REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

FLAGRANT și PERCHEZIȚII într-un dosar de contrabandă de țigări. VIDEO

FLAGRANT și PERCHEZIȚII într-un dosar de contrabandă de țigări. VIDEO

Replica API 1 iunie 2019 | 02:19 629

Poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza județelor Constanţa și Suceava, în urma cărora au fost ridicate, în vederea confiscării, peste 13.000 pachete de țigări de contrabandă și diverse sume de bani.

În data de 30 mai a.c., în urma activităților informativ-operative desfăşurate, polițiștii de frontieră din cadrul structurilor teritoriale ale Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au realizat un flagrant ocazie cu care, pe raza localității Constanța, au depistat o autoutilitară în care se aflau doi cetăţeni români, în vârstă de 35, respectiv 50 de ani, domiciliați pe raza judeţului Suceava, despre care existau date că sunt implicați în activităţi de contrabandă.

La controlul efectuat asupra autoutilitarei a fost găsită cantitatea de 9.500 pachete de ţigări, fără a deține documente justificative, precum și suma de 20.000 lei.

În vederea identificării locațiilor unde sunt depozitate țigări de contrabandă, polițiștii de frontieră, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, și cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară, emise de Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța - Secția penală, pe raza județelor Constanţa și Suceava, ocazie cu care a fost identificată cantitatea de 3.587 pachete de țigări de contrabandă.

În urma celor constatate au fost ridicate în vederea confiscării 13.087 pachete de ţigări de contrabandă, evaluate la aproximativ 145.000 lei, suma de 20.000 lei și au fost indisponibilizate trei autoturisme și o autoutilitară, evaluate la 102.000 lei.

În cauză sunt cercetați cinci cetățeni români, cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, la finalizare fiind dispuse măsuri legale care se impun.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va zis eu toti sifoanelel si cei care vand la tomis3 Ghiulseren , Rafael ,,alala,,,,Romeo,,,claudiu montana ,,,prodan sectia 2 ,,,,,,,,,,
0
0
Statul e cel mai mare camatar posibil din lume...acciza la tigari,alcool,produse petroliere,ce draq face cu banii,,,ai da la pensii speciale pt procurori,judecatori,militieni,servicii etc,,si noi prostii mergem la puscarie pentru 2 baxuri de tigari,,o sa plec sigur sigur din tara asta de cacat,,,,
3
0
Statul protejeaza monopolul si deci castigul unor mahari care ne vand contrafacute legal,sub diverse nume ce nu au legatura cu calitatea originalelor,la preturi cocosabile. E normal deci,sa fie contrabanda de tigari tot proaste ca si cele legale dar mai ieftine. Oricum statul prin accize nu face nici un cacat pentru populatie decat declarativ,cum e obiceiul. De ce nu e piata tigarilor libera pe bune? OPricum cine vrea tot fumeaza. Mai bine eliminate dracului alimentele pline de ,,E-uri''.care sunt consummate si de nefumatori,asta ar arata ca va pasa de sanatatea publica si nu de averi straine.
1
0
mangalia,str ion creanfa,bl c5,ap 3 si 9,vind tiganii tigari de 30 ani.meserie din tata in fiu,unii stau pe strada,dar vin rapanosii la usa,au abonament.nimeni nu.i vede,nu.i aude,dar daca vezi vilele politistilor.....e bine in romajia,noi platim,tiganii fac copii precum soarecii,nu o sa munceasca nici unul macar o zi toata viata.
1
0
Pe mine ma ajuta Prodan de la sectia 2,este un baiat bun.El ma lasa sa vanda tigari si eu cotizez 100lei pe zi la el.
3
1
Bai retarjatilor la cap si nebunulor cum e mai bine sa dam 11 lei pe Ashima sau 19 lei pe Pall Mall?
6
1
Domnule unde sunt mai buni micii, in tomis 3 sau in grivitei ? vad ca stati toata ziua in piete
4
1
SUNT BENGOS ..BEAU TOT TIMPUL MIAM LASAT SI BARBA , IAU SI SPAGA CA MA DUCE CAPUL. CARE VINE LA MEDG SA FACETI CHETA SA MANANC SI EU LA CHIFTEA. SAU LASATI BANII ACOLO CU TOT CU NUME
2
1
Politia din constanta se lauda cu aceste realizari captura de tigari dar cum se face ca in pietele din constanta se gasesc tigari tot mai mult in cantitati si mai mari de fiecare data nimeni si nimic nu-i sperie pe bisnitarii de tigari din piata grivitei ..abator dar centrul de comanda este in piata tomis 3 ..unde politia locala sta la taifas cu bisnitarii ..ce mizerie de oras si autoritati ..
10
4
Veniti si la navodari este plin
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614