REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Florin COCARGEANU vrea grădini publice în Compozitori

Florin COCARGEANU vrea grădini publice în Compozitori

Replica API 13 noiembrie 2021 | 00:26 1549

Florin Cocargeanu este unul dintre viceprimarii municipiului Constanța care pune umărul la dezvoltarea orașului. La un an de la preluarea mandatului, viceprimarul și-a postat raportul de activitate, raport destul de stufos, pe site-ul instituției, în care a explicat aportul depus pentru bunăstarea municipiului. Conform documentului, viceprimarul a participat la 26 de ședințe de Consiliul Local, mai puțin la ședința din 28 mai 2020, boicotată de consilierii USR PLUS, la 32 de ședințe de comisii, dar și la 8 întâlniri cu cetățenii. În rândurile de mai jos puteți citi despre ce proiectele implementate.

(Florin Cocargeanu)

După un an de când a venit la Primăria Constanța, viceprimarul USR, Florin Cocargeanu, a luat exemplul colegilor din Consiliul Local și și-a prezentat raportul de activitate. ,,În urma alegerilor locale care au avut loc în septembrie 2020, am fost ales consilier local al municipiului Constanța pe lista alianței USR-PLUS. Pe data de 9 noiembrie 2020, în cadrul primei ședințe a Consiliului Local Constanța, mi-a fost încredințat rolul de viceprimar al municipiului prin votul consilierilor locali.”, așa se arată în primele rânduri ale documentului. Florin Cocargeanu afirmă că a participat la 26 de ședințe ale Consiliului Local, mai puțin la ședința din 28 mai 2021, atunci când consilierii locali USR-PLUS au boicotat întâlnirea. De asemenea, viceprimarul a participat și la 32 de ședințe de comisii.

Proiectele și amendamentele propuse și trecute prin votul Consiliului Local

Grupul celor 9 consilieri locali USR a depus proiecte pentru Constanța, unele obținând votul Consiliului Local, iar altele urmând să intre pe ordinea de zi în viitorul apropiat. Vorbim despre Hotărârea de Consiliu privind aprobarea regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului Local al municipiului Constanța, Proiectul pentru probarea procedurii privind ,,Creșterea transparenței cheltuirii banilor publici la nivelul Municipiului Constanța și a instituțiilor publice aflate în subordinea CL, dar și amendamente privind aprobarea regulamentului local de publicitate.

Pe lângă cele amintite, viceprimarul anunță și o serie de proiecte depuse care urmează să intre pe ordinea de zi. Aici, discutăm despre un proiect privind realizarea de sculpturi de lemn, protocol ANFP – referitor la concursurile pentru ocuparea funcțiilor publice, dar și înființarea unei grădini publice în cartierul Compozitori. De la preluarea mandatului, Florin Cocargeanu a participat la 8 întâlniri cu cetățenii din diferite zone ale orașului.

Atribuțiile de viceprimar

Prin dispoziția de primar cu numărul 4572 din 13.11.2020 a primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, Florin Cocargeanu a primit următoarele atribuții: Direcția de Gestionarea Servicii Publice, Direcția Autorizare și Sprijin Operatori Economici, Direcția Tehnic-Administrativ: Compartimentul gestionarea bazei materiale a unităților de învățământ, Direcția Locală de Evidență Persoane, Direcția Tehnologia Informației și Relații Publice, dar și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte venitul ale bugetului local.

La decizia Primarului, prin dispoziția numărul 4352 din 26.07.2021, atribuțiile i-au fost modificate astfel: Direcția logistică: Compartimentul administrarea unităților de învățământ preuniversitar, Direcția Locală de Evidență Persoane, Direcția de Digitalizare și Tehnologia Informației, dar și Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte venituri ale bugetului local. Pe lângă atribuțiile de viceprimar, Florin Cocargeanu a fost și membru în Comitetul local pentru situații de urgență, vicepreședinte al Comisiei municipiului Constanța pentru recensământul populației și locuințelor din anul 2021, vicepreședinte al Comandamentului de iarnă, membru al Grupului de lucru pentru Regulamentul privind ocuparea domeniului public de către operatorii economici, membru supleant al Comisiei de circulație a municipiului Constanța.

Mai multe detalii, dar și alte proiecte ale viceprimarului Florin Cocargeanu, puteți citi aici:

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/librarie-consiliu-local/rapoarte-de-activitate-consilieri-2021/raport-anual-2021-cocargeanu-florin-daniel.pdf?sfvrsn=2

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incredibil cum acest vanzator de articole sportive a ajuns sa ne reprezinte la nivel local , imi aduc aminte de acest specimen cum impartea pliante si lipea afise cu USR . Probabil ca in aceste lucruri sta " competenta " pe care o clamati doar in perioada alegerilor , dar daca ne uitam la cine conduce USR Plus Constanta , caragheorghe , gima aripa usr - a nu se confunda cu varutu' de la pnl , garip sau ochiulet nimic nu ne mai mira
15
0
Un mincinos libidinos , nu a facut mai nimic pentru salariul imens pe care il incaseaza de la primarie , aprox. 16 000 ron brut. Dar asa se intampla cand esti un politruc ipocrit si nu-ti pasa decat de combinatiile lui caragheorghe , in rest ... ramai tot un vanzator comercial mediocru.
22
0
Haha ! Traiasca PSD! Tre sa-mi pazesc postu de la crn.
2
0
Scrie pe fruntea astuia, asa cum se vede pe fruntile intregii conduceri a Primariei Constanta. Plecati acasa, jegurilor!
21
1
Vrem si fapte in constanta, nu doar rapoarte si vorbe
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468