REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

FOCAR de INFECŢIE pe locul Centrului de excelență „Carmen Sylva” din Eforie Sud

FOCAR de INFECŢIE pe locul Centrului de excelență „Carmen Sylva” din Eforie Sud

Replica API 5 noiembrie 2018 | 01:40 589

„Eforie Sud va redeveni o stațiune curată și plină de viață”, anunță primarul localității Eforie, Robert Șerban. Potrivit acestuia, o clădire care în ultimii ani a fost efectiv îngropată în gunoaie, a fost igienizată, iar persoanele care se aciuaseră în zonă, dar erau „certați” cu bunul simț, cu normele de comportament social civilizat și curățenia, au fost relocați.

„În locul ei, printr-un proiect al primăriei vom crea Centrul de excelență Carmen Sylva – pentru servicii educaționale, culturale și recreative integrate. Va fi un loc destinat atât dezvoltării posiblităților de petrecere a timpului liber, o bibliotecă media, două terenuri de sqaush, dar și o modalitate modernă prin care ne propunem reducerea abandonului școlar și îmbunătățirea condițiilor de locuire pentru grupurile vulnerabile”, a afirmat primarul Robert Șerban.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie primarul asta ce inseamna centrul de excelenta?sau macare excelenta, stie?in niciun coltisor al Eforiei nu exiata excelenta.
0
0
Centre de excelenta, suna pompos,si poate as crede daca ar fi vorba de alt oras inafara de Eforie...o localitate batjocorita de toti asa zisi edili postdecembristi,de fapt niste tarabagii care isi vindeau si ei semintele prajite cu tupeu
4
2
eforie va redeveni curata! nu zau, PeNaLilor! adineauri am venit din eforie, orasul cacatilor de caine.
3
0
Traiesti in acelasi oras cu noi tovarase. Iti place cum arata? Nu te deranjeaza nimic? Nu te mai saturi? Toate au o limita.misca si tu ceva in orasul asta ca a devenit cea mai urata statiune de pe tot litoralul romanesc.
4
2
Informeaza-i pe aia din Eforie ca nu moare ca la cum e acolo iti pui mainile in cap.eu doar trec prin eforie si imi vine sa vomit dr mirosul si mizeria voastra.nu iti e rusine sa pretinzi ce spui?
4
4
Draga Cici te informez ca orasul Eforie nu moare,dimpotriva orasul va renaste in urmatorii 2-3 ani.Am o rugaminte abtinete de la comentarii negativiste ca sa nu te faci de rasul Eforiei
6
5
Cel mai idiot primar din cati a avut Eforie.Droghi te prostituezi pentru cate o doza.Face Nicu ce vrea cu tine.Moare orasul si tu te plimbi.
7
2
Mda, cate amenzi pentru tulburarea ordinii publice au primit tziganii cazati in aceasta locatie in ultimii 2 ani? Au plecat aia de bunavoie, fara caldura si gaze, fara curent, doar cu amarata aia de alimentara gheto, Camara, de unde mai ciuguleau ceva este greu de trait. Ca sa nu mai zic ca si alimentara aia a ajuns in acelasi stadiu cu ruinele astea, mucegai, mizerie, dar cine sa aiba timp sa-i controleze?
3
1
Crusoveanu PRIMARRRRRR
20
1
Gunoiul ala s'a strans pe mandatul tau. Tot cuscru lui Crusoveanu o sa faca lucrarea ?
4
1
si la primarie e un focar de infectie ,se trage pe nas si se fura din bani publici nasu Crusoveanu sa traiasca
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272