedicatie
25
2
Veniti la noi la Cernavoda
14
3
A lu Pruia?
4
4
mai trece din cand in cand pe la vechiul loc de munca sa-si salute fostele colege! Ma pis pe stirile vostre!
31
5
Alti sa vina aici sa nu mai violeze pe astea daca le violeaza este in bine pt ele ca isinmai dai si ele drumu ca pesti nu le sadisfac stau prin cazinour8 cu bani lor
8
8
Ba in viata asta te alegi cu ce bagi in gura si cu ce tragi pa salam.
18
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614