REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

FLAGRANT, urmat de PERCHEZIȚII: dealerii din Constanța căutați de o grupare infracțională

FLAGRANT, urmat de PERCHEZIȚII: dealerii din Constanța căutați de o grupare infracțională

Replica API 17 iulie 2019 | 00:11 419

Procurorii DIICOT Călărași, la data de 15.07.2019, împreună cu ofițerii de poliție judiciară din cadrul SCCO Călărași au efectuat un număr de 24 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Călărași și Constanța, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În aceeași zi, pe raza teritorială a municipiului Constanța a fost organizată o acțiune de prindere în flagrant în urma căreia o persoană a fost depistată în timp ce avea asupra sa cantitatea de 100 grame fragmente vegetale (canabinoizi sintetici). În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2017, a fost constituit un grup infracțional organizat ai cărui membri au acționat în mod coordonat, în ceea ce privește achiziționarea și prepararea unor cantități mari de substanțe cu conținut psihoactiv pe care le-au comercializat pe piața ilicită din municipiile Călărași, Constanța, Slobozia, Fetești, precum şi în localitățile limitrofe. În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constat că membrii grupării s-au aprovizionat cu substanțe cu conținut psihoactiv de la dealeri din municipiul Constanța, activitate intermediată de inculpații O. T., O. S. și O. S.. De asemenea, s-a stabilit că aceștia achiziționau, săptămânal, cantitatea de 100 grame de substanță cu conținut psihoactiv, pe care o porționau și o comercializau în plicuri, contra unor sume cuprinse între 15 lei și 25 lei.Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 160 de pliculețe și 26 doze ce conțineau fragmente vegetale, 6 pungi ce conțineau fragmente vegetale vrac (în total aproximativ 600 grame, din care 190 grame cannabis), zeci de punguțe autoblocante folosite la dozarea și comercializarea substanțelor, bunuri folosite la cântărirea substanțelor cu conținut psihoactiv și a drogurilor, bijuterii din aur și sumele de 11.500 lei, 750 euro și 1000 lire sterline. La data de 16.07.2019, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Călărași au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de inculpații M.F., O.T., O.S., C.E., H.Z., C.M. și N.C., după care au fost prezentați Tribunalului Călărași, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, iar pentru inculpatele S.A. și O.S. a fost dispusă măsura controlului judiciar. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate București, lucrătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Călărași și Jandarmeriei Române.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va astept pe la mine, doar cu mandat!
0
4
Vai mama ta o sa fie asta care vrea iarba , ai sa vrei sa fi cum ai fost fara iarba dar va fi prea tarziu . Mai stam de vorba peste putin timp ....
0
0
Vreti nu vreti mai avem nevoie si de iarba!
0
2
Veorica e si ea consumatoare de aceea nu da ordonanta,si-i mai trebuie si lui dracnea sa-i treaca mai usor zilele
0
0
Prindeti-i pe toti si bagatii acolo unde trebuie. Nemernicii acestia distrug creierele copiilor nostri.
5
0
eu zic sa veniti si pe la abator, este plin de interlopi si golanasi
7
0
SPUNEA CINEVA DE ORDONANTA . DA , DE CE NU SE DA O ORDONANTA DE URGENTA PRIN CARE PEDEPSELE SA FIE MAJORATE PENTRU CEI CARE VAND DROGURI . INDIFERENT DE CE DROGURI VAND SA PRIMEASCA MINIM 10 ANI DE PUSCARIE NU 2, 3 NI DUPA CARE ISI REIEAU ACTIVITATEA . SA SE MEARGA PAN LA CONDAMNARE PE VIATA . ASA POATE CA SE VOR GANDI MAI BINE DACA MERITA SA MAI VANDA DROGURI SAU MERG SA MUNCEASCA . TOTI TIGANI VAND DROGURI IN CONSTANTA . II VEZI CUM STAU IN STOLURI PE STRAZI FARA SA MUNCEASCA SI O DUC BINE MERSI PE SPINAREA TINERILOR PE CARE TIGANI IAU DISTRUS VANZANDULE DROGURI .
7
0
Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia Mangalia
6
0
Presedintele proxenetilor din Cernavoda.Va transmit pe aceasta cale ca noi PROXENETII DIN CERNAVODA NU VOR FI ARESTATATI NICIODATA ATATA TIMP CAT EU SUNT PRESEDINTE SI VOR DA SPAGILE DE SUTE DE MII DE EURO LUNAR.
6
1
Este asa greu sa dai o ordonanta de urgenta ? Pentru cacatii de la putere este usor sa se dea ordonante , familii intregi distruse din cauza acestor substante , cei care vand si cei care consuma cand va prins sa se dea 10 ani cu executare ei atunci mai vedem mai vezi pe strazi ametiti si cei care vand ?
14
2
Cand se dau doar initialele faptasii sunt tigani.
20
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272