REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
11° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Florin Vizan, directorul general al Portului Constanța, și-a dat demisia

Florin Vizan, directorul general al Portului Constanța, și-a dat demisia

Mirela PASCAL 9 februarie 2024 | 15:02 10927

ȘOC! Florin Vizan și-a dat demisia din funcția de director al CNAPM. Consiliul de Administrație a luat act de această demisie și a mai decis înlocuirea sa cu Mihai Teodorescu, director executiv al APM Constanța.

Florin Vizan, directorul general al Portului Constanta, si-a dat demisiaFlorin Vizan

În cadrul ședinței de astăzi, Consiliul de Administrație a mai luat decizia revocării din funcție a directorului financiar, Șerban Daniela, și înlocuirea cu Maria Mergiu, care ocupa funcția de șef al departamentului Financiar Contabil.

Florin Vizan, aflat în ședința CA, a confirmat pentru Replica faptul că și-a dat demisia din funcție. Reamintim că Florin Vizan a fost numit directorul Portului Constanța în vara anului 2022, anterior fusese șeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Ce zice Florin Vizan!

Vizan a declarat, pentru Replica, faptul că și-a dat demisia din motive personale. ”A fost decizia mea, din motive personale. Voi rămâne în port, o să văd de luni pe ce funcție”, a spus Vizan. Întrebat de ce a fost demisă Daniela Șerban, acesta a precizat: ”Nu știu. A fost o surpriză pentru toată lumea”

Cine este noul director al Portului!

Noul director al Portului Constanța, Mihai Teodorescu, a fost adus în port de Sorin Grindeanu, în 2022. Este, de profesie, inginer agronom și a lucrat în primăria Capitalei, pe vremea când era condusă de Gabriela Firea.

Florin Vizan, directorul general al Portului Constanta, si-a dat demisiaMihai Teodorescu

Când aceasta era primar, Tedorescu a ajuns președinte al consiliului de administrație la societatea Eco Igienizare, deținută de primărie. Între 2012 și 2016, el fusese șeful controlorilor STB. El a fost plasat de Grindeanu și-n CA-ul Metrorex.

Vom reveni cu amănunte!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218