REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° ConstanÈ›a Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Florin Vizan, directorul general al Portului Constanța, și-a dat demisia

Florin Vizan, directorul general al Portului Constanța, și-a dat demisia

Mirela PASCAL 9 februarie 2024 | 15:02 11457

ȘOC! Florin Vizan È™i-a dat demisia din funcÈ›ia de director al CNAPM. Consiliul de AdministraÈ›ie a luat act de această demisie È™i a mai decis înlocuirea sa cu Mihai Teodorescu, director executiv al APM ConstanÈ›a.

Florin Vizan, directorul general al Portului Constanta, si-a dat demisiaFlorin Vizan

În cadrul È™edinÈ›ei de astăzi, Consiliul de AdministraÈ›ie a mai luat decizia revocării din funcÈ›ie a directorului financiar, Șerban Daniela, È™i înlocuirea cu Maria Mergiu, care ocupa funcÈ›ia de È™ef al departamentului Financiar Contabil.

Florin Vizan, aflat în È™edinÈ›a CA, a confirmat pentru Replica faptul că È™i-a dat demisia din funcÈ›ie. Reamintim că Florin Vizan a fost numit directorul Portului ConstanÈ›a în vara anului 2022, anterior fusese È™eful DirecÅ£iei Regionale de Drumuri ÅŸi Poduri ConstanÅ£a.

Ce zice Florin Vizan!

Vizan a declarat, pentru Replica, faptul că È™i-a dat demisia din motive personale. ”A fost decizia mea, din motive personale. Voi rămâne în port, o să văd de luni pe ce funcÈ›ie”, a spus Vizan. Întrebat de ce a fost demisă Daniela Șerban, acesta a precizat: ”Nu È™tiu. A fost o surpriză pentru toată lumea”

Cine este noul director al Portului!

Noul director al Portului ConstanÈ›a, Mihai Teodorescu, a fost adus în port de Sorin Grindeanu, în 2022. Este, de profesie, inginer agronom È™i a lucrat în primăria Capitalei, pe vremea când era condusă de Gabriela Firea.

Florin Vizan, directorul general al Portului Constanta, si-a dat demisiaMihai Teodorescu

Când aceasta era primar, Tedorescu a ajuns preÈ™edinte al consiliului de administraÈ›ie la societatea Eco Igienizare, deÈ›inută de primărie. Între 2012 È™i 2016, el fusese È™eful controlorilor STB. El a fost plasat de Grindeanu È™i-n CA-ul Metrorex.

Vom reveni cu amănunte!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436