REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fetiţă violată în bar şi lăsată însărcinată la doar 13 ani, de prietenul tatălui ei

Fetiţă violată în bar şi lăsată însărcinată la doar 13 ani, de prietenul tatălui ei

Replica API 21 iunie 2012 | 00:00 1090

Descreieratul care a distrus un copil e însurat şi s-ar mai însura o dată, să scape de închisoare!

Descreieratul care a distrus un copil e însurat şi s-ar mai însura o dată, să scape de închisoare!

Un bărbat a fost prezentat, ieri, judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat că a violat o fetiţă de 13 ani, din satul Văleni, comuna Dobromir, judeţul Constanţa, în urmă cu câteva luni. Din câte se pare, până în prezent nu s-a ştiut nimic despre acest caz, dat fiind că este vorba despre o minoră sub 15 ani.

Numai că în urma presupusului viol, comis în mod repetat, minora S. Mamut a rămas însărcinată, însă nici ea, nici părinţii ei, nu au ştiut despre acest lucru. Numai că, între timp, abdomenul fetei a început să se umfle, iar copila avea unele simptome specifice unei sarcini. Astfel că, în urmă cu 2 zile, părinţii acesteia au aflat că, într-adevăr, fiica lor este însărcinată, iar sarcina este destul de avansată, peste puţin timp urmând să nască.

Însărcinată, dar... virgină

Potrivit fetei, Gemil Osman, de 25 de ani, este un apropiat al tatălui său, iar în perioada iunie - noiembrie 2011, tânărul a violat-o de nenumărate ori. Mai mult decât atât, la sfârşitul anului trecut, aceasta susţine că a fost violată de acelaşi individ într-un bar, după ce acesta a consumat circa 750 mililitri de votcă. Luată la întrebări, fata a precizat că l-a servit pe tânărul în cauză cu un pahar de băutură, iar el a lovit-o cu pumnul în cap şi a forţat-o să întreţină relaţii sexuale, pe pământ, între lada frigorifică şi tejgheaua de la bar. După ce a fost lovită puternic în cap, fata a leşinat, iar când s-a trezit, era dezbrăcată de pantaloni şi de lenjeria intimă şi avea dureri în zona intimă. Văzând că fiica ei ia în greutate, mama acesteia a bănuit ceva, mai ales că în comunitatea locală se zvonea că cei doi ar fi întreţinut raporturi sexuale, însă fata i-a spus că a avut ciclul regulat şi nici ea nu ştia că e însărcinată. Totuşi, la începutul lunii iunie, mama şi fiica au fost la ginecolog, unde au aflat despre existenţa sarcinii. Astfel oamenii legii au intrat pe fir, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Fata a fost dusă la Medicina Legală, unde medicii legişti au constatat că fata prezintă un himen foarte elastic, nefiind deflorat, în ciuda faptului că este însărcinată.

Vrea să se căsătorească cu ea, pentru a scăpa de închisoare

Deşi Gemil Osman - violatorul este căsătorit şi are chiar şi un copil, acesta şi-a manifestat "disponibilitatea" de a se căsători cu cea pe care a agresat-o şi a abuzat-o sexual, urmând a renunţa la actuala sa familie, gândidu-se că în acest mod ar putea scăpa nepedepsit. El a fost reţinut marţi seară, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, după care, ieri, a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat pentru viol. Actualmente, adolescenta se pregăteşte să nască, iar tatăl copilului riscă să stea câţiva ani în spatele gratiilor. Reamintim că în urmă cu câteva luni, un caz asemănător s-a petrecut tot în zona Băneasa, unde o minoră de 15 ani a fost violată de mai mulţi indivizi, după ce ar fi fost drogată de unul dintre ei, la discoteca din Adamclisi.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102