REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
6.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Florin Cîțu îl atacă pe Ciolacu: „Să-ți fie rușine!”

Florin Cîțu îl atacă pe Ciolacu: „Să-ți fie rușine!”

Mariana MURAT 10 octombrie 2023 | 14:54 837

Florin Cîțu, fost ministru al Finanțelor Publice, îl acuză pe Marcel Ciolacu, prim-ministru al României, că a încercat să blocheze discursul Președintelui Zelenski, discurs care a fost anulat, printr-un mesaj pe pagina acestuia de Facebook.

Florin Citu il ataca pe Ciolacu: „Sa-ti fie rusine!”

„Să-ți fie rușine Marcel Ciolacu!  Istoria nu te va ierta pentru ce vrei să faci.  Reușește PSD să-l blocheze pe Președintele Zelenski să se adreseze Parlamentului României? (UPDATE: Ciolacu a reușit să blocheze discursul lui Zelenski în Parlamentul României)Ciolacu a încercat să anuleze intervenția lui Zelenski și anul trecut, dar am reușit să-l blochez și Zelenski s-a adresat atunci Parlamentului României prin video. Astăzi planul lui Ciolacu este diferit. Se folosește de sateliți, Șoșoacă și Simion, pentru a sabota prezența lui Zelenski în Parlamentul României. Acest lucru, un act vădit de dispreț din partea statului român, nu s-a mai întâmplat în NICIO țară.
Doar în România condusă de Ciolacu și partenerii săi este posibil. ”,
a transmis acesta pe pagina Facebook.

Reamintim faptul că Volodimir Zelenski se afla pentru prima dată în România și are programate întâlniri cu președintele Klaus Iohannis, dar și cu premierul Marcel Ciolacu. Zelenski, merge în Parlament unde va discuta cu președinții celor două Camere, unde ar fi urma să țină un discurs în plenul reunit, conform Administrației Prezidențiale. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski și-a anulat discursul pe care urma să-l susțină marți în Parlamentul României.

 

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
jidanul si rusu a distrus pacea in europa ,ce putea sa mai spuna in parlament, stiim o lume ce au facut si ce fac astia doi la carma unor tari ! vor prelungirea razboiului , vor sa l extinda , vor distrugeri cat mai mari!o sa reuseasca sa dezbine si alte tari ,alte popoare , e bucuria lor bolnava, dar multi sau prins, vom vedea!
0
0
Locul acestui specimen e la ocnă ...
0
0
Individ care ar trebui sa explice cum a făcut averea
0
0
Daca-i adevarat!! Bravo, Ciolacu!
1
0
Catzule, sa ne pupi in c*r cu SUA ta cu tot. Ce sa caute obositu ala in parlament, intre atatea entitati. Daca iubesti asa mult pe Zelenski, mergeti impreuna in Israel, ca parca-i mai interesant meciu' ala! Sa va tuf in ruga cu razboaie voastre.
1
0
TAIATI PENSIILE SPECIALE PENTRU MAGISTRATI. Nu va este rusine deloc pentru sentintele pe care le dati ? Depun la dosar probe scrise, probe foto, aduc martori, sunt reprezentat de avocat si imi respingeti actiunea intr-un mod iresponsabil interpretand legile dupa cum vreti ? Directivele Uniunii Europene nu le luati in considerare si dati castig de cauza institutiei publice care mi-a produs un abuz si care nu a fost reprezentata in instanta depunand numai un inscris de cateva randuri ? Adica eu ca simplu cetatean nu trebuie sa am castig de cauza impotriva unei institutii publice ? Si vreti sa inchidem ochii la nenumaratele drepturi pe care le cereti: salarii de 20.000 lei, pensionare anticipata si pensii speciale ? Adica eu platesc taxe si impozite pentru „drepturile voastre” ca sa judecati stramb ? Dati-va demisia si lasati persoane cinstite si morale care sa judece. Mai corect se judeca pe timpul lui Stefan cel Mare.
2
1
Nu dumneata i-ai adus la guvernare? Acum taceti cu toții, fiindcă unii votanți nu uita!
3
0
Betivane. Delirezi
4
0
După cei i-a spălat cu limba dosul americanilor "frizeri" ar trebui sa taca!!!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407