20.1° Constanța Dum., 2 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6140
20.1° Constanța Duminică, 2 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6140

Fiica lui Beinur și-a serbat ziua de naștere în Loft: a primit cadou Porsche și Mercedes!

Replica API 10 august 2022 6571

Fiica lui Nuredin Beinur, Miruna, a împlinit 20 de ani și... a sărbătorit cum se cuvine. În primă fază a chefuit acasă, într-un cadru mai restrâns, ulterior petrecând în Loft, alături de prieteni. Nici cadourile nu sunt de ignorat, tânăra primind un Porsche Macan de la tatăl ei și un Mercedes S-Klasse, de la un prieten al lui Beinur.

Două zile și două nopți a petrecut fata lui Beinur la împlinirea a 20 de ani, alături de familie și prieteni. Două ”mașinuțe” a căror valoare depășește 200.000 de euro vor fi conduse de fiica celui supranumit ”Spaima litoralului”.

Mai exact, a avut petrecere dublă. În prima zi, tânăra care a bifat ”frumușeii” 20 de ani a petrecut alături de familie, într-un cadru mai restrâns.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Mercedesul primit, foto: cancan.ro

Dar a venit a doua zi. La Loft s-au strâns invitații. Tinereii. Și dacă nici ei nu știu să petreacă, atunci cine? Așa că s-a încins distracția la maximum. Cu un sprițuleț, cu un shotuleț, mai o apă plată, ce mai, zorii zilei au tremurat de frică… S-a tras linie, a fost frumos, gata spectacolul potrivit cancan.ro.

Să mai spunem că fata lui Nuredin Beinur e studentă la medicină, iar tatăl ei îi face, cum altfel, toate poftele. Pe lângă mașini, ”Spaima litoralului” îi mai dă terenuri și unele afaceri, pentru că-și dorește ca fetița lui să facă o carieră și-n zona de turism, nu numai în medicină.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Toate se fut , si anastasia se fute la bucuresti , si vasi verisoara lu anastasia se fute !
0
0
Sa prostituat , si inca se prostitueaza , face bani cu pasarica !
0
0
Ce drq e cu asta ma cap de oaie bai jegule vanzatorule ce esti bai praduitorule ce esti toata lumea a fugit de tine pana cand si nevastata tea lasat sa dus drq sa saturat de oi ai fost pt tine toata viata pe cine drq ai ajutat tu ma oaie imputita ca a fugit toata lumea de tine ai ajuns sa faci poze cu dafina auzi cu cine face poze smecheru asta cartonat tia dat viteza nicu gheara ca stie ca esti vb lunga stai cu dafina asta ai ajuns
0
0
o sa le conduca pe amindoua odata.Fara asigurare,cauciucuri vara tot timpul,fara service,asa merg astia...fare sa respecte reguli circulatie..
0
0
Hai cu 309 CPP!
0
0
Articol platit.
1
0
S a tras linii, a fost frumos!
0
0
ha ha studenta la medicina???? viitoarea care nu stie nimic ca a avut tata grija de tot
1
0
Cum de a ajuns acest nohai,spaima litoralului?
1
0
Ati ajuns un ziar de rasul lumii. Faceti reclama la toti interlopi. Sau ei va platesc?
1
0
ce dati zor cu ANAF , ANAFUL si-a luat spaga si acum tace malc ,iar el se crede spaima litoralului cu ajutorul Politiei , Parchetului si Judecatorilor
0
0
ce? Cand vine ANAF sa va intrebe de unde aveti banii, faceti Print screen la articolul asta si le dati pe whatsapp!
3
0
Oameni de pe planeta. Nici nu ar trebui sa existe romanii. Romanii sunt sclavii tuturor si asta vor ramane.
0
0
O punea pe bulioanca a lu uta sa se prostitueze !
0
0
Mi se rupe.Macanul il are de 6 luni.In curand o rupem toti in cwr.
0
0
Replica pulii. Articol de tot cacatul, ca voi.
2
0
Aceasta este reclama care carecterizeaza cotidianului dumneavoastra???. Curvele,proxenetismul,interlopii sunt sponsorii vostri.Intr un proverb romanesc se spune...Spune cu cine esti prieten sa spun ce zdreanta esti.
1
0
cwrvelor replica!!!!!
1
0
D 3 k c a t
2
0
"Spaima pu.elor din cur" !!!! Cat de curand face aia a maimutei , de la rupt ghiotu!!!! Sa ne bagam toata p**a in rasa lui de oaie ! Ce diagonala are la bostan!?
2
0
Un kabak plin cu bok
0
0
Un jeg de om care a fugit toata lumea de langa el un pervers imputit de aia a murit si edy varusu la tinut mort de foame tataru asta piciu pasa a fugit de el balaban la fel il tinea mort de foame cap de oaie asta
1
0
Cate femei a obligat a silit sa se prostitueze porku asta va zic eu multe... Ai si tu fata koaie vezi tu...
1
0
Cine plm e asta ?!
1
0
Si totusi, de unde atatia bani la un analfabet? Anaf ce pazeste?
3
0
Voi sante-ti invidiosi ca aveti Logan
0
1
hahaha anaf verifica ce bani fac profesorii din meditatii si astia sparg 15.000 de lei pe o masa in club. ahahahah vedeti ba sclavilor ca tot voi platiti pt noi. toata viata veti platii pt noi. smecheria va trona zeci de ani. boracii vostrii, o sa alimenteze copiii nostrii. nu se va schimba nimic. sictir si la munca sa ne platiti fitele. sclavetilor
1
0
Pasul unu impozit pe tot ce nu pot justifica. Pasul doi trimisi inapoi in calcuta sau ulan bator sau alt fund al asiei
4
0
Toti analfabetii au ajuns in ziare,toti parnaiasii.are valoare cu 3 clase
6
0
Am vrea sa stim si noi de ce promovati specimene de astea . Aveti prea multi cititori , s-au pentru ca vi se rupe de cine citeste ?
0
0
Parte in parte a batut tot si in gasca a rupt pe multi. A oprit glontul cu mana si l-a rupt pe ala care a impuscat. L-a iertat ca il omora pe loc i-a dat viata inapoi
1
1
Aici sa se sesizeze Anaful ... le e frica la gaini...
0
0
Ce nu va dati numele la sfarsitul articolului va e frica
0
0
o astept cu oricare din masini vrea ea la mine
3
0

Local

LOTO

6/49
71822303312
5/49
13434111825
joker
143338282620