REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Firicel, din Las Fierbinți, condamnat la 1 an de închisoare pentru conducere fără permis și sub influența substanțelor interzise!!

Firicel, din Las Fierbinți, condamnat la 1 an de închisoare pentru conducere fără permis și sub influența substanțelor interzise!!

Mirela PASCAL 15 noiembrie 2022 | 12:23 5787

Toma Cuzin, actorul care-l interpretează pe Firicel din serialul „Las Fierbinți”, a fost condamnat la 1 an de închisoare cu suspendare, după ce a condus fără permis și sub influența unor substanțe interzise. Decizia a fost pronunțată de Judecătoria Sectorului 3 luni, 14 noiembrie, și nu este definitivă.

Lovitură pentru Firicel, din Las Fierbinți! A fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după ce a condus fără permis și sub influența unor substanțe interzise.

Iată minuta!

”Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul TOMA CUZIN (...), a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data de 30.05.2018). Constată că nu este necesară aplicarea pedepsei complementare. Stabileşte pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea de către inculpatul Toma Cuzin, a infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prevăzute de art. 335 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.pr.pen. (fapta din data 20.11.2018). )...)În temeiul art. 83 alin. 1 C.pen., amână aplicarea pedepsei rezultante de 1 an închisoare, pe durata termenului de supraveghere de 2 ani. Conform art. 85 alin. 1 C.pen., pe durata termenului de supraveghere, inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. (...)”, se arată în minuta instanței.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate te ia pe tine tanti la făcăleț
5
0
Nea Relu.. Pai tu crezi ca se dădea ala la nevasta ta dacă nu lasa ea loc? Poate nu i a dat cum trebuie doamnei și de asta se plânge. Te ai cam făcut de c@c@t.
4
1
Art 335 alin 2 din C. pen. înseamnă conducere cu permis suspendat iar voi spuneți ca a condus fără permis și drogat. Pana la urma cum e? Cam cand veți fi în stare sa faceți un articol documentat? Nici măcar de copy paste nu sunteți in stare.
6
0
Jegosu asta a vb cu sotia mea pe facebook si ii cerea sa se vada cu el in oras , mare gagicar si labagiu asta
1
7
Bun exemplu, cand de fapt ar fi trebuit sai dea 2 ani cu executare, ca sa inteleaga handicapatii ce se uita la kkt ala de canal, ce actori de valoare sunt cetateni ioropeni.
8
7
Mai Firicel tu esti p***t ma,sau esti nebun?,de circulii cu masina pe drumurile publice fara permis si drogat,pai Robi prietenul tau politist nu ti-a explicat ca asa ceva nu se poate nici macar in"las fierbinti".
9
4
Artistul plmele ,cine se uită la aurolacii ăștia?
13
17
mia ti luat ...oracaitul , ce fac eu fara prietenul meu artist de las ...sa te las!
6
5
nespalat pe moaca,drogat si beat fara permis de conducere mai face si mistouri pe la protv ...daca il ducea mintea obtinea permisul de conducere.la cacat cu el si scoateti-l din grila de programe pe acest pirnaias
13
12
Drogat si fara permis nu face o zi de parnaie. Sa-i fii dat macar o luna de munca in favoarea comunitatii sub stricta supraveghere.
22
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212