REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Florin Cîţu: România va primi, în martie, încă 2,4 milioane de doze de vaccinuri

Florin Cîţu: România va primi, în martie, încă 2,4 milioane de doze de vaccinuri

Replica API 15 februarie 2021 | 17:55 1439

România va primi luna viitoare încă 2,4 milioane doze de vaccin împotriva COVID, a anunţat, sâmbătă, premierul Florin Cîţu, după vizita de la Bruxelles.

"În martie, o să primim 2,4 milioane de doze de vaccinuri. Din aprilie, lucrurile vor merge mai bine. O să primim un milion de la AstraZeneca, 1,2 milioane de la Pfizer şi 230 de la Moderna", a anunţat, sâmbătă, şeful Guvernului.

"Am fost felicitaţi pentru cum am pregătit campania de vaccinare. A fost bine, pentru că altfel am fi avut probleme cu vaccinurile

Modul în care a fost pregătită această campanie de vaccinare a fost foarte bun", a spus şeful Guvernului, sâmbătă, la Palatul Victoria.

În plus, România se află pe locul trei în UE la vaccinare, a mai spus Cîţu, scrie antena3.ro

Premierul Florin Cîţu s-a aflat într-o vizită de lucru la Bruxelles, unde a avut întâlniri cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen și cu preşedintele Consiliului European, Charles Michel.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand am vazut 2.4 milioane ma gandeam ca incep sa apara aia 80 de milioane promisi de werner!! m-am linistit cand am vazut ca e vorba de vaccinuri!!
0
0
Gigi iar iti dai cu parerea ? Plictiseala mare la vulcanizare? Lasa gazeta sporturilor suna.l direct pe catu ca asteapta parerea ta.
1
0
Ba citule,daca sint astra zeneca,rusesti sau chinezesti,poti sa te stergi la koor cu ele.Fa-le la pesedisti si la pensionarii militari,poate mai scapam dreqului de ei ca tare s-au inmultit trintorii bugetari!
0
3
sa ti le bagi in cur, catzule
1
0
trei milio!ane locuri de munca, bine platite!
2
0
e grindeanu 2.
3
2
Vaccinati va prostii nostrii de aici vin banii nostri in conturile personale.Ce viata este in prostia de roumania
4
1
catu prostul tatal vostru
4
1
Cum poti frate sa iti creezi asa usor o realitate paralela pe care incerci sa o induci si altora?. Doar cifrele pe care le flutura infividul asta arata clar ca aceasta campanie de vaccinare este un mare bluff si ca in acest ritm nu va avea nici o finalitate. Ajungem sa ne intrebam daca toate minciunile si comportamentul politicienilor nu sunt de domeniul patologicului.
6
1
Gandire din putul mintii... Se vede ca ai doar cap , minte o sa-ti creasca ...
6
0
Pana la imunizarea prin vaccinare a unora,vor muri cu miile cei netestati si deci nedepistati la timp pentru a fi tratati,asta numai din vina criminala a guvernantilor si dispozitiilor lor jegoase.Pe urma,ritmul vaccinarii face ca imunitatea celor vaccinati sa dispara pana ce restul sunt vaccinati,deci va fi o vaccinare continua,ca la prosti. Probabil ca sefii spera ca vor muri cat mai multi si asa vor fo mai putini cu comorbiditati ramasi in viata. Un fel de filtru gandit si de Hitler pe vremuri,insa adaptat la vremurile noastre.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212