REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Fiica medicului RĂPUS de COVID-19: 'O să-mi lipsești toată viața! Te rog să mă veghezi'

Fiica medicului RĂPUS de COVID-19: 'O să-mi lipsești toată viața! Te rog să mă veghezi'

Replica API 18 octombrie 2020 | 00:25 4484

Dr. Mioara Neagu, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) Fetești, a murit la numai 48 de ani, la Spitalul Colentina din București, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Medicul se infectase cu virusul SARS-CoV-2 în luna septembrie. Din păcate, colegii ei de la Spitalul Colentina nu au mai putut face nimic ca să o salveze.

"Mămica mea mereu zâmbitoare, te rog să mă veghezi în fiecare moment al vieții mele, și să ai grijă de mine de acolo de sus, așa cum ai avut grijă și când erai lângă mine. Promit că o să te fac mândră de mine, voi asculta toate sfaturile tale şi voi fi puternică așa cum şi tu ai fost şi ai luptat tot timpul ca eu să fiu fericită! Te iubesc foarte mult și o să îmi lipsești toată viața! Dumnezeu să te ierte, mămica mea frumoasă!", a scris Andreea, fata Mioarei Neagu.

Mioara Neagu este descrisă de colegi drept bună, jovială și un profesionist desăvârșit. O parte din colegii ei au transmis mesaje de condoleanţe: „Un înger ne-a părăsit pentru totdeauna! A luptat pentru pacienți cum a știut mai bine salvând multe vieți… Dumnezeu își alege oamenii buni și blânzi… Condoleanțe familiei îndurerate!”, potrivit libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
din parti, medici sau oamenii simpli care afc un bine sunt Zeii acestei lumi nu unu invizibil fluturat de niste barbati barbisi cu fuste negre.... d aia suntem saracii EU, ne indobitocesc bine proptii, ei traiesc din munca noastra, ei se ocupa cu cersitul
0
0
Muie cu cacat la toti! ..si lui Relu iar celui care o face pe Relu,sa treaca primul.Hai ma,n-auzi! Treci!
0
0
Bag pula in toti. Muie.
2
9
Ramanem fara doctori! I au trimis ordinarii astia sa se lupte cu virusul fara echipament de protectie in prima faza. Ei sunt cu gandul la alegeri
14
0
Comentatorii de nai jos sunt probabil produse ale unei frumoase relatii frate-sora. Sarmanii nu au dupa cea bea un pahar de apa, fiind niste carpe in cur autentice, cu nuste vieti patetice si triste. Masturbatori compulsivi, perceputi ca niste gunoaie de cei din jur, isi traiesc momentele de presupusa glorie ploriferand mizerii si mitocanii online. Crapati jegosi mici!
13
1
Nu cred ca inghite, nu are tenul fin. Eu ma intreb daca se fute in cur. Cum ar fi eu so fut in cur si tu sai dai muie in gura. Cred ca iar placea. O doare fix in piZda cs a crapat masa, sigur tasu e in spania, ass ca ea ramane singura cu casa. Bukake in fiecare seara. Bagamias pula in pizda ei de zdreanta.
6
17
Fiisa e buna de pula. Acum e momentul ei sa se lanseze pe piata. Poate apare sinla.Capatos...otv.....rtv....gadea.....oare face sex oral cu finalizare orala? Intreb pentru un prieten...
6
17
acest...ssssss... este un kakat in ploaie..un nimeni...un individ rupt in KUR,,un jegos al societatii romanesti...un tatuat,drogat,cracanat,...care a fost cateva zile pe la scoala...acesti indivizi...care au umplut strazile ROMANIEI, vor fi viitorii platitori pentru pensiile parlamentarilor...ei vor fi viitorul ROMANIEI..sa te mandresti cu ei draga,...ROMANIE..
22
2
Intr-un alt articol ati dat numarul mortilor in 24 de ore de la 16 oct la 17 oct.total 63,haideti replica scrieti cum isi plange fiecare copil mama sau tata la fel ca si in cazul acestei femei,dumnezeu sa ii ierte pe toti.
10
2
Doamne cat cacat puteti avea in suflete, de borati din voi asemenea comentarii. Rupti in cur, plini de venin.
19
5
raman zdrentele ca sa ne chinuim cu el precum vela,arafat,tataru,orban,klaus,clotide...Pacat de tineretea ei uniunea javrelor batrane raman sa distruga romania.Dumnezeu sa o ierte si sa ii fie tarana usoara.Peste panaramele numite mai sus nu putea veni covidul !
7
11
In primul rand fata ei a scris aceste cuvinte pe Facebook, Replica a preluat textul. Asadar nu o mai acuzati copilul cum ca ar fi facut publice aceste cuvinte la un ziar! Condoleante famieliei!
26
4
Invata, incultule, sa scrii si abia apoi poti manca rahat...
22
0
Trebuia ca medicul sa traiasca ce zice fata ei, ce zic altii, poze, etc, nu este decat cancan
15
0
Ce buna e fisa , pacat de masa, dar panarama cauta atentie cu postari de genu
4
43
Frumos si normal este sa suferi in tacere, in intimitatea familiei tale, nu sa faci valuri inutil pe Internet...
18
31

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102