REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Firma care a ridicat un bloc cu 9 etaje, fără autorizaţii, în instanţă cu Primăria Constanţa!

Firma care a ridicat un bloc cu 9 etaje, fără autorizaţii, în instanţă cu Primăria Constanţa!

Replica API 16 martie 2017 | 00:01 406

Firma care ridică fără autorizaţii blocul cu nouă etaje din vecinătatea cartierului Tomis Plus este în instanţă cu Primăria Constanţa! Joi, 16 martie, se aşteaptă un verdict în acest dosar, la Tribunal.

Amintim că este vorba despre blocul care intra în atenţia opiniei publice după ce, în noiembrie 2016, o schelă se prăbuşea, avariind mai multe autoturisme parcate lângă imobil. Cu această ocazie, reporterii aveau să afle că blocul este construit “în deplină ilegalitate”, adică fără autorizaţie, constructorul şi beneficiarul, SC Arproex SRL, fiind amendat pe bandă rulantă de-a lungul timpului. Amenzile au curs atât de la Primărie, cât şi de la Inspecţia Muncii ş.a.m.d. Chiar şi aşa, investitorul a dat vina pe Primăria Constanţa, pe care a acţionat-o în judecată fiindcă refuză să pună în legalitate construcţia. De această construcţie nu este străin nici cântăreţul Ionuţ Galani, care a deţinut terenul pe care se ridică blocul. A înstrăinat terenul dezvoltatorului imobiliar, în schimbul a patru apartamente în blocul neterminat încă.

De menţionat că, deşi Galani nu mai deţine terenul, el figurează pe portalul instanţelor alături de firma Arpoex, în procesul cu Primăria.

A.C.

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/firma-care-a-ridicat-fara-autorizatie-blocul-cu-9-etaje-din-zona-tomis-plus-recidivista-in-ilegalitati-298738/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PRIMARUL NOSTRU ESTE UNUL FARA COHONES. DEGEABA SCRIETI DE ACEST BLOC DE RAU. TOATE ACTELE LOR SUNT IN REGULA SI DE VINA ESTE PRIMARIA SI PRIMARUL PT CA AU BLOCAT TOT DE LA INCEPUT. VOR SA DEA VINA UNII PE ALTII SI LA MIJLOC CAD INVESTITORII.RUSINE FAGADAU....
0
0
Treaba este ca sunt clienti care dau bani multi pe apartamentele alea construite de niste ageamii,fara nici un standard de calitate,ca apoi sa se vaiete ca prostii. La cutremure,dar si dupa putin timp de exploatare,lucuintele se degradeaza ca niste bordeie tiganesti. Piata ,clientii cretini fac ca ticalosii sa prospere.
0
0
Zdrentele din primarie iti cer un set de acte,le depui, se uita pe ele dupa cateva luni,dupa care iti mai cer nu stiu ce rahat, le aduci,o iau de la capat si uite asa trec cativa ani buni!!
1
0
La Mangalia cu avizul piticului Paul din Constanta si cu al primarului navetist se construieste peste tot fara autorizatie.Daca esti prieten cu primarul si cotizezi nu-ti trebuie nimic.DNA sunt o multime de plangeri spun unii ca se construieste pe plaja in draci fara autorizatie,mai ales in portul turistic.Luca si belgianul au venit cu pamant de acasa si au facut hotel pe plaja.Altii in Olimp.Sa traiasca primarul mafiot si protejat..
0
3
Blocul trebuie DARAMAT, altfel o sa tot rasara astfel de constructii ilegale. Anchetat administratorul firmei de procuratura si bagat la puscarie.
4
1
Si mie imi e teama sa fac un gard din BCA, ca vine politia locala si imi da amenda . Ce sa mai zic .....
0
0
Cel mai probabil Fagadau o sa faca blat cu investitorii de carton si fie nu o sa se prezinte la termene fie gasesc vre-un viciu de procedura ca sa piarda procesul, cu zambetul pe buze. Uite asa cainii latra ursul merge. Blocurile fara autorizatie de constructie or sa ramana intacte, le vor vinde si vor incepe altele. Intr-o tara civilizata nu isi permitea nimeni sa sfideze legea si bunul simt in acest fel. Sigur daca se intampla asta in Germania sau Franta, pana acum investitorii erau arestati iar blocurile daramate. Ar trebui instanta macar sa ne dea o lectie veritabila de democratie.
4
2
FAGADAU...se tot plinge ca nu a avut o perioada ARHITECT SEF.....daca nu o avea pe VIRGINIA UZUN la SPIT.....NU MAI INCASA TAXELE....
1
1
Daca Nu are autorizatie trebuie demolat prin decizia instantei. asa nimeni nu mai indrazneste sa ricide fara acte. daca se accepte asa cum este, sa nu va mirati daca tot mai multi ridica fara autorizatie. singura solutie, fara mila: demolarea totala.
5
2
Eu am actele de anul trecut de la paste. Am fost de 3 ori in audienta. De fiecare data se rezolva... ma va rinde si pastele asta fara autorizatie. Termenul maxim prevazut de lege este 30 zile. Ai doare in cur pe romaneste !
2
1
De cand s-a instalat Fagadau Constanta s-a blocat. De camd i-a luat DNA -ul la control, nu mai semneaza nimic, nimeni nu isi mai asuma nimic. Astept o nenorocita de autorizatie de demolare de 9 luni. Va urma autorizatia de construire care toata lumea imi spune ca va dura un an. Voi incepe casa in 2019. Sa nu-i dai in judecata ????
7
1
daramat si pus gazon.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218