REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Forțele Navale: Întreruperea slujbei oficiată de ÎPS Teodosie, cauzată de o defecțiune tehnică

Forțele Navale: Întreruperea slujbei oficiată de ÎPS Teodosie, cauzată de o defecțiune tehnică

Replica API 15 august 2022 | 00:00 1798

Statul Major al Forțelor Navale, în calitate de instituție organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanța a transmis, într-un comunicat, că întreruperea slujbei oficiată de ÎPS Teodosie a fost cauzată de o defecțiune tehnică.

„Statul Major al Forțelor Navale, în calitate de instituție organizatoare a ceremoniei de luni, 15 august, din Portul militar Constanța, regretă situația creată pe timpul oficierii serviciului religios.

Întreruperea amplificării sunetului pe timpul acestui moment a fost cauzată de o defecțiune tehnică a circuitului audio. Din nefericire, această avarie nu a putut fi sesizată și comunicată în timp util prezentatorilor ceremoniei. Aceștia nu aveau legătură vizuală cu locul de oficiere, interpretând întreruperea sunetului drept încheierea serviciului religios și au introdus următorul moment din ceremonial.

Conducerea Statului Major al Forțelor Navale va transmite, în cel mai scurt timp, către Arhiepiscopia Tomisului o informare oficială cu privire la cele întâmplate și exprimă încă o dată regrete pentru eroarea de comunicare survenită între personalul tehnic care a asigurat desfășurarea ceremoniei.“ au transmis reprezentanţii Statului Major al Forțelor Navale.

A.F.

Citeşte şi: Slujba oficiată de ÎPS Teodosie, în Portul Militar Constanța, a fost întreruptă de organizatori

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DWFWCTIUNE TEHNICA. Si eu care credeam ca singura defectiune ii aceia din capul lui teo,care care ahtiat dupa arginti.Presa vremi a detaliat asta dat habovnici inocenti nu si nu sa pupam cu toti moaste si poala lui behaitu.
1
0
Romania este stat laic sau cleric? Mai mult cleric..?
0
0
al turcesc. Si un popa rus
0
0
fara nenorocita asta de biserica si jegosii de popi!
1
0
popalaul de talhar neimpozitat trebuia sa se roage la sfinti sa faca o minune sa repare defectiunea, lua-l-ar dracu' sa-l ia
0
0
era ziua marinei si si microfonul s-a intrerupt cind tzapul il lingea in cur pe preaobositul "mercedes" daniel .
1
0
decat sa il aud cum gajie mai bine ascul o manea pe sistem! Salam Regheton !
1
0
Haideti mai lasatio moarta si cu popi astia,dupa revolutie vezi peste tot si cu orice ocazie popi care binecuvandeaza cu puterea lui Dumnezeu spun ei,ce binecuvantati mai M**E furtul poate?,caci pe vremea comunistilor nu erau popi pe nicaieri dar nici nu se fura ca acum,nu vreau sa ii laud pe comunisti dar atumci era o lege in tara,este lege si acum dar acum mari hotzi fura fara frica de lege.
0
0
Hai ca o fortam cu popii astia. Atata lalaiala inutila, bine i-au facut ca i-au luat maul! Sa ne mai scuteasca cu sarlatanii astia!
0
1
Ca sa-i umileasca pe credinciosii romani ortodoxi ! Securistii evanghelistului Klaus-Werner , l-au mai pupat inca o data in kur , ca se grabea sas-ul sa ajunga la tzoapa de nevasta-sa !
1
0
dar nu stiu ce cauta nesimtitu acolo,era ziua marinei nu a lui,la americani,francezi,englezi vezi la asemenea evenimente popi.nu.numai la noi vin sa sfinteasca flota,vinduta de basescu
0
0
caca-m-as pe el de popa jegos!
0
0
organizarea unor neaveniti care ar trebui dati afara
1
0
Au vrut sa vada toata tara cat de p****i sunt
1
0
Pirogile pe care le are marina romana se scufunda si fara afurisala.Numai sa iasa ceva mai in larg si sa vina furtuna....
0
0
Ati belit-o cu popa, va afuriseste, hahaha!
0
0
sunteti complet nevinovati...nu stiti ce ne asteapta..nu stiti cine ne conduce???.. pe vremuri circula urmatoarea zicala..atentie mare...CAT BASESCU ESTE-N FLOARE...NICI IN..k..... NU NE MAI DOARE... asta-i adevarul....cine are carte..stie sa traduca..bafta la toti ...care..asteptati...ajutoare sociale..
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920