REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Fiica lui Alin Oprea, intervenție dură în direct: „Să-ți fie rușine!” Și-a făcut tatăl să plângă

Fiica lui Alin Oprea, intervenție dură în direct: „Să-ți fie rușine!” Și-a făcut tatăl să plângă

Replica API 9 septembrie 2020 | 00:00 1727

Fiica lui Alin Oprea a intervenit în divorțul dintre el și mama acesteia, criticându-și dur tatăl în direct, prin conversație telefonică, în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos.

Alin Oprea

Foto: Captură Video

În scandalul momentului, după ce pe micile ecrane au apărut informațiile divorțului și certurilor dintre Alin Oprea și mama Larisei, partenera de viață a cântărețului de la Talisman, fiica artistului a avut o intervenție telefonică dură, dar emoționantă, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Fiica lui Alin Oprea, mesaj dur pentru tatăl ei

Adolescenta și-a criticat tatăl, printre suspine și lacrimi și nici măcar nu i-a dat acestuia dreptul la replică ulterior, imediat după intervenția sa închizând telefonul. Oprea a povestit că nu a mai putut intra în casă pentru a-și lua o parte din lucruri, deoarece fosta soacră și fostul cumnat nu i-au mai dat voie.

Așadar, artistul a cerut ajutorul autorităților, sunând la 112. După acest eveniment, fiica artistului, Melissa, a venit cu un mesaj tranșant pentru tatăl ei, susținând că trebuia să intre în casă și să vorbească cu copiii lui.

„Să-ți fie rușine, Alin Oprea! Tot ce trebuia să faci era să vii acasă să vorbești cu copiii tăi. Dar tu ai ales să mergi la televizor și să suni la poliție pentru o femeie bătrână. Cine ești? Cum poți să faci atât de mult rău?”, a spus fiica artistului în cadrul emisiunii anterior menționate. După mesajul fiicei lui, transmis în lacrimi, Alin Oprea s-a emoționat la rândul său și a plâns.

Melissa Oprea

„Cum să vin acasă dacă nu puteam să intru, dacă toate telefoanele erau închise, ale ei și ale copiilor. Ei sunt influențați așa cum vrea ea”, a spus artistul, care a declarat că soția lui l-a amenințat că îi va întoarce pe copii împotriva lui dacă o va face de râs la TV.

„Îl iubesc pe copilul acesta mai mult ca pe ochii din cap”, a transmis Alin Oprea cu lacrimi în ochi, în timpul emisiunii. „Visul mea a fost o familie fericită, dar de la vis la realitate este o distanță mare. Din păcate, la mine ținta a fost o familie fericită, copii realizați și doi bătrânei care se plimbă de mână prin parc, dar de cealaltă parte, ținta a fost alta”, a mai spus Alin Oprea, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maimuta asta mica, este influentata de mama ei. Pacat! Foarte urat a procedat copila asta, deja majora !? Bravo "roman", i-ai dat un sfat foarte bun acestei domnisoare. Foarte urat din partea ei, sa-si judece tatal.
4
0
domnisoara, acum nu realizezi ceea ce faci, ai sa cresti si ai sa constati ca ai gresit si sa-ti explic de ce- fiind copil nu poti cunoaste in profunzime relatia dintre parinti. Daca discuti cu fiecare in parte ai sa le dai dreptate, dar nimic in lume nu iti da dreptul sa faci ceea ce ai facut. Vei deveni, daca dzeu te vaajuta, parinte si atunci ai sa intelegi ceea ce eu incerc sa iti explic. Zic ca nu este tarziu sa porti o discutie in particular cu tatal tau si sa asculti ce are de spus, cel putin asa as proceda eu. Este usor sa ranesti, dar cand nu ai argumente e grav si nu uita ca tatal ta
7
0
of of copiii indiferent cine a gresit copii nu trebuie sa critice ar trebui sa fie impaciuitori pentru ca si unul si altul sunt ai lor nu trebuie sa te dai in spectacol lasa-ti parinti sa-si rezolve problemele
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212